Yorulmuş Durumdayım

anladım tşk ederim.

haklıısnız hemde çok, tedaviyi en çok oğlumuz için istiyoruz inş iyi olur herşey birçok insan psikiyatr sayesinde düzeliyor bu düzelme evliliğinede sirayet ediyor

Bence başaramayacağınız bir şey değil ama biraz daha hesaplı bir psikologla başlayıp daha sonra işe yaramazsa buraya gitmeyi düşünseniz. Tamam sağlık için her şey verilir ama daha hesaplılarının da bir çok insanı tedavi ettiği aşikar. Sanki biraz para harcama konusunda tutumlu değilsiniz. Ama tabi hesaplı olanlara da önyargı ile gitmemek inanmak önemli. Sonuçta her şey psikolojik.

Bence başaramayacağınız bir şey değil ama biraz daha hesaplı bir psikologla başlayıp daha sonra işe yaramazsa buraya gitmeyi düşünseniz. Tamam sağlık için her şey verilir ama daha hesaplılarının da bir çok insanı tedavi ettiği aşikar. Sanki biraz para harcama konusunda tutumlu değilsiniz. Ama tabi hesaplı olanlara da önyargı ile gitmemek inanmak önemli. Sonuçta her şey psikolojik.

eşime çok söyledim ildeki psikiyatriye gidelim diye, kabul etmedi sadece seni dinleyip ilaç yazıp gönderiyorlar diyor. Bu gideceğimiz yerde detaylı beyin emarları çekiliyormuş verilen reaksiyonlar filan, aslında bizim o kdr ciddi bir sorunumuz yok ama takmış kafayı oraya diretiyor bu benim şartım dedi ne yapayım.

Memuriyetten öğretmenliğe geçmeden önce biraz kafa toplamak için çalışmadan durma imkanınız var mı? (bu konuları hiç bilmiyorum) Ekonomik durumlar zorlamayacaksa. Bebeğe bakacak kişi sizsiniz. Daha küçük. Bebeği de götürebileceğiniz (kreşi olan) bir yerde çalışmanız daha hayırlı olur gibi. Rapor falan alın, biraz evde dinlenin önce.

Memuriyetten öğretmenliğe geçmeden önce biraz kafa toplamak için çalışmadan durma imkanınız var mı? (bu konuları hiç bilmiyorum) Ekonomik durumlar zorlamayacaksa. Bebeğe bakacak kişi sizsiniz. Daha küçük. Bebeği de götürebileceğiniz (kreşi olan) bir yerde çalışmanız daha hayırlı olur gibi. Rapor falan alın, biraz evde dinlenin önce.

bilmiyorum ki şubat ayında alım yapmayabilirler puanlarda bir yıl geçerli böyle bir durum olursa hakkım ölür,, işe başlamadan önce izin haklarım var aslında onları kullanabilirim ama kurum amirinden öğretmenlik için izin istemem lazım yani işleri takip etmem lazım herşey üstüste geliyor zmn daralıyor böyle bir dinlenme fırsatı çıkar inşAllah

tedavi olmanız iyi bişey ama
önce devlette deneyin olmazsa özele gidin
neden bu kadar para dökesin ki
borcun olmazsa ihtiyacın olmazsa
istedigin kadar para dök özele ama
bu şartlar altında biraz fedakarlık yapmanız lazım
hem yeni dogan bir çocukta var
biraz fedakar olun

Olan olmuş geçmiş muhasebesini yapmak kimseye düşmez
Ders alabildiyseniz bu bile bir gelişmedir

Devlet hastanelerinde de belediyelerin aile yaşam merkezlerinde de aile terapisti var oraya gidin bence

