yorum lütfennnn

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var.birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve 1- 2 ayda ancak görüşebiliyoruz. bir şehir belirliyoruz ve genel olarak 3-4 gün kalıyrz orda. bu şehirler bana yakın olan şehirler oluyor. ama bir sorun var bence maddi yönden. görüştğmz zaman otelde kalıyoruz ve otele en az 300 lira gidiyor. onun uçak masrafı var 250 civarnda. gittiğimz yerlerde hesabı o öder genelde ben bazen derim bunu ben ısmarlıyorm diye bazen öyle öderim. ikimizde çalışıyrz para kazanıyorz ve ben ondan biraz daha fazla kazanıyrm.fakat genede bir bayanın elini cüzdanını götürmesini yadırgarım erkek yanındayken. bu sizde de var mı?
bir de buluştğmz zaman kalacğmz yerin parasına bir miktar katkıda bulunmak istyrm bu erkeği rahatsız eder mi? gerci geçen buluşmamızda bir geceliğini ben ödemştm o daha gelmemişti otele çünkü. ama sesini çıkarmadı sonradan. ne dersinz katkıda bulunmalı mı bir bayan maddi konuda???

Ortak paylaşımlarda bulunulan her alanda kadın erkek farketmez elını cuzdanına göturmelıdır ama şöyle bısey var genelde erkek kadından önce davranır.Sizde şöyle yapın bır bulusmanızda otelı yerı ayarlayın ve ödemeyı yapın o gelmeden.bır sefer masrafları sız karsılarsınız dıgerınde o

Ortak paylaşımlarda bulunulan her alanda kadın erkek farketmez elını cuzdanına göturmelıdır ama şöyle bısey var genelde erkek kadından önce davranır.Sizde şöyle yapın bır bulusmanızda otelı yerı ayarlayın ve ödemeyı yapın o gelmeden.bır sefer masrafları sız karsılarsınız dıgerınde o

arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var.birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve 1- 2 ayda ancak görüşebiliyoruz. bir şehir belirliyoruz ve genel olarak 3-4 gün kalıyrz orda. bu şehirler bana yakın olan şehirler oluyor. ama bir sorun var bence maddi yönden. görüştğmz zaman otelde kalıyoruz ve otele en az 300 lira gidiyor. onun uçak masrafı var 250 civarnda. gittiğimz yerlerde hesabı o öder genelde ben bazen derim bunu ben ısmarlıyorm diye bazen öyle öderim. ikimizde çalışıyrz para kazanıyorz ve ben ondan biraz daha fazla kazanıyrm.fakat genede bir bayanın elini cüzdanını götürmesini yadırgarım erkek yanındayken. bu sizde de var mı?
bir de buluştğmz zaman kalacğmz yerin parasına bir miktar katkıda bulunmak istyrm bu erkeği rahatsız eder mi? gerci geçen buluşmamızda bir geceliğini ben ödemştm o daha gelmemişti otele çünkü. ama sesini çıkarmadı sonradan. ne dersinz katkıda bulunmalı mı bir bayan maddi konuda???

doğrusunu söylemek gerekirse ben bu konuda erkek öder kadın öder sınıflandırmasına karşıyım. evet erkeğin kadına elini cebine attırmaması çok güzel birşey ama eğer durum bu kadar ağırsa -ki ödemenize ses de çıkarmamış- bence bu konuda ona destek olmalısınız. hiç gezmeseniz bile çocuğun sadece gidip gelmesi 600 tl gibi bir ücrete mal oluyor. ki o sizden az kazanıyorsa çok da yüksek miktarlar bunlar. bence en azından otel masraflarını siz üstlenmelisiniz ya da gittiğiniz yerlerde siz de ödeme yapmalısınız. bu konuda sizee bugüne kadar birşey ödetmediyse zaten bu durum onun için de normaldir ama siz de bu kadar yüklenmeyin ona. belli ki delikanlı ruhlu biri değişeceğini sanmıyorum ...

baktınız tavır koyuyor ben ödeyeceğim diye kendi düşen ağlamaz o zaman. ama üstünüze düşeni yapın derim..

