yorum bekliyorum siz olsanız ne yapsınız?

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
Arakadaşlar slm.. geçen pazar saat 11di kv'm zile durmadan basıyorr.. yatakta olsaydım sıçrardım eşiminden arabanın anahtarını almak için zile durmadan basmışlar .. ben çalışıyorum bu yüzden bir pazarımız var .. bizde geç kalkıyoruz. cumartesi gecesi saat 1,30 kadar arkadaşlardaydık eve geç geldik tabi yatması 3.ü buldu. e pazar sabahıda eşim ailesiyle beraber kalkıcağım apartmanın önünde 2 zeytin ağacı var topluyacağım dedi. saat sabah 11di ben kalktım uyuyamadım zil çaldı ama müsait olmadığım için veremedim m açamdım eşim geç kalkar zor uyanır .eşimi kaldırdım seni çağırıyorlar bak galiba zeytin için dedim. zeaten ilk bir kere bastılar zile eşim kalktı ama tafralı bir şekilde sen nye açmıyoırsun müsait değildim kvmlere cvp veremedim balkondan dedim.sonra durmadan zile basmaya başladılar yatakta olsam sıçrardım. sinir oldum . durmadan basmak. arabanın anahtarı onlarda değildi bu yüzden ama bu kadarda olmaz.eşim neyse aşağıya indi zeytin toplamaya yardıma gelen komşularda oldu seslerini duydum . kvmle aram mesafeliyizdir bu yüzden beni çağaramaz. yüz versem çağırrdı benm bir pazarım var zaten arkadaşlar ben gitmek zorundamıyım . yani sizce siz olsaydınız ne yapardınız?

siz ufaktan sinir olmuşsunuz ama inanın dert edecek bişey yok ..Önemli olan sonuçtur her zaman.. Ne güzel sizi çağırmıyolar bile zile basmaları sinir bozucu ama görmezden gel emin ol inip zeytin toplamak dahada sinirini bozardı oyüzden hiç takılma. Sen yine iyisin benim bi arkadaşım daha kırklıyken zeytine götürdü kaynanası neler var neler. Kapıydı şuydu buydu hiç takılma eşinde sabah uykulu haliyle tafra yapmıştır genelde sabahları insan sinirli olabiliyor.

Arakadaşlar slm.. geçen pazar saat 11di kv'm zile durmadan basıyorr.. yatakta olsaydım sıçrardım eşiminden arabanın anahtarını almak için zile durmadan basmışlar .. ben çalışıyorum bu yüzden bir pazarımız var .. bizde geç kalkıyoruz. cumartesi gecesi saat 1,30 kadar arkadaşlardaydık eve geç geldik tabi yatması 3.ü buldu. e pazar sabahıda eşim ailesiyle beraber kalkıcağım apartmanın önünde 2 zeytin ağacı var topluyacağım dedi. saat sabah 11di ben kalktım uyuyamadım zil çaldı ama müsait olmadığım için veremedim m açamdım eşim geç kalkar zor uyanır .eşimi kaldırdım seni çağırıyorlar bak galiba zeytin için dedim. zeaten ilk bir kere bastılar zile eşim kalktı ama tafralı bir şekilde sen nye açmıyoırsun müsait değildim kvmlere cvp veremedim balkondan dedim.sonra durmadan zile basmaya başladılar yatakta olsam sıçrardım. sinir oldum . durmadan basmak. arabanın anahtarı onlarda değildi bu yüzden ama bu kadarda olmaz.eşim neyse aşağıya indi zeytin toplamaya yardıma gelen komşularda oldu seslerini duydum . kvmle aram mesafeliyizdir bu yüzden beni çağaramaz. yüz versem çağırrdı benm bir pazarım var zaten arkadaşlar ben gitmek zorundamıyım . yani sizce siz olsaydınız ne yapardınız?

