• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum!

Tebrik ederim :1:Dönem dönem motivasyon tamamiyle bitiyor.

çok teşekkür ederim. Ales için -daha önce girdiniz mi bilmiyorum- 1 haftalık çalışma yeter bence. son plana atmaya odaklanmayın o zaman hepsinin ucu kaçar. sadece biraz disiplin yeterli olacak. :)

Ben öğrenim hayatımın her evresinde böyleydim. Biraz hırslıyım, hep de üstesinden gelebildim çok şükür.
O yüzden hiç şüpheniz olmasın, biraz özverili ve planlı çalışmayla kesinlikle halledebilirsiniz.

Ben mesela her gün ne yapacağımı planlarım ve onlara uymadan kesinlikle yatmam.Dilerseniz ilk başlarda yazın, yaptıkça artı koyarsınız, o artılar motivasyonunuzu arttırır. :)

Nişan olayını hiç sormayın en çok gözümde büyüyen onun hazırlıkları, söz yüzüklerini almaya sözden bir gün önce çıkabildik :37: Ona da çıkamıyordum sözlüme sen al dedim ama ne yaptı etti çıkarttı beni :37:

Bu kadar koşuşturmada nişanlı olmanız bile benim için mucize tebrik ederim umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz.:1:

Back