yorum bekliyorum arkadaşlar:/

lavinyaburada

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
16
0
6
Bursa
kızlaar ben üniversite öğrencisiyim. benden 8 yaş büyük hocamdan hoşlanıyorum. bi fırsat olmuştu ailesiyle tanıştım. annesi bana '' hocanıza kız bulun evlendirin '' dedi benim için hiç umut yok di mi?? :( bu arada hoca de paylaşılmış kalabalık sınıf fotoğraflarında benim olmadığımı farketmişti. ben bundan dolayı umut dolmuştum oysa ki :((

Ufak ve basit seylerden umutlanmayin. Birlikte biseyler yapin kahce icmeye gidin kulturel bi geziye katilin size karsi ne hissettigini anlarsiniz. Devami da gelirse ne mutlu size

bu ortamı nasıl sağlayabilirim ya karşımdaki hoca olunca bir adım geride kalıyorum :(

Belki sizinki hayranlikta olabilir. Ortada sanirim daha oncesinde yasanmis bir sey yok siz fotograf yuzunden etkilenmissiniz ama ordada cok buyuk bir sey yokki. Tek ikiniz olmaz birkac arkadasinizla planlayin gidin

Belki sizinki hayranlikta olabilir. Ortada sanirim daha oncesinde yasanmis bir sey yok siz fotograf yuzunden etkilenmissiniz ama ordada cok buyuk bir sey yokki. Tek ikiniz olmaz birkac arkadasinizla planlayin gidin
yaşanmış bir şey yok. beğeniyordum hayranlık oldu duygularım hızla değişti. en son ailesiyle tanışınca da annesinin tutumundan kendimi daha da bağlar gibi oldum.

Hocam dediğin insanın asistan olduğunu tahmin ediyorum. Doğru mudur?

yardımcı doçent . hiç mi umut etmeyim sizce:(

Senin hayal ettiğin gibi bir ilgisi olsa bile kendi çevresi tarafından yadırganır. Zaten bana öyle geliyor ki durum senin hayranlığından ibaret. Platonik mutluluk getirmez😉 Hem na'pıcan yaşlı adamı😊 gençlerle takıl. Daha ileride 8 yaş fark sorun olmaz ama şimdilik yaşıtlarınla vakit geçirmeni öneririm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin hayal ettiğin gibi bir ilgisi olsa bile kendi çevresi tarafından yadırganır. Zaten bana öyle geliyor ki durum senin hayranlığından ibaret. Platonik mutluluk getirmez😉 Hem na'pıcan yaşlı adamı😊 gençlerle takıl. Daha ileride 8 yaş fark sorun olmaz ama şimdilik yaşıtlarınla vakit geçirmeni öneririm.

:) teşekkür ederim öneriniz için duymayı istemediğim acı gerçekler.. :( yine bana hüsran demek. unutmaya çalışayımm o zaman

bence de unutmaya çalış daha dün bu konuyla ilgili yakın bir arkadaşımla konuştum. Onunkisi de sizin sorunun aynısı. Onlar konuştular bir süre hocası ve arkadaşım .Kesinlikle o yaş sorunu başa bela oldu.O bir şeyleri görmüş geçirmiş .Sizin yaşınız daha genç ve deyim yerinde ise toy sunuz. Her yaşın ayrı güzelliği vardır.Onun yanında büyük ,olgun bir genç kız gibi davrnmak zorunda kalcaksın.İstediğin gibi çocuksu hareketlerın olmayacak. Bence de bir an önce unut gitsin.:28:

bence de unutmaya çalış daha dün bu konuyla ilgili yakın bir arkadaşımla konuştum. Onunkisi de sizin sorunun aynısı. Onlar konuştular bir süre hocası ve arkadaşım .Kesinlikle o yaş sorunu başa bela oldu.O bir şeyleri görmüş geçirmiş .Sizin yaşınız daha genç ve deyim yerinde ise toy sunuz. Her yaşın ayrı güzelliği vardır.Onun yanında büyük ,olgun bir genç kız gibi davrnmak zorunda kalcaksın.İstediğin gibi çocuksu hareketlerın olmayacak. Bence de bir an önce unut gitsin.:28:

kesinlikle katılıyorum :50: hocandan uzak dur arkadaş çevrene yönlen başına gelmiş biri olarak söylüyorum ailesi felan filan boş işler seninle birlikte olsa bile nice kızlar var üniversitede senin duyguların temiz olabilir ama karşında ki insanın bunu anlamayacağından adım gibi eminim bugüne kadar hocasıyla evlenenlere sor %80 i ayrılmıştır sebepleri illa ki farklıdır ama hoca talebe ilişkisi boş bir rüya