ıkınız için yapılan masrafların her zaman tek taraflı karşılanması karşı tarafı da zorlar, bence arada kadın da ödeyebılır.

normalde böyle arada sırada yemeğe falan çıkıldığı durumlarda evet erkek öder. ama durumunuz biraz farklı ve kesinlikle tek tarafa ağır gelecektir ne kazanırsanız kazanın. o yüzden bence arada bir değil mutlaka paylaşılarak ödenmelidir. o kabul etmiyorsada bir yolunu bulun bence.

ya kızlar dedim ya çok rajatsız oluyorum bir şeyi ben ödeyince. cimrilikten falan değil erkeğin her açıdan üstün olması düşüncesinden ne biliym takıntı işte. bu ay gene görüşücz mesela aynı şekilde ve bu konu hakkında biraz önce de konuştuk gene konu açıldı bu kez bana, sende ne kadar para var diye sordu. çok şaşırdım :(

tabiki bayanda ödemeli, hatta bence sürekli paylaşım olmalı, ben çok karşıyım şu kadınların erkekten beklemeleri olayına, sakın yanlış anlamayın size tepki değil ben en yakın arkadaşımada çok kızmışımdır bu konuda=)
ne bileyim mesela öğle yemeğini o ödediyse akşam yemeğini siz ödersiniz gibi.. birde madem siz daha fazla kazanıyorsunuz bence zaman zaman biraz daha fazla bile harcayabilirsiniz. üstelik emin olun erkeklerde mutlu oluyor böyle şeylerden:) belki ilk başta nezaketen gerek yok olmaz gibi tavırlara girsede siz ciddi bir şekilde kararlı olduğunu hissettirirseniz bence mutlu olacaktır uzun vadede=) inş çoookk mutlu olun:) buarada bnmde sewgilim farklı şehirde, bilirim o özlemi:)

bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım. ama ben de ona şaka yolla çok ağır bir cvp verdim dedim ki niye daha zengin bir sevgilim yok dedim küstü :(:50:

bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım. ama ben de ona şaka yolla çok ağır bir cvp verdim dedim ki niye daha zengin bir sevgilim yok dedim küstü :(:50:[/QU

bazı erkekler arsız oluyor, kadını yolmaya bakıyor, zaten gercek nıyetlerı de boylece ortaya cıkıyor, Allah korusun öylelerınden. ilişkinden emın oldugun iyi bir erkek ıse bunu gurur da yapabılır ama ıhtıyacı da olabılır gercekten. oyle soylemekle ayıp etmışsın canım, şaka bıle olsa alınır boyle hassas konuda erkek.

kırılması çok normal canım yaa, bence gönlünü almalısın?? ama sanırım sen ödemek istemiyorsun yanlış mı anlıyorum("bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım." dediğin için böyle düşündüm) belki yanlış anladım ama bence sıkışmasa bile ortaklaşa ödemelisiniz.

kırılması çok normal canım yaa, bence gönlünü almalısın?? ama sanırım sen ödemek istemiyorsun yanlış mı anlıyorum("bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım." dediğin için böyle düşündüm) belki yanlış anladım ama bence sıkışmasa bile ortaklaşa ödemelisiniz.

anlıyorum haklısnz galiba. ama ne biliym bi de sevgilim doğulu. her şeyi ondan bekliyrm maddi konuda yani. bu yanlış ama...:50:

ben nışanlımla 4 yıl ayrı şehırdeyım..

tanıştığımızda ben öğretmendım o öğrencıydı..şükür şu an memur oldu hekımım:nazar::16:

anlıyorum senı az çok..benım ılk paylaşımım olduğu için bnde hıssetmiştım..gerekırse para yolluyor ınsan,gerekırse alması için zorluyorsun..almak ıstemeyen bırydı..saygılıydı..elınden geldığınce ödetmezdı..sende deneyeceksın,yaşayacaksın ,özellıkle alışverışte çok bellı oluyor..

senden once davranıyorsa parası az buçukken bıle bilki korkmaya gerek yok..

ama görecelı bu..sık doku,ince ele..

