• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum...

Spring2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
4
0
86
İzmir
YORULDUM
Kendimden yoruldum
Sürekli maske takmaktan
sIkıLmAdInmI
İçim Kan ağlarken
İnsanlara gülmekten yoruldum...

Hıçkırarak ağlamak isterken
Gözyaşlarımı içime akıtmaktan
Delice severken içimden dağlara denizlere

Hoyratça esen rüzgara toprağa kuşlara
Seviyorum diye haykırmak isterken
Susmaktan yoruldum...

Mavinin her tonunda kaybolmak isterken Siyaha esir olmaktan yoruldum
Kendimden yoruldum...

Hep güçlü olmak ne zordur
Hep sorumluluk sahibi olmak
Her zaman haklı olmak
Herseyi bilmek zorunda olmak
Ruhum yoruldu...

Çoçukken genç olmak
Gençken olgun olmak
Çok zor yoruldum

Çabuk tükettim ömrümü
Yarınlarımı...
Umutlarımı...
Duygularımı...
Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim...

Oyunun adı hayat
Başrolde ben
Yardımcı oyuncular sevgi, aşk, acı, geçmiş...

Senaryo konusu
Herseye rağmen Mutlu Olma Sanatı
Ve oyun bitti...

perdeler indi ışıklar söndü
Kendimden yoruldum...

Esir susmalarıma küskün
yüreğim..

Aldatıldım, uğrunda fedakarlıklar yaptığım kişi beni aldattı. 8 senelik ilişkimizi yok saydı.Yaptığım fedakarlıklar için üzülüyorum, keşke değer vermeseydim bu kadar :çok üzgünüm:

şiir çok guzel bi çok kişinin içindekileri haykırıyor eminim .... tatlım herşey biz insanlar için yapacak bir sey yok ... deger verirken sonunda ne olacagını bilmeden verirsin... hiç bişiyin kesinatı yoktur... üzülme

mirmirmirmir

çok yazdım çok anlattım. aldatılmak nası bişey.
bilirim yüreğin parçalanması bile az kalır yanında. öldürseydi daha iyiydi dersin.
geçiyo ama. zamanla...
hala nası yapabildi diye düşünüyosun ama. geçiyo işte. bi anlık yürek sızlamaların geçmiyo tabi.
ama unutabildiğin anlar oluyo.
ne desem boş. bapır çağır yaşa acını. içinde tutma.
ben içimde tuttum. iyileşirim dedim. olmadı. aylar sonra bi sabah uyandım ki aynı o geceki yerdeyim.
sonrası malum sinir krizleri, yumruklanan duvarlar. çığlık çığlığa telefon konuşmaları.
iyileştim sanmışım.
ne yazık ki yüreğinin sızısı hiç geçmeyecek...
ama unutabildiğin anlar da gelecek...

Unutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo. :((

Unutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo. :((

Suraya bak...sanki sadaka veriyor....

Ehh askim...senden ayriliyorum lakin yeni ilisikm fazla sürmezse tekrar seninle berabar olurum....:1shok:

Yuhhh be....bu kadarda serefsizlik olmazki!!:kızgın:
Ne saniyor kendini...bulunmaz hint kumasi masallah...sanki dünyada baska erkek kalmadi:1closedeyes:

Birak güzelim ya...böylesi icin ne diye kendini bu denli yipratiyorsun! Degermi hic?
Salla gitsin dengesizi....bu söyledigi laftan anladimki adam degilmis:delphin:

yaşadıklarınıza üzüldüm,
hele hele o 8 seneye değecek karakterde bir erkek değilmiş...
size bunları rahatça söyleyebilen biri için
bence üzüntünüzü uzun tutmayın ve hayatınız boyunca
kendinizden başkasına fazla değer verip,hayatınızın merkezine
oturtmayın derim...insanı tanımak dünyadaki en zor iş bence...
8 yıl çok uzun bir süre ama size dürüst olmamış demek ki,
geçmiş günlere vah vah etmeyin,yaşanılması gerekenler
yaşanıyor hayatta,önemli olan ayakta güçlü kalabilmek...
sevgiler...

Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, ama elimde değil gerçekten çok üzülüyorum. Böyle bişeyi kimse hak etmez ben de hak etmiyorum. O mutlu olsun diye neler yaptım, demek ki eksiklerim varmış ki başka bir insanı sevdi. Giden senelerime çok üzülüyorum...