anladım da ben 27 yaşındayım ikinci üniversitem hoca 35 yaşında çok ütopik değil gibi gelmişti :/

zamanında hangimiz hoşlanmadık ki hocamızdan :ssz:

kaldı ki yaşınızda varmış, iki medeni insan gibi konuşmanızda ne sakınca olabilir.. :51:

yardırın gitsin :10: (yani kahve fln için anlamında :51: )

belki de bir iki sohbet ettiğinizde daha farklı düşüneceksiniz, hayatınızda hocanız olarak kalmaya devam edecek.. :34:

zamanında hangimiz hoşlanmadık ki hocamızdan :ssz:

kaldı ki yaşınızda varmış, iki medeni insan gibi konuşmanızda ne sakınca olabilir.. :51:

yardırın gitsin :10: (yani kahve fln için anlamında :51: )

belki de bir iki sohbet ettiğinizde daha farklı düşüneceksiniz, hayatınızda hocanız olarak kalmaya devam edecek.. :34:

ben nasıl ilk adımı atmalıyım ya çok pasifim bu tür şeylerde :18:

ben nasıl ilk adımı atmalıyım ya çok pasifim bu tür şeylerde :18:
O hocayla ders anlamında münasebetin bittiğinde okul bittiğinde değil artık o hocadan o dersi almayacağında sen bir şeyler belli et bence hiç bilemezsin annesi sana gönderme yapmışta olabilir... Ay birini bulalım gibisinden? :) bence sen içini ferah tut kafasında soru işareti oluştur 8 yaş ne ki ya bence çok az hayırlısı olsun canım ama bir hoca bunuda unutma

Öyle bir yazıyorsun ki 18 yaşında saf bir kız izlenimi verdin.
27 oluşuna şaşırdım.
Ben 25im. Ve 23ümde yard. doç. hocamla görüşmeye başladım. Önce sohbet muhabbetle başladı; sonrasında dışarda buluşmalar, yazışmalar, benimle görüşeceği gün tüm planlarını iptal etmeler falan... Öğrenciydim henüz. O zamanlar da görüştük, mezun olduktan sonra da. Yani gerçek, somut adımlar attı hep benim için.
Senin hocan da bunu yapıyorsa olur, yapmıyorsa olmaz.
Hoşlanıyorsa illa ki harekete geçer.
Ama senin gibi en ufak şeyden umut bulmak çocuk işi. Abartmışsın. Gerçekçi ol. Kocaman insanlarsınız.

Son düzenleme:
27 oluşuna şaşırdım.
Ben 25im. Ve 23ümde yard. doç. hocamla görüşmeye başladım. Önce sohbet muhabbetle başladı; sonrasında dışarda buluşmalar, yazışmalar, benimle görüşeceği gün tüm planlarını iptal etmeler falan... Öğrenciydim henüz. O zamanlar da görüştük, mezun olduktan sonra da. Yani gerçek, somut adımlar attı hep benim için.
Ama senin gibi en ufak şeyden umut bulmak çocuk işi. Abartmışsın. Gerçekçi ol. Kocaman insanlarsınız.

27 mi?? Ben de daha 19-20 falan diye düşünerek cevap vermiştim. Katılıyorum yazdıklarınıza.

Alıntı VivaLaJuicy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
27 oluşuna şaşırdım.
27 mi?? Ben de daha 19-20 falan diye düşünerek cevap vermiştim. Katılıyorum yazdıklarınıza.
anladığım kadarıyla şaşkınlık içerisindesiniz de bu kadar tepki gösterip eleştirecek kadar olgunsanız bu hayatta bu şekilde hitap edilmez. bu büyük saygısızlıktır. sizden fikir almaya çalıştım kişisel durumumu yadırgayıp özgüven soruşturması yapmak durumunda kaldım. dilerim gerçek hayatınızda tepkilerinizi kontrol edebiliyorsunuzdur. iyi geceler

Alıntı VivaLaJuicy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
27 oluşuna şaşırdım.
anladığım kadarıyla şaşkınlık içerisindesiniz de bu kadar tepki gösterip eleştirecek kadar olgunsanız bu hayatta bu şekilde hitap edilmez. bu büyük saygısızlıktır. sizden fikir almaya çalıştım kişisel durumumu yadırgayıp özgüven soruşturması yapmak durumunda kaldım. dilerim gerçek hayatınızda tepkilerinizi kontrol edebiliyorsunuzdur. iyi geceler

Saygısızca verilmiş bir cevap yok. Umarım gerçek hayatta doğruların yüzüne vurulmasını kaldırabiliyorsundur.

Back
X