Yoruldum sadece..

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Biz kırk yılda bir tartışan ama tartistigimizda asla hiçbirimiz alttan almayan bir çiftiz ve hemen hemen çoğu kavganın sebebi çok basit olur.Birkacgunku gibi..
Başka bir ile geldim burada işe başladım memuriyeti kazandım.2 yaşında
Kızım var çoğu şeyimize abim koşar.Esim doğuda memur bu sene gelicek tayin zamanı.
Yaklaşık 1 aydır ev, iş, taşınma, çocuk dörtlüsünün arasında kosturuyorum.Yardimci olacak sadece abim var.Annem kızıma bakıyor.Abimin evinde kalıyorduk.
Eşim geleyim dedi ben de gelme dedim izin zamanı gelirsin dedim.Oda zaten çok istekli söylememişti.Tek başına koşturdum.Sikayetci değilim tabii.Bu haftasonu eve gecip kendi evini düzecektim.abimin evini temizleyip öyle geceyim dedim onun da eşi doğu da öğretmen evinde kaldık ettik aldığımız gibi bırakayım dedim.Bana bağırdı yok ne bok yersen ye sana acıyan da kabahat kendi evini duzmeden abinin evinin derdine dustun vs vs .Ben de alttan almadim tabii.
Bana uzaktan akıl vereceğine gel yardımcı ol öyle konuşmakla olmuyor dedim.Geleyim demedim mi dedi.Yarim ağızla söyledin dedim.Kopek kadar değerin kalmadı dedi bana
o ara bende bir sürü cevap verdim belki kizistirdim ama asla hakaret ermedim.Sitem tarzında konuştum.
2 gün hiç konuşmadık bugün ben mesaj attım.Ozur dilemek için değil Ben kabahatli değilim dedim ama uzatmayalim dedim.O ara yine tartıştık.Yine ben de oda alttan almadı hatta ben biraz yuklendim gibi oldu.Bakttim ki engelledi beni whatsaptan.En son bana köpek dedi adı dedi şerefsiz dedi
Benim cevabim asıl sen adisin asil sen şerefsizin vs gibi oldu.Sonra bana mesaj attı bitti artık teksin diye.Zaten hep tektim dedim.
Eşim asla kadın ruhundan anlamaz.Ben isterdim arada ruhumu okşasın.Adam ayda 1 sevdiğini söyler. Işe girdim 14 şubat oldu beraber girdiğim herkese hem hayırlı olsun diye hem sevgililer gününe özel çiçek geldi ben öyle herzamanki gibi boşluk. En basitleri. ACABA hep boyle miydi bana mi boyle diyorum.Madden yalnizim manevi olarak yapayalnızim.Aramaya sormaya gunde elli defa arar sorar ama birseyler hep eksik.Cocuklugum cok sıkıntıli geçti çocukları ayıran bi anne baba.Ergenlik zamanlarımda babamdan yediğim bol dayaklar.Arkadaslardan yediğim kazıklar.Hicbirsey yolunda gitmedi.Abim canim cigerim diyorum evinde kalıyorum diye a dan z ye herseyi aldim benzin parasina kadar koydum oda hayir demiyor.Bir yere beni göturdu o esnada arabayi cektiler 200 lirasini verdim benim icin geldi diye.Simdi bana sigarasini bile aldiriyor.Beni akli sira kullaniyor.Ise girdim tonla masrafım var herkes bi faydalanma derdinde.Ne içimi dökeceğim bir arkadaş ne eş ne dost.Kendimi okadar zavallı hissediyordum okadar yalnız hissediyorum ki..

Her şeyle tek başına mücadele etmeye çalışırken yorulmuşsunuz. Hırsınızı eşinizden çıkarmaya çalışmışsın. Geleyim demiş, yok demişsiniz. Şimdi bu kavgayı yaparak elinize ne geçti? Daha çok üzülüp, incindiniz. Zaten mecburiyetlerden dolayı, bir çok konuyla tek başına uğraşıp, bunalıyor, stresleniyorsunuz. Eşinizden gerektiği yerde destek alın. Hayır, gerek yok, ben hallederim diyerek, kendinize ve evliliğinizde iyilik yapmıyorsunuz.
Nasıl barışırsınız bilemiyorum. Ama, eşinizde çok incitici konuşmuş. Umarım birbirinizden özür diler, barışırsınız.

