Yoruldum

devran_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
2.267
104
123
42
Diğer
gerçekten çok yoruldumm benim sorunum eşim bizim 1 tane çocuğumuz var ve ben ikinci çocuk iistediğimizde polistik over oldugumu öğrendiok 6 senedir istediğimiz halde bir türlü olmadı 1 aşılama denedik olmadı şimdi ben tekrar denemek istiyorum o hep yan çiziyor o denemede benim ısrarlarımla oldu şimdide diyorum bir daha deneyelim diye tamam diyor öyle kalıyor diyorumki istemiyorsan gitmeyelim senden çok istiyorum diyor ama icraat yok artık yoruldum ben bir daha anne olmak istiyorum maddi durumumuzda var bu akşam bana senin çenenle uğraşmamak için tedaviye gideceğim dedi çok gücüme gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenya kızlar artık kafayı yiyeceğim ne yapayım ya belki çoğunuz bir tane var diyeceksiniz ama ben çocuğumun kardeşi olsun istiyorum

birbirinizi kirmadan hal edin.. Kismetse bir tane daha olur neden olmasin.. Allah olmayanlarda versin.. Bu arada kendini sansli hisset bir bebisin var diye ikinciside en dogal hakkin ama kendinizi yipratmadan hal etmeye calisin.. sevgiler

bazen erkeklerı anlamak zor oluyor.bız kadınlar çok hassasız bu konularda uzulme canım bu sebeple bıle olsa başlasın tedavıye zamanla o da anlar. senn ıçın şuan onemlı olan bebek

çocuğunuza kardeş istemeniz kadar normal bişey olamaz.eşler biraz umursamaz oluyo galiba.güzel güzel konuşarak isteyerek başlayın tedavinize.inşallahta ikinci meleğinize kavuşursunuz

mafoldumbenmafoldumbendesteğiniz için sağolun ama ben hep sakin konuştum beni hiç anlamadı ne demek çenemi çekmemek için çocuk çok ağırıma gidiyor şimdi tavırlıyım ona konuşmayıda düşünmüyorum artık hatasını anlasın bu şekilde tedaviye başlayamam bana destek lazım köstek değil

birbirinizi kirmadan hal edin.. Kismetse bir tane daha olur neden olmasin.. Allah olmayanlarda versin.. Bu arada kendini sansli hisset bir bebisin var diye ikinciside en dogal hakkin ama kendinizi yipratmadan hal etmeye calisin.. sevgiler

şanslıyım evet rabbime binlerce şükürler olsun ama kızım anne benim neden kardeşim yok deyince mafoldumbenmafoldumbenilerde kızım en azından denedim demek istiyorum kendimede

ısteğiniz gayet doğal. Eşinizin size, senin çenenden kurtulmak için yapalım demeside hoş değil tabi ki. Zorunda olduğu için mi isteyecekmiş.

Ama neden istemediğini gerçekten biliyor musunuz, hiç çocuk istemese 1. sinide istemezdi. Belki düşündüğü şeyler vardır, tedavi sürecinden yorulmuş olabilir belki, kadın biraz daha bu süreçlerin peşinden koşarken, erkek için biraz daha farklı olabilir durum. Yoksa kesinlikle istemiyorumda diyebilirdi.

Sizin cocuk istemeniz kadar, esinizin istememesi de dogal. Bence burda oncelikle esinizi "suclamayin". Esinizin o lafi agir olabilir, ama siz de soyletmissiniz artik demek ki adama... Bazi hassas konular cok israra gelmiyor.
Durust olmak gerekirse ben de bazen bazi seyleri sadece yakinlarimi susturmak icin yapmak zorunda kaliyorum.
Her neyse, sizi anliyorum, cocugunuza kardes istiyorsunuz. Peki esiniz neden istemiyor? Maddi durumunuz musait mi? esinizin yarini saglam bir isi var mi? bunlari da goz onunde bulundurmak lazim.

bende anlamadımki ama hep böyle yapıyor tedavi için gidicez bende istiyorum diyor ama hadi deyince böyle oluyor çocuk bir zorunluluk değilki vede çocukları çok sever kızıyla zaman geçirmeyi çok sever ama bilmiyorum inanın anlamıyorummafoldumben

Eşinizin neden çocuk istemediğini biliyor musunuz? Sizin isteme hakkınız kadar eşinizin de istememe hakkı vardır. Bir tarafın istemesiyle çocuk yapılmaz.
Anne ve kadın olarak çocuk istemeniz bana çok normal geliyor ama eşiniz biz kadınlar gibi aynı duyguları yaşamayabilir. Bence biraz ara verin. Eşiniz belki sizin baskınızdan bunalmış olabilir.
Bir müddet sonra güzelce konuyu tekrar gündeme getirirsiniz.

soruda burada zaten maddi durumumuz iyi iş eşimin kendi işi vede çocukları çok sever ama susturmak konusunda size katılmıyorum kimse karşısındakini susturmak için çocuk yapmaz :umursamaz: ben yapmam ama eşim çok çocuk istediğini söylüyor bende o yüzden ısrar ediyorum belli yaşlara gelmeden şansımız yüksekken vede durumumuz varken

arkadaşlar ben eşim istemiyor demedim istiyor zaten istemese ben o kadar yüzsüz bir insan değilim ona çocuk diyeyim ağzımı bile açmam ama o diyor bir çocuğumuz daha olsa diye ama anlamıyorum işte dedim eğer istemiyorsan gitmeyelim hayır senden çok istiyorum diyor ama işte çözemedim çözümsüzüm sizden akıl istiyorum şimdi ona desem ben dra falan gitmeycem tedavi istemiyom gene ben suçlu olcam söylediği çok ağırıma gitti sonradan pişman oldu ama ben bu şekilde anne olmak istemiyorummmmmmmmmmmm vede zaten olmuycam herhalde mafoldumbenmafoldumben

yorumlarınız için sağolun

Bence yangına körükle gitmeyin, bende istemiyorum diyerek. Bir kere denemişsiniz bu tedavi olayını, eşinizde tedavi sürecinden yorulmuş olabilir. Kadın olarak siz daha çabalı olurken, erkek olarak o o kadar çabalı olmayabilir. Üstüne gitmeden, biraz zaman tanıyın isterseniz.

Benim hayatta öğrendiğim birşey var, tabii herkese mantıklı gelmeyebilir..
Ben ne zaman birşeyi çok zorladıysam, önüme çıkan her engelle ayrı ayrı savaştıysam sonu hep olumsuz oldu.. Yani sonu hayır olmadı..
Eğer bir hedefe ulaşırken önüme bazı umulmadık engeller çıkıyorsa, artık "acaba bunda da bir hayır olabilir mi" diye düşünüyorum..
Bize hayır görünen şer, şer görünen hayır olabilir..

not: burada kastettiğim zor bir sınavı başarmak, bir hastalığı yenmek vs gibi konular değil. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…