Atanma konusunu da şimdiden düşünme atandığında çözüm bulunur

Iş yerinde artık daha düzenli ol sıkı sarıl işine zamanla düzelir herşey

Yani sadece sabır zamanla herşey yoluna girecektir yapıcı ol ve sabret

Evliliğim kötüye gidiyordu, bayramdaki tartışmadan sonra eşimle 4,5 gün ayrı kaldık sonra yeniden barıştık,ama barışana kadar bir sürü olay yaşandı ve rezil olduk... Evliliğimiz düzelmeye başladı doktora gitmeye karar verdik. Ama psikolojik olarak oda bende bitmiş durumdayız. Bende unutkanlık dalgınlık dinginlik başladı. İşyerimede bu aksetti aldığım sürekli izinler ve işleri eksik yapmamdan ötürü kaytarıkçı işini önemsemeyen bir insan moduna düştüm... Evde herşeyi rayına oturtsam işyerimde sıkıntı çıkıyor birilerinden laf duyuyorum. O kdr çaba sarfetmeme rağmen kimseye yaranamadım. zor bir doğum yaptım lohusalıyken dahi sınava hazırlandım ve şuan yüksek bir puan aldım memuriyetten öğretmenliğe geçmeyi bekliyorum. Ama hevesim bile kalmadı çünkü evliliğim uçurumun eşiğine geldi. Herşeye aynı anda sahip olmak istedik baş edemedik. sAĞLIK SORUNLARI NÜKSETMEYE BAŞLADI PSİKOLOJİK OLARAK ÇÖKTÜK... Şimdi nereye atanacağım mechul birde bebeğim var onu nasıl götürebilirim yanımda tuhaf bir köye gidersem hayatım çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.. Tedavi olurkende binbir zorlukla ödemeye çalıştığımız evde gidecek elimizden :( bundan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, çünkü neye yeltensem elimde kalıyor, sizce nasıl davranmalıyım neyden vazgeçmeli neye göre yol çizmeliyim
Bende senin gibi sorunlar yasadim.ve esim ailesine anlattii.ve rezil oldumm..insan tartistigi seyleri soyler miii..onun soylediklerini ben aileme solesem yuzune bakmazlar..benim soylediklerimde ailesinin ona destek olmadigii.gibi laflR yani....kotu bir sey degil.ama insan bunlari soyler miii...neyse
Sen ne yapacaksin..once bir sakinles..allah bizi yaratmadan once ilk rizklari yaratmis....sen de nereye gidecegin nerederizkin varsa hayirlisi orasidir...cocugunuda nasil goturucemdie neden sorun yapiyorsun ki..insanlar savasta coc....olum kalimda..sinir kenarlarinda.abartma cnm.bu konuda...ayrica keske koy olsaa.ne guzel cocugun temiz hava ve organik beslenecek...ne guzel.esinle sana gelince de.susucaksinn...cunku erkekler konusan kadini sevmezler.ve onlarin dogrulari yanlista olsa ..ve bunun yanlis oldugunu bilseler bile.eslerine karsi kabuletmezler.ama ayni hatayi baskasi yapsa,ayiplarlar....
Ne yapcannn..ne guzel meslegin var.bebeginvar.sukret ve mutluvbir aile olmanin yollarina bak...

Psikolojim bitmiş durumda eşim bitirdi beni kavgadan sonra düzelir mi dedim daha beter kudurdu,, çevresindeki yobazlar kadın öyl eyapar mı kadın böyle yapar mı diye kudurttular bunu , şimdi kendini efendi benide kölesi gibi görüyor, ben işteyken bebeğimize bakmasını bile başıma kakıyor çıkmazdayım ölüp gitmek istiyorum, ölemiyorum beni rezil etti halada etmekle tehdit ediyor, bir insan karısının zaaflarını böylesine kullanır mı, koynumda açık arayan bir yılan beslemişim iki yıldır, zehir zıkkım olsun her emeğim

Son düzenleme:
boyle herkesın lafına gore hareket edeck kdr basıt dusunuyorsa bole br ınsanla karmasık ve zor yollara nasl cıkılır.enınde sonunda br yerde yolda bırakıcktr.bu erkekler hep bole ne yazık kı.kendı cocuklarna bakmayı bıle lutuf olrk goruyorlar.en cok da buna kızıyorum.bana kalırsa doktora falan dgl esınızın kendsnı duzeltmeye ıhtıyacı var.bn dogumdan sonra depresyona grdgm halde esım hc bnı doktora goturme zahmetne gırmedı.bn kendı kendme ıyılestım.cnku ınsan bası sıkısınca her zor durumdan cıkıs yolunu bulmak zorunda kalıyor.bosanmak cok zor ve yıpratıcı blyrm ama blkı de brz akısına bırakmalısınz.ne yapıcam nasıl olck dye dusunmek yerne brz sakınlesmeye kafanzı toplamaya calısın.

Psikolojim bitmiş durumda eşim bitirdi beni kavgadan sonra düzelir mi dedim daha beter kudurdu,, çevresindeki yobazlar kadın öyl eyapar mı kadın böyle yapar mı diye kudurttular bunu , şimdi kendini efendi benide kölesi gibi görüyor, ben işteyken bebeğimize bakmasını bile başıma kakıyor çıkmazdayım ölüp gitmek istiyorum, ölemiyorum beni rezil etti halada etmekle tehdit ediyor, bir insan karısının zaaflarını böylesine kullanır mı, koynumda açık arayan bir yılan beslemişim iki yıldır, zehir zıkkım olsun her emeğim

İşte bu duygunu hiç bir doktor düzeltemez
Bu adamla devam etmek istediğine emin misin ?

akışına bıraktım,, doktor sayesinde düzelir belki, ama ben üzerime düşeni yapacağım 1 ay idare edecem onu sonra başka yere gidecem nasılsa inşallah oda düzelir düzelmezsede herşeyin hayırlısı

Back
X