Arakadaşlar slm.. geçen pazar saat 11di kv'm zile durmadan basıyorr.. yatakta olsaydım sıçrardım eşiminden arabanın anahtarını almak için zile durmadan basmışlar .. ben çalışıyorum bu yüzden bir pazarımız var .. bizde geç kalkıyoruz. cumartesi gecesi saat 1,30 kadar arkadaşlardaydık eve geç geldik tabi yatması 3.ü buldu. e pazar sabahıda eşim ailesiyle beraber kalkıcağım apartmanın önünde 2 zeytin ağacı var topluyacağım dedi. saat sabah 11di ben kalktım uyuyamadım zil çaldı ama müsait olmadığım için veremedim m açamdım eşim geç kalkar zor uyanır .eşimi kaldırdım seni çağırıyorlar bak galiba zeytin için dedim. zeaten ilk bir kere bastılar zile eşim kalktı ama tafralı bir şekilde sen nye açmıyoırsun müsait değildim kvmlere cvp veremedim balkondan dedim.sonra durmadan zile basmaya başladılar yatakta olsam sıçrardım. sinir oldum . durmadan basmak. arabanın anahtarı onlarda değildi bu yüzden ama bu kadarda olmaz.eşim neyse aşağıya indi zeytin toplamaya yardıma gelen komşularda oldu seslerini duydum . kvmle aram mesafeliyizdir bu yüzden beni çağaramaz. yüz versem çağırrdı benm bir pazarım var zaten arkadaşlar ben gitmek zorundamıyım . yani sizce siz olsaydınız ne yapardınız?