Size ize şuradan kalk şuraya otur diyen olmamış bi kapıyı açmaya usenmissiniz. Saat 9 olsa anlarım da neyse. Mesafenin anlamı bu değildir. Yerli yerinde davranmaktir.

hafta sonları eşimle telefonların sesini kapatır zilinde sesini kısar öyle uyuruz çünkü erkende olsa yataktan kendi irademizle kalkmayı isteriz:)) geç bi saat bile olsa o şekilde kimse uyanmak istemez haklısın. bi kaç hafta önce aynı saatte eşimin ananesi tencere istemek için:) kapıyı çaldı ama uygun deildik açamadık sordu uzattı durdu bende hiiiiç duymadık gece çok geç yattık dedim. zeytin konusuna gelince kendin istiyorsan in topla ama onun dışında seni çağırmamışlar zaten istemiyorsan tavrını bozma

o kadar kapı çalınmasına açmaman tuhaf...
müsaitlik durumu ne kadar uzun sürebilirki..
bi kapı açılıp anahtar verilecek..
üstelik uyku halinde bile değilsin uyanıkmışsın zaten...
mesafeliymişsiniz zaten çağıranda olmamış...
gözüne batıyo her hareketleri belliki...
allah yardım etsin..
sevmediğin insanlarla yakın olmakta zor...

Mesafe ölçülü olmaktır.
Kapıyı açmamak değil.
Üzerinize birsabahlık geçirip kapıdan başınızı uzatamadınız mı gerçekten?
Beni çağıramaz mesafeden diye gururlanmanız doğru değil.
Saygı herşeyden önemli..

LEMIN bişey sölicem ama kırılmak yok
bir konu açtığında sadece okumak olmaz
konularınla ilgilenmeni öneririm
konuyu açıyorsun sonra hiç.. kızar insanlar

konuna gelince; saat 11 geç değil
seni de çağırmamışlar zaten.. açıverseydin kapıyı
zeytini istersen toplarsın zorunda değilsin..
büyütülecek bişey yok bence..

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
İyi ki insanlar hastalık ya da başka acil bir durum için çalmamışlar kapıyı.

sabahın erken saatleri olsa hak vereceğim de,saat 11'de kapı açılmaz mı:44:zaten uyanıkmışsın,nasıl müsait olmuyorsun:26:

Gereksiz bir tavır sergilemişsiniz doğrusu. . Sabahın 8 veya 9u değil. . Tamam geç yatmış olabilirsiniz ama 11 de kapı çalmak için gayet normal bir saat. .Eşinizin ailesini sevmediğiniz için her şeyleri dokunuyor size :ssz:

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
İyi ki insanlar hastalık ya da başka acil bir durum için çalmamışlar kapıyı.

Kesinlikle haklısın.

İnsanlık hali arabaya bişi olmuştur, biri kalp krizi gecirmiştir biri bayılmıştır vs vs.

Öfkenin bu denlisini anlamıyorum.

Eee olay ne ?
Sen gitmek istememişsin, çağıran da olmamış zaten

Kapıyı açsan iyiymiş, onu da yapmamışsın
Yine bişey olmamış
Kapanmış konu bence
Senin için rahat değil, 11 de bile kapıya bakmadığın için
Ondan konu açma gereği duymuşsun sanırım

Aslında konusahibi yorum bekliyorum siz olsanız ne yaparsınız demiş.

Cevap veriyorum.
Kapıyı açar nazikçe günaydın derdim.

Eee olay ne ?
Sen gitmek istememişsin, çağıran da olmamış zaten

Kapıyı açsan iyiymiş, onu da yapmamışsın
Yine bişey olmamış
Kapanmış konu bence
Senin için rahat değil, 11 de bile kapıya bakmadığın için
Ondan konu açma gereği duymuşsun sanırım

komşular falanda gelince kendini dışlanmış mı hissetti acaba,ya da konu sahibine baskı yapılmalıydı gel gel diye,o da laf saydırmalıydı ki içi rahat etsin.ses eden olmayınca huzursuz oldu galiba:34:

Ya ben de bu konuya gemel yapılan yorumları yapacaktım ama acaba dedim hal verirlerde bir ben mi kalırım öyle diye de çoğu kişi benim gibi düşünüyormuş. Sabah olmuş zaten 11 nerdeyse öğlen çok erken bir saat değil. İnsanlarında işi var sonuçta anahtar sizdeymiş kimsenin akşama kadar keyfini bekleyecek halleri yok zile çok basmaları da beklemelerinden kaynaklanmıştır. Somuç olarak eşinizde biliyormuş zeytin olayını bir kapıyı açıp anahtar vermek bıu kadar zor olmamalı. Zaten sizi çağırdan keyfinizden eden zorlayan yok zeytin toplayalım diye ama zile basılması bile sizi sinirlendirmeye yetmiş. Ya birisi hasta olsa, acil bir durum olsa demek hiç umrunuz olmayacak. Kendi ailenize karşıda bu kadar umursamaz olabiir misiniz kapıya gelseler birşey için bassalar zile onlara da aynı şekilde davranırsınız hiç sanmıyorum görüşmek konuşmak istemeyebilirsiniz ama anahtarı bile vermek istememek insanları kapıda dikmek hoş birşey değil.

hafta sonları eşimle telefonların sesini kapatır zilinde sesini kısar öyle uyuruz çünkü erkende olsa yataktan kendi irademizle kalkmayı isteriz:)) geç bi saat bile olsa o şekilde kimse uyanmak istemez haklısın. bi kaç hafta önce aynı saatte eşimin ananesi tencere istemek için:) kapıyı çaldı ama uygun deildik açamadık sordu uzattı durdu bende hiiiiç duymadık gece çok geç yattık dedim. zeytin konusuna gelince kendin istiyorsan in topla ama onun dışında seni çağırmamışlar zaten istemiyorsan tavrını bozma

Uzattıysa verseydin keşke cevabını :)

benimde kv bi gece 12-1 arası ısrarla zile bastı bizde uygun değildik okadar ısrarla bastı ki eşim kalktı açtı sonunda. bende ertesi günü kv ye dedim ki, hayırdır anne akşam neden okadar çok çaldın zili dedim x aratacaktım şunu almışmı diye dedi, e bizde evliyiz yani dimi o saatte açmıyosak vardır bi sebebi ddim. ama tersleyerek değil, gülümsedi özür diledi :)

LEMIN bişey sölicem ama kırılmak yok
bir konu açtığında sadece okumak olmaz
konularınla ilgilenmeni öneririm
konuyu açıyorsun sonra hiç.. kızar insanlar

konuna gelince; saat 11 geç değil
seni de çağırmamışlar zaten.. açıverseydin kapıyı
zeytini istersen toplarsın zorunda değilsin..
büyütülecek bişey yok bence..

herzaman giremiyorum girdiğim zaman cvp veriyorum zaten müsait değildim zaten bir kere zili çalmışlardı eşim uyandıktan sonra durmadan zile bastılar .. eşimde geliyorum demedi bende ona braktım nasıl olsa müsait değilm o açar diye ama oda bana sinir oldu açmadı öyle indi aşağıya insan geliyorum der benide zor durumda brakıyor..

herzaman giremiyorum girdiğim zaman cvp veriyorum zaten müsait değildim zaten bir kere zili çalmışlardı eşim uyandıktan sonra durmadan zile bastılar .. eşimde geliyorum demedi bende ona braktım nasıl olsa müsait değilm o açar diye ama oda bana sinir oldu açmadı öyle indi aşağıya insan geliyorum der benide zor durumda brakıyor..

girdiğin zaman cevap değil yeni konular açıyorsun
insanları umursamamış gibi görünmemek adına dikkat et cvp yaz dedim canım
eşinin uyandığını anlamamışlardır seslenmediği için
eşin ya sen de gel istedi zor durumda kalıp, ya da bir anda düşünemedi

sabah sabah deyince ben de 7 de falan sandım. basbayağı 11 de gelmişler. herkese göre normal olan bir zaman dilimi. ben de çamaşır makinasını falan çalıştıracağım zaman 11 gibi çalıştırırım. düşünürüm kü insanlar uyanmıştır artık. ama özel bir gecesi vardır 3 e kadar uyumamış o beni ilgilendirmez ki. her şey normal zaten sizi de çağırmamışlar. bence onlar durması gereken yeri biliyor. boşa kuruntu yapan kibirlenen sizsiniz gibi geldi bana.

Back
X