Evet onun bütün sosyal medya hesaplarinu takip ediyorumpsikolojik tedavi kısmını bilemem ama olaya çok yoğunlaşmışsınız sanki. ilgilendiğiniz başka şeyler var mı? bu tarz depresif dönemler en iyi spor, hobi vs. etkinliklerle atlatılır. bana da bunlar iyi gelir. belirli bir zaman gerek. bir de o adamı takip etmeyin bence artık. önünüze bakın. kendinize kötülük ediyorsunuz böyle yaparak.
Evet onun bütün sosyal medya hesaplarinu takip ediyorumo kizla mutlumu onu beni sevdiği kadar sevdimi hep bisey bulmaya calisiyorum
Ne çok üzülüyorum bir bilsenAdam geçmişe sünger çekip geleceğe adım bile atmış.seni sevseydi zaten şuan bir başkası ile olamazdı ,içi almazdı bikere.demekki zaten seni ömür boyu sevecek potansiyel yokmuş.sosyal medyadan takip ettiğin sürece acı çekmeye ve rüya görmeye devam edeceksin.klasik olcak ama kendini başka alanlara yönlendir.işe yaramayacak.o acı çekilip içinde tükenene kadar ızdırap devam edecek.ama kesin olan bişey var er ya da geç unutacaksın aklına bile gelmeyecek.kitap okumayı dene.
Canım herkesin böyle bir hikayesi olmuştur, evlenmeden önce beni terkeden bi öküz yüzünden 6 ay ağladım , 8 kilo verdim.evden çıkmadım.sonra acım hafifleyince eşim çıktı karşıma.dedimki ben onu sevmemişim sevdiğimi sanmışım.sonra kendime harab ettiğim günlere yandım.ama o anki ruh hali ile insan idrak edemiyor.geçer gider...Ne çok üzülüyorum bir bilsenbeni sevmemiş herşey yalanmis saka gibi geliyor beni çok sevdi saniodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?