- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var.birbirimizden uzak şehirlerdeyiz ve 1- 2 ayda ancak görüşebiliyoruz. bir şehir belirliyoruz ve genel olarak 3-4 gün kalıyrz orda. bu şehirler bana yakın olan şehirler oluyor. ama bir sorun var bence maddi yönden. görüştğmz zaman otelde kalıyoruz ve otele en az 300 lira gidiyor. onun uçak masrafı var 250 civarnda. gittiğimz yerlerde hesabı o öder genelde ben bazen derim bunu ben ısmarlıyorm diye bazen öyle öderim. ikimizde çalışıyrz para kazanıyorz ve ben ondan biraz daha fazla kazanıyrm.fakat genede bir bayanın elini cüzdanını götürmesini yadırgarım erkek yanındayken. bu sizde de var mı?
bir de buluştğmz zaman kalacğmz yerin parasına bir miktar katkıda bulunmak istyrm bu erkeği rahatsız eder mi? gerci geçen buluşmamızda bir geceliğini ben ödemştm o daha gelmemişti otele çünkü. ama sesini çıkarmadı sonradan. ne dersinz katkıda bulunmalı mı bir bayan maddi konuda???
bir de buluştğmz zaman kalacğmz yerin parasına bir miktar katkıda bulunmak istyrm bu erkeği rahatsız eder mi? gerci geçen buluşmamızda bir geceliğini ben ödemştm o daha gelmemişti otele çünkü. ama sesini çıkarmadı sonradan. ne dersinz katkıda bulunmalı mı bir bayan maddi konuda???