- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Selam kızlar şöyle anlatayım. Ben 3.5 senelik evliyim . Benim evime ilçede kaynanamlar köyde yaşıyordu. Ilk basta bizim bebeğimiz olmadı tup bebek denedik ve Allaha sukur ilk denememde hamile kaldim . Su anda 18 aylik bi oglum var şükürler olsun rabbime. Asıl konuya geleyim benim kayinpederim geçen sene vefat etti. Evde boşanmış olan gorumcem onun oğlu kaynanam kaldı yani . Gorumcem nisanliydi . Evlendi. Biz eşimle konuştuk anlaştık oglum okula gidene kadar köyde kalmaya karar verdik . Bende eşim hayvancılıkta yardım etmeye başladım . Ben hayvanların için bebegime kaynanam bakıyor. Sonra ben gelince kendim ilgileniyorum. Kbps bakmasida oyle yemek yedirmez altını değiştirmez sadece başında bekler. Kbps ağzı bozuk .. Arada bir çocuğa küfür ettiğini duyuyorum . Bi kaç kare anne yapma dedim. O da ben kendime soyluyorum diyor . Bir beni şeytan durttu dusa gircem ses kaydını aç bıraktım gittim dusa. Sonra gelince ses kaydını dinledim . Zaten dıştan çıktığım da bebeğim ağlıyordu . Ses kaydında çocuğa bağırıyor küfürler ediyor benim için neler diyor çocuğa o...nun ..... çıkan dedi ben bunlari eşime dinlerdim eşim şok oldu annesine neler dedi tartışmalar kadın kadın yalan ben söylemedim dedi eşim de ses kaydını dinletti yine ben onu kendime dedim dedi.. Kizlar dert çok ama bu en çok içime yara yapan konu .. Daha bunun gibi neleri var ..Evimi ayırmak isterim eşimden ister ama suanda durumumuz uygun değil gerçekten. sadece sabırla ihtiyacım var eşim her konuda arkamda beni savunur herşey de ama bazen dayanamiyorum yazım yanlışları için özür dilerim telefondan yazıyorum şimdiden hepiniz saolun
Son düzenleme: