Evliliğim kötüye gidiyordu, bayramdaki tartışmadan sonra eşimle 4,5 gün ayrı kaldık sonra yeniden barıştık,ama barışana kadar bir sürü olay yaşandı ve rezil olduk... Evliliğimiz düzelmeye başladı doktora gitmeye karar verdik. Ama psikolojik olarak oda bende bitmiş durumdayız. Bende unutkanlık dalgınlık dinginlik başladı. İşyerimede bu aksetti aldığım sürekli izinler ve işleri eksik yapmamdan ötürü kaytarıkçı işini önemsemeyen bir insan moduna düştüm... Evde herşeyi rayına oturtsam işyerimde sıkıntı çıkıyor birilerinden laf duyuyorum. O kdr çaba sarfetmeme rağmen kimseye yaranamadım. zor bir doğum yaptım lohusalıyken dahi sınava hazırlandım ve şuan yüksek bir puan aldım memuriyetten öğretmenliğe geçmeyi bekliyorum. Ama hevesim bile kalmadı çünkü evliliğim uçurumun eşiğine geldi. Herşeye aynı anda sahip olmak istedik baş edemedik. sAĞLIK SORUNLARI NÜKSETMEYE BAŞLADI PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖKTÜK... Şimdi nereye atanacağım mechul birde bebeğim var onu nasıl götürebilirim yanımda tuhaf bir köye gidersem hayatım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. Tedavi olurkende binbir zorlukla ödemeye çalıştığımız evde gidecek elimizden

bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çünkü neye yeltensem elimde kalıyor, sizce nasıl davranmalıyım neyden vazgeçmeli neye göre yol çizmeliyim