Arakadaşlar slm.. geçen pazar saat 11di kv'm zile durmadan basıyorr.. yatakta olsaydım sıçrardım eşiminden arabanın anahtarını almak için zile durmadan basmışlar .. ben çalışıyorum bu yüzden bir pazarımız var .. bizde geç kalkıyoruz. cumartesi gecesi saat 1,30 kadar arkadaşlardaydık eve geç geldik tabi yatması 3.ü buldu. e pazar sabahıda eşim ailesiyle beraber kalkıcağım apartmanın önünde 2 zeytin ağacı var topluyacağım dedi. saat sabah 11di ben kalktım uyuyamadım zil çaldı ama müsait olmadığım için veremedim m açamdım eşim geç kalkar zor uyanır .eşimi kaldırdım seni çağırıyorlar bak galiba zeytin için dedim. zeaten ilk bir kere bastılar zile eşim kalktı ama tafralı bir şekilde sen nye açmıyoırsun müsait değildim kvmlere cvp veremedim balkondan dedim.sonra durmadan zile basmaya başladılar yatakta olsam sıçrardım. sinir oldum . durmadan basmak. arabanın anahtarı onlarda değildi bu yüzden ama bu kadarda olmaz.eşim neyse aşağıya indi zeytin toplamaya yardıma gelen komşularda oldu seslerini duydum . kvmle aram mesafeliyizdir bu yüzden beni çağaramaz. yüz versem çağırrdı benm bir pazarım var zaten arkadaşlar ben gitmek zorundamıyım . yani sizce siz olsaydınız ne yapardınız?
Arakadaşlar slm.. geçen pazar saat 11di kv'm zile durmadan basıyorr.. yatakta olsaydım sıçrardım eşiminden arabanın anahtarını almak için zile durmadan basmışlar .. ben çalışıyorum bu yüzden bir pazarımız var .. bizde geç kalkıyoruz. cumartesi gecesi saat 1,30 kadar arkadaşlardaydık eve geç geldik tabi yatması 3.ü buldu. e pazar sabahıda eşim ailesiyle beraber kalkıcağım apartmanın önünde 2 zeytin ağacı var topluyacağım dedi. saat sabah 11di ben kalktım uyuyamadım zil çaldı ama müsait olmadığım için veremedim m açamdım eşim geç kalkar zor uyanır .eşimi kaldırdım seni çağırıyorlar bak galiba zeytin için dedim. zeaten ilk bir kere bastılar zile eşim kalktı ama tafralı bir şekilde sen nye açmıyoırsun müsait değildim kvmlere cvp veremedim balkondan dedim.sonra durmadan zile basmaya başladılar yatakta olsam sıçrardım. sinir oldum . durmadan basmak. arabanın anahtarı onlarda değildi bu yüzden ama bu kadarda olmaz.eşim neyse aşağıya indi zeytin toplamaya yardıma gelen komşularda oldu seslerini duydum . kvmle aram mesafeliyizdir bu yüzden beni çağaramaz. yüz versem çağırrdı benm bir pazarım var zaten arkadaşlar ben gitmek zorundamıyım . yani sizce siz olsaydınız ne yapardınız?
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
İyi ki insanlar hastalık ya da başka acil bir durum için çalmamışlar kapıyı.
Eee olay ne ?
Sen gitmek istememişsin, çağıran da olmamış zaten
Kapıyı açsan iyiymiş, onu da yapmamışsın
Yine bişey olmamış
Kapanmış konu bence
Senin için rahat değil, 11 de bile kapıya bakmadığın için
Ondan konu açma gereği duymuşsun sanırım
hafta sonları eşimle telefonların sesini kapatır zilinde sesini kısar öyle uyuruz çünkü erkende olsa yataktan kendi irademizle kalkmayı isteriz:)) geç bi saat bile olsa o şekilde kimse uyanmak istemez haklısın. bi kaç hafta önce aynı saatte eşimin ananesi tencere istemek için:) kapıyı çaldı ama uygun deildik açamadık sordu uzattı durdu bende hiiiiç duymadık gece çok geç yattık dedim. zeytin konusuna gelince kendin istiyorsan in topla ama onun dışında seni çağırmamışlar zaten istemiyorsan tavrını bozma
LEMIN bişey sölicem ama kırılmak yok
bir konu açtığında sadece okumak olmaz
konularınla ilgilenmeni öneririm
konuyu açıyorsun sonra hiç.. kızar insanlar
konuna gelince; saat 11 geç değil
seni de çağırmamışlar zaten.. açıverseydin kapıyı
zeytini istersen toplarsın zorunda değilsin..
büyütülecek bişey yok bence..
herzaman giremiyorum girdiğim zaman cvp veriyorum zaten müsait değildim zaten bir kere zili çalmışlardı eşim uyandıktan sonra durmadan zile bastılar .. eşimde geliyorum demedi bende ona braktım nasıl olsa müsait değilm o açar diye ama oda bana sinir oldu açmadı öyle indi aşağıya insan geliyorum der benide zor durumda brakıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?