Yorum istiyorum

Ben olsam esime inanmazdim inanmak icin de ugrasmazdim.

Arkadaslar ben otuz dort haftalik hamileyim.yalniz yasiyorum.esim baska sehirde gorevde.bulundugu yer hamile biri icin uygun bir yerdegil.ben memleketteyim.cok sik gorusemiyoduk.zamanla telefonlada aramaz sormaz olmus bana soguk davraniyodu.gelince duzelir dedim.geldiginde telefonunun sifreli oldugunu yanindan ayirmadigini gorunce suphelendim.bana cok soguk davrandi bide opmiyodu dahi cocuga bisey olurmus diye.neyse geldikten iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler.ben tabi krize girdim.aciklama su kiz onu seviyomus.bilerek bizi ayirmak icin yapiomus.yanimda kizi aradi kizdi arama yazma dedi.o gunden sonra ilgisi duzeldi.eskisi gibi oldu.gidincede ariodu soruodu ama bugunlerde yine ayni.ben gercegi ogrenmek icin ne yapmaliyim.kizin nosu var ama arayip ne dicem.oradan birisinee de soramam.emin olup ona gore davranmak istiyorum.
Gerceği öğrenmişsin arkadaşım zaten : (

Back
X