Yoruldum

yoruldumx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
1
1
1
31
Babaannemle birlikte yaşıyoruz. Kendisi dünyada gördüğüm en kötü insandır. Bizden sebepsizce nefret ediyor. Hiçbir şekilde onu memnun etmek mümkün değil. Ama sadece bize karşı öyle. Çünkü misafirlerimiz geliyor mesela kadın tamamen değişiyor. Masum, güleryüzlü, sakin ve tatlı bir kadına dönüşüyor. Ama bütün gün bize bağırıyor. Örneğin birşey alıyoruz gören herkes beğeniyor süpermiş diyor o beğenmiyor. Sabah onun bağırma sesleriyle güne uyanıyoruz. Sürekli babama ben ve ablamı kötülüyor. Mesela herhangi bir konuda babamla tartışıyoruz diyelim hemen araya giriyor bilip bilmeden konu hakkında yorumlar yapıp bizi kötülüyor ve suçluyor. Otomatikman haksız gözüküyoruz. Babamla bu konuyu konuştuk defalarca o da annesi diye hiçbirşey yapamıyor. En önemlisi ve en çok üzüldüğümüz nokta sürekli yalan söylüyor ve bunu bilinçli bir şekilde yapıyor. Çünkü sadece işine gelen konularda yalan atıyor. Ve bunların hepsini yapan kadın namaz kılıyor, Kur'an okuyor ve umreye gitti. Sizce neden bize böyle davranıyor? Biz ona hiçbirşey yapmadık. Saygıda kusur etmedik hiçbir zaman. Her işine yardımcı oluyoruz maddi ve manevi. Aynı zamanda babamdan sürekli para sömürüyor. Onuda görmezden geliyoruz ama davranışlarını gelemiyoruz psikolojimiz bozuldu. Sizi sıktıysam kusura bakmayın. Sadece çok doluyum içimi dökmek istedim. İyi akşamlar..

Benim anneannem de böyle ele iyi bize zindan. Takma onu ya. Muhatap olma. Konusma. Yapacağını yap ister kızsın ister yırtsın :halay: ben çözümü böyle bulmustum. Simdi evliyim şükür kendi hayatım var.

Allah yardımcınız olsun çok zor böyle insanlarla yaşamak umursamamaya çalışın. Muhtemelen zaten elinizden bir şey gelmez babanızın da annesi ne yapabilir ki o yaştaki kadına. insanlığın namazla, umreyle alakası yok insanın içinde olacak.

Sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin benim babaanemde var anlattiklarinizdan beter muhatap oldukça kötü ben oldum sonra tatkmamaya alistim yoksa bu genç yaşımda sinir hastası olurdum.

Annenizden hoslanmiyosa acisini sizden cikariyo olabilir.

En guzeli kafa yormamak,neden boyle yapiyo diye sorgulamamak.

Gerekmedikce konusmayin.

Degisir diye de beklemeyin,degisen insan daha gormedim ben.

Anladığı dilden inandığı kitabı bir kez okusaydı, bu yaptıklarının birine bile cesaret edemezdi. Şeklen yapılan ibadetse bazı insanlar tabi ki değişmez, aynı kalır.
Babaannem de aynen böyleydi. Hatta misafir gelince sırf muhabbetti kaçırmamak için altına çiş yapardı (her ihtimale karşı bezliydi)
Çok çektirdi çook.
Allah rahmet eylesin diyorum yine de..

Umre namaz vs yapıyor diye kötü olamaz mı canım.Onunla alakası yok.Kadının kişiliğinde sıkıntı var.Çözümü yok
Yapabileceğin tek şey görmezden gelmek o tavırları
İyi akşamlarr :KK69:

Back
X