Erkekler bazen anlamiyor evet.
En başından soyledinizmi sana ihtiyacim var diye?
Herseyi esinizle bir halletseydiniz.
uzakda olmak bi ise yaramamak onada sizede stres yaratiyor olabilir.
Zor bi surectesiniz.
kiziniza odaklabip en hafife indirin.
ne guzel bakin memurda olmuşsunuz.
herşey geçici.
eşinizlede duzelir insallah.
uzaklik kavgalarin buyumesine sebep oluyor sıkmayın canınızı

1. Si eşinizle kirip dökmeden konuşun paylaşın zamanla bence toparlanır bazı şeyler hakaret boyutunu apayrı konuşun elbette
2.atandınız diye abiniz dahil kimseye kendinizi kullandirmayin bir süre sonra görev olur bazı şeyler gerek yok o maaş kızınızın sizin hakkınız

Tek basina baska bir sehirde bir cocukla yasamaya tutunmaya calisiyorsun. Abinin evini toparlayacagini soylediginde esinin gosterdigi ilk tepki fazla olmus. Sana manevi olarak destek olabilirdi. Sen de haliyle etkiye tepki gostermissin. Insan esine sitem etmez mi, alttan alabilirdi cunku yardima ihtiyacin oldugu bir donemde uzerine bir de o gelmis. Adi, k.pek gibi hakaret dolu laflari hic hos degil. Agzini bozmadina ne gerek vardi. Sen bittin, bundan sonra da yalnizsin diye bir de tehdit etmis. Engelkemek ne onu da anlamadim. Sizin ortak bir cocugunuz var. Ve sen baska bir sehirdesin. Ya basina birsey gelse... Allah korusun. Insan karisini neden engeller? Bir cocukla maddi olarak da yalniz birakilmissin. Esinin tavrini begenmedim.
Abin de once kapisini acmis ama sanirim o da maddi beklentileri oldugu icin o kapiyi acmis. Esin yanina gelse de yalniz olacagini dusunuyorum ben. Tum yuk uzerinde olacak bence. Abin konusuna gelince yalniz yasayan bir kadin ustelik cocuklu, onun destek olmasi gerekir. Bundan sonra bence kendini biraz geri cekmelisin herkesten.

Vallaha kardeşim biz böyle eşek gibi herşeye yetişmeye çalışıyoruz ya herkes bizi böyle dev gibi birşey görüyor. Bendede benzer durumlar var bir kaç haftadır. Cok yoğunuz eşim ve ben ama işlerin çoğu benim üzerime kalıyor. Ben evde olduğum için herkes "ayy eşin yazık cok çalışıyor oluyor", halbuki benim sorumluluklarim bu aralar daha fazla. Sen yaptıkça insanlar başka şeylerle geliyor yine. Biz fazla susuyoruz, fazla caliskaniz. Kendini de fazla kullandirtma abine.sigara aldırmak nedir yahu.

Biz kırk yılda bir tartışan ama tartistigimizda asla hiçbirimiz alttan almayan bir çiftiz ve hemen hemen çoğu kavganın sebebi çok basit olur.Birkacgunku gibi..
Başka bir ile geldim burada işe başladım memuriyeti kazandım.2 yaşında
Kızım var çoğu şeyimize abim koşar.Esim doğuda memur bu sene gelicek tayin zamanı.
Yaklaşık 1 aydır ev, iş, taşınma, çocuk dörtlüsünün arasında kosturuyorum.Yardimci olacak sadece abim var.Annem kızıma bakıyor.Abimin evinde kalıyorduk.
Eşim geleyim dedi ben de gelme dedim izin zamanı gelirsin dedim.Oda zaten çok istekli söylememişti.Tek başına koşturdum.Sikayetci değilim tabii.Bu haftasonu eve gecip kendi evini düzecektim.abimin evini temizleyip öyle geceyim dedim onun da eşi doğu da öğretmen evinde kaldık ettik aldığımız gibi bırakayım dedim.Bana bağırdı yok ne bok yersen ye sana acıyan da kabahat kendi evini duzmeden abinin evinin derdine dustun vs vs .Ben de alttan almadim tabii.
Bana uzaktan akıl vereceğine gel yardımcı ol öyle konuşmakla olmuyor dedim.Geleyim demedim mi dedi.Yarim ağızla söyledin dedim.Kopek kadar değerin kalmadı dedi bana
o ara bende bir sürü cevap verdim belki kizistirdim ama asla hakaret ermedim.Sitem tarzında konuştum.
2 gün hiç konuşmadık bugün ben mesaj attım.Ozur dilemek için değil Ben kabahatli değilim dedim ama uzatmayalim dedim.O ara yine tartıştık.Yine ben de oda alttan almadı hatta ben biraz yuklendim gibi oldu.Bakttim ki engelledi beni whatsaptan.En son bana köpek dedi adı dedi şerefsiz dedi
Benim cevabim asıl sen adisin asil sen şerefsizin vs gibi oldu.Sonra bana mesaj attı bitti artık teksin diye.Zaten hep tektim dedim.
Eşim asla kadın ruhundan anlamaz.Ben isterdim arada ruhumu okşasın.Adam ayda 1 sevdiğini söyler. Işe girdim 14 şubat oldu beraber girdiğim herkese hem hayırlı olsun diye hem sevgililer gününe özel çiçek geldi ben öyle herzamanki gibi boşluk. En basitleri. ACABA hep boyle miydi bana mi boyle diyorum.Madden yalnizim manevi olarak yapayalnızim.Aramaya sormaya gunde elli defa arar sorar ama birseyler hep eksik.Cocuklugum cok sıkıntıli geçti çocukları ayıran bi anne baba.Ergenlik zamanlarımda babamdan yediğim bol dayaklar.Arkadaslardan yediğim kazıklar.Hicbirsey yolunda gitmedi.Abim canim cigerim diyorum evinde kalıyorum diye a dan z ye herseyi aldim benzin parasina kadar koydum oda hayir demiyor.Bir yere beni göturdu o esnada arabayi cektiler 200 lirasini verdim benim icin geldi diye.Simdi bana sigarasini bile aldiriyor.Beni akli sira kullaniyor.Ise girdim tonla masrafım var herkes bi faydalanma derdinde.Ne içimi dökeceğim bir arkadaş ne eş ne dost.Kendimi okadar zavallı hissediyordum okadar yalnız hissediyorum ki..
Yanlıs anlamayın ama abiniz cok karaktersiz ıs ev tutsanız daha ucuza gelirdi galıba ıyı ki memur olmussunuz Allah yuzunuze bakmıs

1) Öyle erkek gibi kadın olmayacaksın. Elinden her iş gelmeyecek.
2) Uzakta madem her b.ktan haberdar etmenin lüzumu yok. İnsan eşini bilir, tanır.
Bazı şeyleri gizliden yapacaksın. (Temizliği mesela..)
3) Baktın kavga pis yere uzanıyor. Konuşmayı orada noktalayacaksın. Özellikle mesafe kavgalarında.
4) Aile candır, hoştur. Kardeş arasında bir takım fedakarlıklar olur. İlle karşılığını vereyim alayım derdine düşüp
karşı tarafı da o yanılgıya sürüklemeyeceksin.
5) Evliliklerde ayrılıklar olmasa çok iyi olur ama oldu da iş sebepli oldu madem en az yara ile
atlatma şartlarını oluşturacaksın. (Sık sık bir araya gelme gibi)

İlişki yıpranınca aha da böyle bir şey çıkıyor ortaya.
Hiç yabancı gelmedi bana. Geçtim o yollardan.

Vallaha kardeşim biz böyle eşek gibi herşeye yetişmeye çalışıyoruz ya herkes bizi böyle dev gibi birşey görüyor. Bendede benzer durumlar var bir kaç haftadır. Cok yoğunuz eşim ve ben ama işlerin çoğu benim üzerime kalıyor. Ben evde olduğum için herkes "ayy eşin yazık cok çalışıyor oluyor", halbuki benim sorumluluklarim bu aralar daha fazla. Sen yaptıkça insanlar başka şeylerle geliyor yine. Biz fazla susuyoruz, fazla caliskaniz. Kendini de fazla kullandirtma abine.sigara aldırmak nedir yahu.
Eşim haftanın yarısında iş seyahatinde. Biri 6, diğeri 1.5 yaşında iki çocuğum var. Öğretmenim. Aileler memlekette. Durum böyleyken herkesin “x çok yoruluyor “deyip eşimi pohpohlaması sinirime dokunuyor. Eşim de aynı şekilde annesi misafir ağırlasa “anne yorma kendini” diye annesini pohpohlar... beni takdir eden yok. Neyse Allah görüyor bari :KK43:

Eşim haftanın yarısında iş seyahatinde. Biri 6, diğeri 1.5 yaşında iki çocuğum var. Öğretmenim. Aileler memlekette. Durum böyleyken herkesin “x çok yoruluyor “deyip eşimi pohpohlaması sinirime dokunuyor. Eşim de aynı şekilde annesi misafir ağırlasa “anne yorma kendini” diye annesini pohpohlar... beni takdir eden yok. Neyse Allah görüyor bari :KK43:

Aynen. Benim başımda bir sürü iş var. Esimin işlerine de bakıyorum bu ara çok yoğun olduğu için. Ailesi bu taraflara taşınacak onunla uğraşıyorum bir taraftan. Ama bana hep "eşin çok yoruluyor. Sen ilgilen ona yansıtma" deniliyor. Benimde iki çocuğum var üstelik. Ailemde burda ama bana yardım eden yok. Hatta onlar içinde birseyler halletmemi istiyorlar, artık hayir diyorum. Yardim etmiyor kimse bari herkes kendi işine bir baksa. 🤦‍♀️ Adin bir kere "becerikli" ye çıktımı ve devamlı of anam babam diye aglanip sizlanip durmasan vallaha herkes sana işini yaptırmak derdine düşüyor. Sanki biz insan değiliz

Eş ile şerefsiz, kopek vs gibi sözler basladiysa artarak ilerliyor. Yüz göz olundumu çok zor. Üzüldüm yasadiklariniza

Köpek diyorsa bırakın gitsin kendisi köpeklerin değerini farkında değil. Ekonomik özgürlüğünüz de varmis cekmeyin bu adamdan iyi baba mı olur olsa ne olur?Ailenize bir sey diyemem anne bu yasta torun bakiyor mecbur degil.Abiniz evli ev geçindiriyor eşine karşı sorumlu tabi ki evine bir seyler alacaksiniz.Bekar olsa anlarım. Bence aileniz degil esiniz sorunlu .

Back
X