Yoruldum..

Lila_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
50
29
38
32
Kızlar çok mutsuzum.kendimi çok yalnız hissediyorum artık.eşimin çekirdek ailesiyle görüşmüyorum bu kararı ben aldım ve eşimde görüşmüyor.dünde bu konu hakkında yazı yazdım.ama diğer akrabalarla aram iyi özellikle iki halasiyla.bugünde halası bize gelecekti iki bebekle hazırlık yaptım otururuz vakit geçiririz diye.geldiler diğer halası bize yakın bayramlaşmaya orayada gidecez dedi küçük halası bende arayacam zaten onuda oda gelsin burda otururuz dedim.aradım gorumcem gidecekmis oraya gelemem dedi.ve diğer halasıda orayada gidelim diye kalktı hemen.1 saat oturmadı lar ama orda saatlerce oturmuşlar ve ben çok kırıldım.gorumcem hep benden önce planlar yapıyo onlarla ve onlara söz verildiği için ben ikinci planda kalıyorum.bugün oturup agladim sinirimden.

Pardon ne bekliyordunuz ki?Yine adamlar sayipya gelmisler bence o bile birseydir...

Durduk yere görüşmeme kararı almadık.gorumcem yeri geldiginde bana demedigini bırakmadı.ağza alınmayacak hakaretler etti.sırf müsait olmadığım için kapıyı acamadik diye.kayinbabam kızım dediyse haklıdır dedi.bunun üzerine tekrar barıştım salak gibi ama gene aynı şeyler iki bebeğim oldu üst üste bi çöp bile getirmediler.yani anlatsam daha neler var.onlar yüzünden hamile halimle sogukta oturdum.ortak işimiz vardı bize para vermezlerdi.yargısız infaz yapmayın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…