Yoruldummm...

deday26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
64
4
98
Sivas
Evet arkadaşlar yine ben daha önceki konumu biliyorsunuz eşimle iş dolayısıyla ayrıydık. 3 ayda bir hafta falan görüşebiliyorduk. Bu zamanda aldatıldım kendi dediğine göre sadece mesajlaşmaları ve konuşmaları varmı ama aldatıldım işte..
zorda olsa kabul ettim affettim kızım için babasız geçen 15 ay için ve çok sevdiğim için affettim. yada affettiğimi sandım bilmiyorum. hala kafamdan atabilmiş değilim. Kendimi suçladım ben yoktum yanında boşluktaydı ben çok bunalttım gibi bahaneler buldum kendimce. Herşey daha iyi olacaktı.
Ama artık yorulduğumu düşünüyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden eşim bu süre zarfında iyiyidi evinde tel ortada face kapandı yani fakat ben hala ardığımda başkabiriyegörüşüyor dediğinde aklıma geliyor. İlk defa benim doğum günümde sürpriz bir parti yaptı çok sevindim. Kavgada alyansımı çıkartmıştım. hediye olarakta bana yeni bir alyans almış çok mutlu oldum.ev işlerinde azda olsa yardım ediyor buda beni çok mutlu ediyor. ve geleceğe yönelik planlar yapıyıor şöyle para biriktirelim araba alalım ailemle bu olaydan dolayı konuşmuyorlardı ama bayramda aradı gibi buraya kadar herşey iyi fakat;
bana eskisi gibi canım aşkım diye hitap etmiyor ismimi kullanıyor defalarca söylememe rağmen anlamıyor. dün teline baktığımda o aldattığı kişinin eşini aramış kocasını yani ama kocasınında bunların arasında olanlardan haberi yok ben neden aradın diye sordum araba soracakmış(arabalardan çok iyi anlıyor) hende geçenin 21:00 de aramış yani karısıda evde ve kocasına sormuştur. kim diye bende buna çok kızdım çokmu önemliydi sormsı yada başka kişimi yoktu
kendimi çok değersiz hissetttim bize bu olayları yaşatan insanlarla hala iletişimde çok mutsuzum ne yapmalııyım bilemiyorum artık.
ben ona iyi davranmaya çalıştım ama olmadı neden hala böyle yapıyor anlamıyorum
Bana yardım edin lütfen

Affettiysen geriye dönüp bakma; sen en doğru kararı verdiğine inandın ve verdin. Biliyorum belkide enine boyuna düşünemedin; kararsızlıktan kararını verdin:) Ama sonuçta sevginden, özverinden dolayı karar aldın. Şimdi de acabaların var. Eşinin sana hitap şekli yeterince sıcak gelmiyor; belki biraz zaman gerekiyordur. Ancak eşinin o aile ile iletişim kurması çok yanlış, ne sebeple olursa olsun tamamen iletişimi kesmeliydi. Bu konuda sert bir tepki göstermelisin. Sen elinden geleni yaptın; düşünceli olma sırası kendisinde...Bu erkekleri anlamıyorum; eşin var çocuğun var; eşin seni o kadar çok seviyorki affediyor; hala neyi zorluyorsun? Aptal erkekler...

Ya affetmeyecek boşanacaksın, ya da affettiysen bir daha o konuyu açmamak üzere kapatacaksın. Çünkü eğer kapatmazsan olay bir süre sonra çığrından çıkacaktır, hem senin sağlığın hem onun sağlığı için. Eşini en iyi sen tanırsın, bu yaptığı güzelliklerin gerçekten seni geri kazanmak için mi yaptığını hissedecek olan yine sensin.
O adamı araması çok yanlış olmuş, kesinlikle tepki göster, ilişkisini tamamen kessin! O nasıl bir mantık onu da anlayamadım. Şimdi o kadının kocasının haberi yok durumdan, ama eşin kadının kocasını arıyor araba için?
Bana çok inandırıcı gelmedi aslında...

Size tavsiyem inanmayı seçtiyseniz, bunun arkasında durmalısınız. Şüphe ile yaşamanın da ne derece insanı yıprattığını çok iyi biliyorum bir yakınımdan dolayı. O yüzden eşinizin telefonundan o insanların numaralarını silin. Bir daha iletişim içinde olursa iyi olmayacağını söyleyin.

Eşinizi gözlemlemeye devam edin, size aşkım canım dememesini çok takmayın , eğer düzelmek istiyorsa sonuçta o da kendini tekrardan size adapte etmeye çalışıyordur.

