• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum

simge_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
390
1
46
Ankara
yoruldummm bu imkansızlıklardan...ona o kadr yakınken bi o kadar da uzak olmak beni yıpratıyor...hergün görüyorum hergün gözlerine bakıyorum....sevildiğimi biliyorum...bitmelii diyorum sonu yok diyorum ama yinede kopamıyorum...oda öyle..bu aşkla başım beladaa......sedace benim başımamı geldi böyle bişey....imkansıza kapılan olmadımı hiç....nasıl vazgeçtiniz nasıl ikna ettiniz kendinizi????

yoruldummm bu imkansızlıklardan...ona o kadr yakınken bi o kadar da uzak olmak beni yıpratıyor...hergün görüyorum hergün gözlerine bakıyorum....sevildiğimi biliyorum...bitmelii diyorum sonu yok diyorum ama yinede kopamıyorum...oda öyle..bu aşkla başım beladaa......sedace benim başımamı geldi böyle bişey....imkansıza kapılan olmadımı hiç....nasıl vazgeçtiniz nasıl ikna ettiniz kendinizi????

Hem sevip hem de seviliyorsanız neden kopmak istiyorsunuz ki?
İmkansızlık bunun neresinde anlamadım...:emir_bebek:

sonu olmayan bi ilişki nedeni önemlimi kii :2:

Benim için nasıl bir önemi olabilir ki?:9:
Sizin hayatınız bana ne?
Yardım istemişsiniz ben de konuyu anlamaya çalışıyorum sadece..:15:
Madem sonu yok,yaşadığınız anın tadını çıkarın o zaman!:16:

Neden yoruldunuz?
Neden vazgeçmek istiyorsunuz?
Engeller ne?
Başını söyleyip sonunu anlatmazsanız neye göre yorum yapacağız ki?
:87:

imkansız aşk gerçekten zor tabi ama insan bunada alışıyor zamanla:43:helede uğrunda üzüldüğün birinin sonradan nası biri olduğunu anlayınca .gerçekten herşeyde bi hayır vardır ya bu zamanı gelince çıkıyor ortaya o yüzden sadece sabret zaten kaderinde o varsa nasıl olsa senin olacak tekrar:)

Benim için nasıl bir önemi olabilir ki?:9:
Sizin hayatınız bana ne?
Yardım istemişsiniz ben de konuyu anlamaya çalışıyorum sadece..:15:
Madem sonu yok,yaşadığınız anın tadını çıkarın o zaman!:16:

sanane demedim ben öyle birşeyde ima etmedim yanlış anlama şekerimmm..... :16:

ee sadece bukadar mı?
ser verip sır vermiyosanız yorumda beklemezsiniz herhalede..

sizin imkansızlıgı sadece bu iki maddeyle sınırlandırdıgınzı düşünememişim.oysa benim imkansızlık deyince saymakla bitmeyecek şeyler gelir aklıma.
..................
dikkate almadım şahsen..keyfinize bakın..

Son düzenleme:
seni en iyi ben anlarım. sevdiğin kişi evli falan olsa buda olabilir neticede ama başka şeyler var belliki. benim içinde bulunduğum durum gibi yani .herkesin hoş karşılayamacağı bir ilişki olsa gerek !gizli kalması gereken ,cesaret isteyen bir ilişki yani !:69:

ahhh ahhh deyim o zaman daha ii anlarsın :)

Back
X