- Konu Sahibi Spring2009
-
Unutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo.(
Unutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo.(
yuh adama bak bu adamdan sana hayır gelmez sinirim zıpladı sen ne dedin o böyle deyince yüzüne bir tokat patlatıp arama beni birdaha deseydinUnutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo.(
Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, ama elimde değil gerçekten çok üzülüyorum. Böyle bişeyi kimse hak etmez ben de hak etmiyorum. O mutlu olsun diye neler yaptım, demek ki eksiklerim varmış ki başka bir insanı sevdi. Giden senelerime çok üzülüyorum...
unutabileceğimi hiç sanmıyorum sağlam kazık yedim. Zaten hayatımda olumlu bişey de olmuyo, birkaç ay önce işimi de kaybetmiştim, aylardır işsizdim. Sonra bazı sağlık sorunlarım çıktı. Bu kadar kötü şeylerin üzerine bu da tuz biber ekti. Ben ona senelerimi verdim, bunu hiç hak etmemiştim. En son ayrılalım derken şansım varsa bir daha seni aramam dedi, yeni ilişkisi uzun ömürlü olmazsa, ayrılırlarsa beni o zaman aricakmış. Facebooka bile ilişkisi var diye yazmazdı benimle çıkarken, öyle şeyleri sevmiyorum derdi. Facebookta tanıştığı bir kızla çıkıyo şimdi, artık profilinde de ilişkisi var yazıyo.(
yuh adama bak bu adamdan sana hayır gelmez sinirim zıpladı sen ne dedin o böyle deyince yüzüne bir tokat patlatıp arama beni birdaha deseydin
ya ne eksiği 8 sene sürmüş erkek işte sen arama kendinde hatayı hem kaç yaşındasın sen evet insan sadece emeklerine yanıyor ama acın taze zamanla azalır hangi acı geçmiyorki
kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ediyorum, kendimi toparlamaya çalışıyorum ama çok zor. Kendimi çok yalnız hissediyorum, umarım bu acı geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?