• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum..

bebeqimyoldamrc

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Kasım 2014
3.672
3.994
333
Selam kızlar şöyle anlatayım. Ben 3.5 senelik evliyim . Benim evime ilçede kaynanamlar köyde yaşıyordu. Ilk basta bizim bebeğimiz olmadı tup bebek denedik ve Allaha sukur ilk denememde hamile kaldim . Su anda 18 aylik bi oglum var şükürler olsun rabbime. Asıl konuya geleyim benim kayinpederim geçen sene vefat etti. Evde boşanmış olan gorumcem onun oğlu kaynanam kaldı yani . Gorumcem nisanliydi . Evlendi. Biz eşimle konuştuk anlaştık oglum okula gidene kadar köyde kalmaya karar verdik . Bende eşim hayvancılıkta yardım etmeye başladım . Ben hayvanların için bebegime kaynanam bakıyor. Sonra ben gelince kendim ilgileniyorum. Kbps bakmasida oyle yemek yedirmez altını değiştirmez sadece başında bekler. Kbps ağzı bozuk .. Arada bir çocuğa küfür ettiğini duyuyorum . Bi kaç kare anne yapma dedim. O da ben kendime soyluyorum diyor . Bir beni şeytan durttu dusa gircem ses kaydını aç bıraktım gittim dusa. Sonra gelince ses kaydını dinledim . Zaten dıştan çıktığım da bebeğim ağlıyordu . Ses kaydında çocuğa bağırıyor küfürler ediyor benim için neler diyor çocuğa o...nun ..... çıkan dedi ben bunlari eşime dinlerdim eşim şok oldu annesine neler dedi tartışmalar kadın kadın yalan ben söylemedim dedi eşim de ses kaydını dinletti yine ben onu kendime dedim dedi.. Kizlar dert çok ama bu en çok içime yara yapan konu .. Daha bunun gibi neleri var ..Evimi ayırmak isterim eşimden ister ama suanda durumumuz uygun değil gerçekten. sadece sabırla ihtiyacım var eşim her konuda arkamda beni savunur herşey de ama bazen dayanamiyorum yazım yanlışları için özür dilerim telefondan yazıyorum şimdiden hepiniz saolun

Son düzenleme:
Boşan...

Şaka şaka.
Evleri ayır.
Hiçbir bahane sunma.
Çünkü geçinemiyorsunuz, daha evla bahane mi olur?

Konuyu düzenlemişsin, okudum.
Kadın yalancı ve pis ağızlı demekki.
Ses kaydını çok iy düşünmüşsün.
Eşin de yanındaymış, o konu da tamam.
Evi ayıramazsınız bir süre, o da tamam.
O halde sorun yok.
Sabır etmekten başka..
Sabırla ayrılacağınız günü bekle.
Bu süre içinde de eşinden destek al, görmezden gel, duyma filan idare et.
Yapılacak başka şey yok gibi

şukret eşin arkada utanmadınmı annemı dinlemeye dememiş ,

çok üstüne gitme kocanın terse dönmesin ,

ama mumkun oldugunca yanyana durma eşin yoksa odandan çıkma farklı yerlerde dur,

birde sabır allah çek

Evi ayirmaktan baska bir çaren görünmüyor.Evi ayirana kadar da mesafeni korumalısın sonucta eşin de neler oldugunu biliyor

Aynen oyle ama şöyle bişey var aynı ev içinde olunca bir şekilde muhatap olmak zorunda kalıyorsun mecbursun örneğin bir eşyanın yerini sormak için Allahım görüyor görüyor Inşallah dualrimi kabul eder

şukret eşin arkada utanmadınmı annemı dinlemeye dememiş ,

çok üstüne gitme kocanın terse dönmesin ,

ama mumkun oldugunca yanyana durma eşin yoksa odandan çıkma farklı yerlerde dur,

birde sabır allah çek
I

Eşim annesinin ne mal olduğunu biliyor ona karşı da farklı sayilmaz ilk başta birleselim ben korkarim dedi kızı evleneceği zaman 15 milyarlık eşyayı aldırdı bize şimdi işi bitti ya aklı sıra gönderecek bizi ayrı bir odam da yok canım ev iki oda zaten köy evi ben sürekli sobali odadayim

En azından eşin arkanda destek oluyor.annesini tutup karısını harcayan adamlarıda okuyoruz burda.madem ayrı ev gücünüz yok sabredicen bunada şükür dicen :işsiz:

Back
X