Yoruldum..

Birileri istiyor diye istemiyorum. Kendim istiyorum bebek sadece insanların sözleri sinirlerimi ziplatiyor

Iste kendin niye istiyorsun? Yani daha yeni cinsellik yasiyorsun ve yine bir amac (bebek) icin yasiyorsun. Esini sevdigin ve arzuladigin icin degil. Bu zaman ile evliliginize zarar verir.

Ve hamile oldugun anda basin göge ermiyor. O etraf sana madalya takmaz. Bu defa kilo alimini konusurlar. Hele dogumdan sonra berbat zaman yasarsin. Cocugun ac oldugunu iddaa ederler, senin sütün gelmedigini, cocuguna bakamadigini,.. Eger simdi susturmazsan, dogumdan sonra agir bir lohusa depresyonu gecirirsin ve evliligin hic toparlanamaz.

Önceligi kendine ver. Kimse seni kirmasina izin verme. Ve bu kadar bebek odakli olma. Evliligin tadini cikar. Esin gez, sevis, gec yat, gec uyan,.. Ve zamana birak.

Iste kendin niye istiyorsun? Yani daha yeni cinsellik yasiyorsun ve yine bir amac (bebek) icin yasiyorsun. Esini sevdigin ve arzuladigin icin degil. Bu zaman ile evliliginize zarar verir.

Ve hamile oldugun anda basin göge ermiyor. O etraf sana madalya takmaz. Bu defa kilo alimini konusurlar. Hele dogumdan sonra berbat zaman yasarsin. Cocugun ac oldugunu iddaa ederler, senin sütün gelmedigini, cocuguna bakamadigini,.. Eger simdi susturmazsan, dogumdan sonra agir bir lohusa depresyonu gecirirsin ve evliligin hic toparlanamaz.

Önceligi kendine ver. Kimse seni kirmasina izin verme. Ve bu kadar bebek odakli olma. Evliligin tadini cikar. Esin gez, sevis, gec yat, gec uyan,.. Ve zamana birak.
Bebek odaklı değilim emin olabilirsiniz. Sürekli gezen alışveriş yapan geç kalkan keyfine düşkün biriyim. Eşimi seviyorum sevdiğim adamdan istiyorum zaten evladım olmasını. Haklısınız insanların söylediklerini fazla önemseyip yıpratıyorum kendimi. Teşekkür ediyorum böyle Konuşmalarıniz bana inanın fazsıla destek verici

Çok stres oldum mu mu? Bunun daha büyük bir tabiri varsa ben o oldum. Ellerim kollarım ürtiker şuan strese bağlı hamileyim ama o yılların sancısı hala elimde kolumda. Sana şöyle söyliyim ne yaparsan yap hangi aktiviteye gidersen git o beyin seninle geliyor. Bir kere tamamen Allaha bırakıp bunun kader işi olduğuna inanacaksın. benim kafamın en rahat en mutlu olduğum çocuksuz dönem tedavi olduğum dönemdi. Çünkü sonucu bilmesem dahi istediğim hedefe koşuyordum hep bi umut hep bi heyecan. Televizyonda bebek bezi reklami görür ağlardım. Kayınvalidem sürekli elinde pembe mavi yelekler hırkalar örerdi, anne kime yapıyosun dediğimde hic giydiremiyoruz bare örelimbo zevki yaşayalım diyordu, düşünsene nasıl bi çıkmaz dasın eşim tek erkek ailesi deli gibi torun bekliyor. Ilk işim hadlerini bildirmek oldu kalp kırmadan. Dua edin Allahtan isteyin derdim. Eşim de bu konuda çok destekcimdi. Her için bunaldiginda beni düşün başkalarını düşün insanlar 5 yıl 10 yıl uğraşmış mutlaka bi zamanı var demek ki de. Bu konuyu unutup hayatına devam et bunun için sana en iyi yardım edebilecek kişi yine sensin
Çok şükür inançlı bir insanım ve bunun doğrultusunda yaşıyorum. Herseyin bir zamanı olduğuna inanıyorum saldım kendimi Bu aralar ve insanlar arama mesafe koymaya çalışıyorum. Ufak bir yerde yaşamanın zorluklarını fazlasıyla çekiyorum ve sinir oluyorum kendime zarar veriyorum bunun farkındayım ama sabrım da taşıyor değil ne diyelim Allah bize sabır güç versin.

ya niye seni üzen insanları takıyorsun..gereksiz patavatsız insanları takma yaw he he de geç..ayrıca daha yeni evlisin yakışıyor mu sana hemen pes etmek ..ümit et saye sarıl gayret et ..Allah hayırlısını nasip etsin ..herşeyin bir vakti vardır..zaman gelince olur
Sanirim yapım gereği çok fazla ince düşünen ve herşeyi kafaya takan biriyim buda yaşam enerjimi sömürüyor ve bitiriyor. Ama sizin gibi güzel insanların böyle konuşmaları beni bir nebzede olsa kendime getiriyor

Bebek odaklı değilim emin olabilirsiniz. Sürekli gezen alışveriş yapan geç kalkan keyfine düşkün biriyim. Eşimi seviyorum sevdiğim adamdan istiyorum zaten evladım olmasını. Haklısınız insanların söylediklerini fazla önemseyip yıpratıyorum kendimi. Teşekkür ediyorum böyle Konuşmalarıniz bana inanın fazsıla destek verici

Iste bu hayata devam. Stress yapma, milletin baska isi yok diye seni konusuyorlar. O kafadaki insanlarin seni yipratmasina izin verme. Esin ile mutluluguna bak. Zaman ile bebek gelirse ne güzel ama fazla odaklanma. Klise olacak ama ben hic ovülasyonu takip etmedigim, hatta "aslinda bu bebek olayini bir kac ay sonrayimi ertelesek" dedigim ayda hamile kaldim. Yani bosver, keyfine bak canim :)

Back
X