- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlışım bnm :)Kızçe bence. :)
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. :)
Gönlünden geçmesi yeter :)) benimde hep kız deniliyordu burda da ama oğluş çıktı (tabi değişmezse) 14’ünde anatomik taramada belli olur artık diye umudumuz var göstermezse bir sonraki sefere artık sağlıkla gelsinler inşallah huzurla...gönül isterdiki doğru bilenlere çeyrek altın dağıtayım ama nerdeee :) :) :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben yalan söylemem bi oğlum var bi oğlum daha olsun istiyorum sonrada iki kız arka arkaya allah nasip ederse tabi :)Gönlünden geçmesi yeter :)) benimde hep kız deniliyordu burda da ama oğluş çıktı (tabi değişmezse) 14’ünde anatomik taramada belli olur artık diye umudumuz var göstermezse bir sonraki sefere artık sağlıkla gelsinler inşallah huzurla...
Benim daha ilk bebeğim o yüzden pek takılmıyorum ama ikisini de yaşamayı nasip eder inşallah allah.. gönlüne göre olsunallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben yalan söylemem bi oğlum var bi oğlum daha olsun istiyorum sonrada iki kız arka arkaya allah nasip ederse tabi :)
valla bana popodan gösterdi bi ara dr bakdım popo arasında çıkıntı var dr dedi kordonda olabilirBence erkek çıkıntı net gorunuor
Yeni ultrason fotosu varmi nubu gorunendoktora gittim cuma günü cinsiyet öğrenemedik. 10 gün önce erkeğe benzio dedi dünde kıza moralim çok bozuldu ya böyle netlik kazanmayan şeyleri sevmiyorum sabırsızım karakter olarak of of allahım sen hayır et
Kiz bu yaa.foto cok net degil ama duruş itibariyle kiza benzettim benyerinde durmuodu bebeğim resim zar zor bi tane çekti dr böyle yüz üstü uzanmış gibi gene atim resmiEki Görüntüle 2143716
kız annesi olmak nasıl bi duygu acaba :) ya kesin bilsem ismiyle seslenip sevicem göbişimi de işte bakalım 4 aylık olunca artıkKiz bu yaa.foto cok net degil ama duruş itibariyle kiza benzettim ben
Eminimki guzel bir duygudur canim,rabbim gönlüne gore versin.az daha sabret 14 15.inci haftalarda netlesirkız annesi olmak nasıl bi duygu acaba :) ya kesin bilsem ismiyle seslenip sevicem göbişimi de işte bakalım 4 aylık olunca artık
sağol canım benim allah seninde gönlüne göre versinEminimki guzel bir duygudur canim,rabbim gönlüne gore versin.az daha sabret 14 15.inci haftalarda netlesir