birbirinizi kirmadan hal edin.. Kismetse bir tane daha olur neden olmasin.. Allah olmayanlarda versin.. Bu arada kendini sansli hisset bir bebisin var diye ikinciside en dogal hakkin ama kendinizi yipratmadan hal etmeye calisin.. sevgiler
İsteğiniz gayet doğal. Eşinizin size, senin çenenden kurtulmak için yapalım demeside hoş değil tabi ki. Zorunda olduğu için mi isteyecekmiş.
Ama neden istemediğini gerçekten biliyor musunuz, hiç çocuk istemese 1. sinide istemezdi. Belki düşündüğü şeyler vardır, tedavi sürecinden yorulmuş olabilir belki, kadın biraz daha bu süreçlerin peşinden koşarken, erkek için biraz daha farklı olabilir durum. Yoksa kesinlikle istemiyorumda diyebilirdi.
Sizin cocuk istemeniz kadar, esinizin istememesi de dogal. Bence burda oncelikle esinizi "suclamayin". Esinizin o lafi agir olabilir, ama siz de soyletmissiniz artik demek ki adama... Bazi hassas konular cok israra gelmiyor.
Durust olmak gerekirse ben de bazen bazi seyleri sadece yakinlarimi susturmak icin yapmak zorunda kaliyorum.
Her neyse, sizi anliyorum, cocugunuza kardes istiyorsunuz. Peki esiniz neden istemiyor? Maddi durumunuz musait mi? esinizin yarini saglam bir isi var mi? bunlari da goz onunde bulundurmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?