Dilerim mutlu olursunuz ve gerçekten eşiniz bir yanlış daha yapmaz.

evet boşanmak istemiyorum ama acaba eski sıcaklığın sağlanması içinde zamana mı ihtiyacımız var onuda bilmiyorum dün akşam kızdım neden hala birşeyleri yapıyorsun diye oda dediki bundan sonra silerim bende kendini kandırırsın silersen dedim. o olaydan beri çok ilgilenmiyorum hatta gün içinde arardım aramadım o aradı naber diye bende soğuk soğuk iyyim dedim.Eve gidincede çok mecbur kalmayınca konuşmamayı düşünüyorum yemeğimi yapıp tv izlerim ne oldu diye sorarsa hayat çok yordu beni diyeyim sadece sizce nasıl davranmalıyım

Ben tam anlayamadım eşiniz kimi aramış? Konuştuğu bayanı arayıp eşiyle mi görüşmüş yoksa direk adamı mı aramış :44::44:

Son düzenleme:
Ben tam anlayamadım eşiniz kimi aramış? Konuştuğu bayanı arayıp eşiyle mi görüşmüş yoksa direk adamı mı aramış :44::44:

şöyle söyliyeyim bu olaydan sonra eşim tel nosunu değiştirdi. Sonra o kadının eşi benim numaramı bulmuş ortak arkadaşlardan beni aradı bende onun nosunu bilmediğim için açtım sonra anladımki o eşimi sordu bende yanımda dedim (salaklık ettim) ona verdim konuştular teli değiştirdiğini söyledi numarasını istedi. oda çaldırırım ben sana dedi kapaattıktan sonra çaldırmadı tekrar aradı adam neden çaldırmadın diye oda çocuğun elinde alınca çaldırırım dedi. Biraz vakit geçti bana msj attı yenge hala çaldırmadı diye. Yine cevap vermedik ertesi günü işe gidince diğer arkadaşından eşimin nosunu bulup aramış (bilmiyorum artık eşimmi aradı o mu aradı) öylede yeni tel nosunu buldu dünde eşim aramış onu araba markası soracakmış ama açmamamış

Detay vermemişsiniz

Sadece mesajlaşmışlar diyorsunuz ?

Nasıl yani evli bir bayan evli bi adama ne gibi bir mesaj attı ki.. Aldatma olarak nitelendiriliyor

Çok çirkin şeyler ve üzüldüm sizin adınıza.. Bence affetmemişsiniz, klasik yuvam yıkılmasın modunda affetmiş gibi yapıyorsunuz, hepsi bu..

Ne zaman oldu bir de bu olay..

Bu adam neden sizin numaranızı bulup arıyor, aranızda nasıl bir ilişki var?
Akrabanız, tanıdığınız falan mı.
Bu kadar şeyden sonra eşiniz araba markası soracak başka adam bulamamış mı?
Ne alaka anlayamadım.

ya biliyourm çok karışık yazdım ama aklımda bi okadar karışık o adamla kadın bizim arkadaşımızdı yani adam eşimin mesai arkadaşıydı ve karısıyla eşim arasında mesajlaşmalar olmuş canım lı msjlar bende yakaladım

Eğer affedip tekrar biraraya geldiyseniz kendinizi yıpratmayın,biraz zamana bırakın.Yaşadıklarınız kolay şeyler değil,Allah yardımcınız olsun...

herkes aynı şeyi söylemiş ben de hemfikirim affettiysen aynı şeyleri tekrar tekrar düşünüp kendini üzme, aynı konuları açma.. ama eşinin seni saf yerine koymasına da müsade etme o kadar olaydan sonra başka adam mı kalmamış araba soracak..

her ne sebeple olursa olsun , o aile ile iletişime geçmenin seni üzeceğini düşünüp aramaması gerekirdi..

bende öyle düşünüyorum arkadaşlar sizden sorum bundan sonra nasıl hareket etmeliyim bana fikir vermenizi istiyorum kendimi çekmelimilyim

Sona gelene kadar her şey çok güzel dedim. Sanırım adam gerçekten pişman evliliğine sarılmış dedim. Ama son olay o kadının eşini araması tam bir fiyasko. Sorulacak en son kişi o insandır. Onu da geçtim adamla konuştu diyelim hiç mi utanmıyor, suçluluk hissetmiyor eşiyle yaşadıklarından dolayı. Bu ayrı bir tartışma konusu ama önemli bir durum. Çünkü bu eşinin pişkinliğini ve uzmanlığını gösterir. İkinci bir şüphe de eşinin telinden kadınla konuşması. Kadın silebilir detayları ama eşin de silebilir sonuçta. Ya silmeyi unuttu ya da bilmiyorum zor bir detay.

Tabiki affettiyseniz ve evliliğinizi devam ettirme kararı aldıysanız geçmişi düşünmemeniz gerekir...Ama benim aklıma takılan kısım eşinizin kadının eşiyle hala görüşüyor olması... Yani vicdanen rahatsızlık duymuyor demekki adamın bu kadar yakınında olmasından...:44::44: Sırf bu yüzden şüphe duyar gerçekten pişmanlık duyduğuna inanmazdım sanırım ben...

Son düzenleme:
eşinin o aileyle iletişim kurmasını tamamen yasakla bunu istemediğini söyle.bakalım eşin ne yapacak
eğer affettiysen eskiyi açma diyeceğim ama eşin çok saçma hareket ediyor araba markası soracak başka adam bulamamış mıbu durumda tabiki aklından silinmez.

afetmemişsiniz affettim diye kendinizi kandırmıssınız.

böyle yaparak da icten ice kendinizi cürütürsünüz bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…