Sen kendinde eksiklik arama arkadaşım....
Bunları sana nasıl söyleyebildi buna şaştım kaldım...
Ne kadar üzülme desek olmaz biliyorum,
Gel de yüreğine söz geçir.....
Ama yaptığı şerefsizliği düşünerek, seni hak etmeyen biri için yıpratma kendini daha fazla.

yuh adama bak bu adamdan sana hayır gelmez sinirim zıpladı sen ne dedin o böyle deyince yüzüne bir tokat patlatıp arama beni birdaha deseydin

Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, ama elimde değil gerçekten çok üzülüyorum. Böyle bişeyi kimse hak etmez ben de hak etmiyorum. O mutlu olsun diye neler yaptım, demek ki eksiklerim varmış ki başka bir insanı sevdi. Giden senelerime çok üzülüyorum...

ya ne eksiği 8 sene sürmüş erkek işte sen arama kendinde hatayı hem kaç yaşındasın sen evet insan sadece emeklerine yanıyor ama acın taze zamanla azalır hangi acı geçmiyorki

Çok üzgünüm çoookarkadaşım sen 8 yıllık dıyorsun bay bır uzun zaman ama unutmakı 20 yıllık eşler bıle kolyaca aldatabılıyor erkek mılletı kendını fazla üzmemeye calış bılıyorum boyledemek kolay ama yaşamak zor bunu ancak yaşayan bılır zamanla yurek acın gecer dılerım mutlu gunler yakınındadır

offffffff sinir hastası olucam KK da bunları okurken artık ya
nebiçim insanlar varrr şerefsizler varrr adam gibi ayrılırısn zaman geçer biraz alışır insanlar ozaman başkasıyla olursun bu ne şimdii

unutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo. :((

yuhh diorum ben ona o nedemek yaa olmassa dönerim.
Bu resmen oyunmu oynamış 8 yıl nedemek ya zor bi durum bende aldatıldım suratına bile bakmıorum onla ilgili herşeyi sildim .
Bunlar böyleler aynen bizleyken herşey onlar için basit yeni biri gelince degişirler sırf kafalamak için merak etme yarın birdgun o kızada aynısı yapar.böyle gider yarın birgnde gelir yalvarılar hata yaptım die.
Ama seninki baya açık sözlymüş benimkide bi nevi bukadar açık sözlü oldu ama karşıındakini kırdıklarının varkında degiller reziller ya nedim ben sebep neydi ayrılmak için.
Senin yerinde olsam onla ilgili herşeyden uzak dururum araştırmaktan vzgeç hayatına bak o bitiriosa 8 yılıbiri için sen de bitr onu tamamen yok böyle bi kişilik diorum gene sinirlendim benn

yuh adama bak bu adamdan sana hayır gelmez sinirim zıpladı sen ne dedin o böyle deyince yüzüne bir tokat patlatıp arama beni birdaha deseydin

ya ne eksiği 8 sene sürmüş erkek işte sen arama kendinde hatayı hem kaç yaşındasın sen evet insan sadece emeklerine yanıyor ama acın taze zamanla azalır hangi acı geçmiyorki

ilk zamanlar kendini suçlarsın dicem 8 yıl olmuş okadar yurumuş kendini suçlama boşuna bence olmasyadı ilişki 8 yıl sürmezzdi o adamı sen tanıyamamıssın 8 yıl bence emeklerine yazık tabi ama o sil bence tamamen hayatından sakın kendinide umutlandırma ararsa konuşma bile bence zararın neresinden dönersen kardır gerçketen sevseydi isteyseydi bukadar zaman uzatmazdı ve sana bu lafları sarf etmezdi .....

yazıklar olsun böyle adama,az zamanda değil 8 seneyi hayatından çekip almış,üzülme demek çare değil biliyorum ama gitmek isteyeni tutamazsın,hayatta yaşanması gereken şeylerin önüne geçemiyor insan,içine akıtma gözyaşlarını,bağır çağır ağla...
erkek milletinin hiç bi istediğine evet denmemesi gerektiğini her geçen gün daha iyi anlıyorum,kendi değerimizi kendimiz yitiriyoruz gözlerinde,ulaşılmaz olmalı,en başından süründürmeli onları
kötükedihüso
zaman herşeyin ilacı,"ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİR" diye bi söz var,bence çok doğru...
kendini değmeyen bi insan için hırpalama,bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun....a.s.

Kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, kendimi toparlamaya çalışıyorum ama çok zor. Kendimi çok yalnız hissediyorum, umarım bu acı geçer...

kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, kendimi toparlamaya çalışıyorum ama çok zor. Kendimi çok yalnız hissediyorum, umarım bu acı geçer...

kafanı dagıtmaya bak arkadşlarınla ailenle zamna geçir gez toz onudşündrcek durumlardan uzak dur derim hayatına yeni bi yön ver

Back
X