Yoruldum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Öncelikle herkese iyi bayramlar.. Bu sayfayi hep okurdum ama bugün üye olup konu paylasacagim aklima gelmezdi :( benim konum su 28 yasindayim basimdan bi nisan geçti ama nisandan 5 ay sonra ayrildik bazi sorunlar cikti ailevi düzeltemedik hic birseyi :( anlaşarak ayrildik ama ben onu hala seviyordum zaten 2 yillik beraberliğimizi vardi öncesinde onun kişiliğinden yana sorunum yoktu ama iste aileler araya girince çok farklı oluyormuş :( sorunum su ben onu hala unutamadim ama sevgilisi var şuan arayip seni özledim bile diyemiyorum her gün ruyalarimdalar :( bi gun evlendiklerini görüyorum bi gün daha saçma rüya görüyorum ama her gün ruyalarimda :( çok Yoruldum gece dua ederek yatiyorum gormiyeyim diye :( bunun bi psikolojik tedavisi var mi ? Ayrilali 7 ay oldu artik unutmak aci çekmek istemiyorum özelikle rüya görmekten çok Yoruldum :(

psikolojik tedavi kısmını bilemem ama olaya çok yoğunlaşmışsınız sanki. ilgilendiğiniz başka şeyler var mı? bu tarz depresif dönemler en iyi spor, hobi vs. etkinliklerle atlatılır. bana da bunlar iyi gelir. belirli bir zaman gerek. bir de o adamı takip etmeyin bence artık. önünüze bakın. kendinize kötülük ediyorsunuz böyle yaparak.

psikolojik tedavi kısmını bilemem ama olaya çok yoğunlaşmışsınız sanki. ilgilendiğiniz başka şeyler var mı? bu tarz depresif dönemler en iyi spor, hobi vs. etkinliklerle atlatılır. bana da bunlar iyi gelir. belirli bir zaman gerek. bir de o adamı takip etmeyin bence artık. önünüze bakın. kendinize kötülük ediyorsunuz böyle yaparak.
Evet onun bütün sosyal medya hesaplarinu takip ediyorum:( o kizla mutlumu onu beni sevdiği kadar sevdimi hep bisey bulmaya calisiyorum :(

Evet onun bütün sosyal medya hesaplarinu takip ediyorum:KK43: o kizla mutlumu onu beni sevdiği kadar sevdimi hep bisey bulmaya calisiyorum :KK43:

takıntı yapmışsınız belli ki. bir an önce başka şeyler bulup yoğunlaşın. havalar bozmadan gezin arkadaşlarınızla kafa dağıtın. gerekire bir süre dondurun hesapları bakmayın. olan olmuş artık. sizin de daha mutlu olacağınız biri vardır. kısmet bu işler. zorlamayla olmuyor ki.

Takıntı olmuş sizde artık,sürekli takip halindeyseniz rüyanızda görmeniz de çok normal.Gece yatarken bile onu rüyamda görmeyeyim diye dua ederseniz bilinçaltına onunla ilgili sinyal vermiş olursunuz.Kendi yolunuza bakın,artık sevgilisi de varmış madem,boşuna üzülmeyin.

Onunla evlenseydin simdi pismandin ve dertlerinle ilgili konu aciyordun.bence bunu dusun sonucta mutlu olacak olsan evlenirdin degil mi.simdi ayrilmis oldugun icin bunlar aklina gelmiyor ve ozlem duyuyuyorsun.bence bunlari aklina getir ve unut gitsin onu.

Bilinçaltınıza işlemiş doğal olarak. Düşünce yoğunluğunuzu azaltırsanız rüyanızda eski nişanlınızı görme sıklığınız azalır.Kendi başınıza bunu çözmeniz uzun sürer.

Sizi çok iyi anlıyorum,ben de bir zamanlar takıntılıydım.
Kendinizi meşgul edecek başka şeyler bulmaktan başka bir çözümü yok sanırım.Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun,mümkünse tek başınıza yapmayın bu aktiviteleri birileriyle gruplaşarak yapın.Etrafınızdaki insan sayısı arttıkça unutmak daha kolay oluyor.

Adam geçmişe sünger çekip geleceğe adım bile atmış.seni sevseydi zaten şuan bir başkası ile olamazdı ,içi almazdı bikere.demekki zaten seni ömür boyu sevecek potansiyel yokmuş.sosyal medyadan takip ettiğin sürece acı çekmeye ve rüya görmeye devam edeceksin.klasik olcak ama kendini başka alanlara yönlendir.işe yaramayacak.o acı çekilip içinde tükenene kadar ızdırap devam edecek.ama kesin olan bişey var er ya da geç unutacaksın aklına bile gelmeyecek.kitap okumayı dene.

Adam geçmişe sünger çekip geleceğe adım bile atmış.seni sevseydi zaten şuan bir başkası ile olamazdı ,içi almazdı bikere.demekki zaten seni ömür boyu sevecek potansiyel yokmuş.sosyal medyadan takip ettiğin sürece acı çekmeye ve rüya görmeye devam edeceksin.klasik olcak ama kendini başka alanlara yönlendir.işe yaramayacak.o acı çekilip içinde tükenene kadar ızdırap devam edecek.ama kesin olan bişey var er ya da geç unutacaksın aklına bile gelmeyecek.kitap okumayı dene.
Ne çok üzülüyorum bir bilsen :( beni sevmemiş herşey yalanmis :( saka gibi geliyor :( beni çok sevdi saniodum

bence önce her yerden engelleyip takip etmeyi bırak, merak etmeyi bırak, sonrada seni yoğun şekilde meşgul edecek meşgaleler bul, sosyal şeyler olursa daha iyi olur tabii... bu şekilde kendine işkence ediyorsun ve çözüm de değil, hiç bir anlamı yok yani, melankolik müzikleri bile bırak, neşeli şeyler dinlemeye başla

Ne çok üzülüyorum bir bilsen :KK43: beni sevmemiş herşey yalanmis :KK43: saka gibi geliyor :KK43: beni çok sevdi saniodum
Canım herkesin böyle bir hikayesi olmuştur, evlenmeden önce beni terkeden bi öküz yüzünden 6 ay ağladım , 8 kilo verdim.evden çıkmadım.sonra acım hafifleyince eşim çıktı karşıma.dedimki ben onu sevmemişim sevdiğimi sanmışım.sonra kendime harab ettiğim günlere yandım.ama o anki ruh hali ile insan idrak edemiyor.geçer gider...

Hayırlısı böyleymiş demelisin. .
Üstelik sevgilisi var . .
Unut onu. .

Sevgiyi geçmiş takıntı olmuş kaderiniz de yokmuş hayırlısı böyleymiş diye düşünün kendinize başka uğraşlar arayın zamanla geçecektir

Sosyal medyayı bırakın hesaplarınızı kapatım hatta sürekli bakacaksınız numarası varsa hala silin hemen.Bir aktivite bulun yağlıboya kursu fotoğrafçılık kursu vs.Farklı arkadaşlar edinin.Benim önerim bu.Fazla yalnız kalmayın.Yalnız kaldıkça kendinizi dinlersinizi

Back
X