• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum..

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
merhaba,
insanları tanımaya çalışmaktan yoruldum.
biri beni sevsin mutlu bi yuvam olsun istedim.uzun zamandır benden hoşlanan biri vardı.ona şans vermeye karar verdim ve dün görüştük.görüşmemiz iyiydi.2 yıl benden kaçtın artık seni bırakmam bi daha ne olur gitme lafları etti.ya bugün????
hastaydı nası oldun diyorum ses yok.nasılsın diyorum ses yok.e artık dedim yani ne bu böyle yani bi cewap ver de müsait deilim.sanki o dünkü adam yok.hemen tribe girdi.peki sen bilirsin dedi bende sen böyle yapınca kalbimkırılıyo dedim.iyi akşamlar dedi özür dilerim hata bende dedim.yani nası oldun diyorum sabah 5 te akşam 7 de cewap weriyo eeeee dün benden gitme diyodu.üüüfff bıktım artık ama ben ya.ne diyosunuz kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Canım elde edince hevesi kaçmış olabilir bazı erkeklerde bu oluyo. E sende yol ver gitsin demekki gerçekten sevmemiş. Yol yakınken bırak derim ben peşinden koştum sıra onda diye düşünebilir yanılt onu çek git. Çekilir gibi değil çünkü bu durum. Yolun açık olsun canım kolay gelsin

Back