bu ay maaşını almasına birkaç gün kala görüşeceğiz sıkıştığı için böyle bir soru sormuştur umarım. ama ben de ona şaka yolla çok ağır bir cvp verdim dedim ki niye daha zengin bir sevgilim yok dedim küstü :(:50:

Şaka gibisiniz... Kimse kimsenin masraflarını karşılamak zorunda değil ki. Birlikte bir şeyler paylaşmak için buluşuyorsunuz ve masrafların tamamını adamın üzerine yıkıyorsunuz. Sıkılmış ki bu durumdan siz de artık elinizi cebinize atın diye maddi durumunuzu sormuş. Sizin verdiğiniz cevaba söyleyecek söz bulamıyorum...

Bence sevgilinize karşı ağır bir cevap vermişsiniz zengin sevgili diyerek...
Sizin maaşınız sevgilinizinkinden biraz daha fazla bu sizin için bir artı,
Size yakın bir şehirde buluşuyormuşsunuz buda sizin için artı,
Genel itibari ile sevgiliniz elinden geldiğince size elinizi cebinize attırmıyormuş e buda bir artı?
Sevgilinizde ay sonu olduğu için parasız olabilir bu çok normal doğrusu davranışınızı çok yadırgadım :20:
Ortada bir AŞK varsa fedakarlıklar karşılıklı olmalı ve dile dökülmemelidir diye düşünüyorum. (Ben şunu aldım sana, ben bunu yaptım sana gibi gibi gibi)

valla bende de tam tersi, gitsek bi pizza bile yesek 20 lira tutsa 10 lirasını ben vermek isterim...
öyle duramam yani elimi cüzdanıma atmadan...
ki sizin iş cok daha masraflı, elbetteki seninde ödemen lazım..
birde zengin sevgili falan ne demek yani, kim olsa alınır!
cok cok yanlıs buldum... bu kadar maddiyatcı olmamanız lazım...

Son düzenleme:
benim haddim değil kimseyi yargılamak, oyüzden yorum yaparken özellikle belirtme ihtiyacı duyuyorum yanlış anlaşılmamak için=)
bence bu zamana kadar böyle hissetseniz bile zararın neresinden dönülse kardır madem hatanızın farkındasınız kendinizi değiştirebilirsiniz ve bence mutlaka değiştirin eminimki daha iyi hissedeceksinizdir=) üstelik doğulu olması birşeyi değiştirmez bu konuda bnmkide doğulu:)

inş gönlünü alırsınız sevgilinizin ya bide uzak olunca tartışmaları aza indirmek çok önemli oluyor çünkü bazen bir sarılmayla geçecek şeyler görüşmeyince gereksiz yere uzayabiliyor,bnde sewgilimle tartışınca çok üzülüyorum uzağız die, keşke kimse tartışmasa herkes mutlu olsaaa=))

hiç aranızda benm gibi yok mu erkeğin yanında para vermekten nefret eden?? ben çok mu anormalim??
haklısınz aslında ve bundan sonra hep katkım olacak az buçuk ama sevmyrm işte sevmyrm

hiç aranızda benm gibi yok mu erkeğin yanında para vermekten nefret eden?? ben çok mu anormalim??
haklısınz aslında ve bundan sonra hep katkım olacak az buçuk ama sevmyrm işte sevmyrm

bence anormalsin

otel parası yol parası harcamalar 600 tl yi ödemek zorunda değil ki

madem siz para ödemek istemiyorsanız 2 seçenek var

yaa bırakacaksınız sevgilinizi zengin koca arayacaksınız tıpkı sevgilinize dediğiniz gibi

yada otel yerine dışarıda görüşeceksiniz daha az masraf gidecek yerlerde vakit geçireceksiniz

hem bu kadar kısa sürede otel yerine dışarıda görüşmekte fayda var diğer konularını bildiğim için konuşuyorum

erkek diye herşey üstlerine atılmasına karşıyım beraber birşeyler yapıyorsanız tabi ki beraber ödeyeceksiniz sömürme aşamasına gelmediği müddetçe ortada ters birşey yok

Back
X