Ben tam anlayamadım eşiniz kimi aramış? Konuştuğu bayanı arayıp eşiyle mi görüşmüş yoksa direk adamı mı aramış :44::44:
Evet arkadaşlar yine ben daha önceki konumu biliyorsunuz eşimle iş dolayısıyla ayrıydık. 3 ayda bir hafta falan görüşebiliyorduk. Bu zamanda aldatıldım kendi dediğine göre sadece mesajlaşmaları ve konuşmaları varmı ama aldatıldım işte..
zorda olsa kabul ettim affettim kızım için babasız geçen 15 ay için ve çok sevdiğim için affettim. yada affettiğimi sandım bilmiyorum. hala kafamdan atabilmiş değilim. Kendimi suçladım ben yoktum yanında boşluktaydı ben çok bunalttım gibi bahaneler buldum kendimce. Herşey daha iyi olacaktı.
Ama artık yorulduğumu düşünüyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden eşim bu süre zarfında iyiyidi evinde tel ortada face kapandı yani fakat ben hala ardığımda başkabiriyegörüşüyor dediğinde aklıma geliyor. İlk defa benim doğum günümde sürpriz bir parti yaptı çok sevindim. Kavgada alyansımı çıkartmıştım. hediye olarakta bana yeni bir alyans almış çok mutlu oldum.ev işlerinde azda olsa yardım ediyor buda beni çok mutlu ediyor. ve geleceğe yönelik planlar yapıyıor şöyle para biriktirelim araba alalım ailemle bu olaydan dolayı konuşmuyorlardı ama bayramda aradı gibi buraya kadar herşey iyi fakat;
bana eskisi gibi canım aşkım diye hitap etmiyor ismimi kullanıyor defalarca söylememe rağmen anlamıyor. dün teline baktığımda o aldattığı kişinin eşini aramış kocasını yani ama kocasınında bunların arasında olanlardan haberi yok ben neden aradın diye sordum araba soracakmış(arabalardan çok iyi anlıyor) hende geçenin 21:00 de aramış yani karısıda evde ve kocasına sormuştur. kim diye bende buna çok kızdım çokmu önemliydi sormsı yada başka kişimi yoktu
kendimi çok değersiz hissetttim bize bu olayları yaşatan insanlarla hala iletişimde çok mutsuzum ne yapmalııyım bilemiyorum artık.
ben ona iyi davranmaya çalıştım ama olmadı neden hala böyle yapıyor anlamıyorum
Bana yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?