- 17 Mayıs 2025
- 147
- 31
- 13
- 27
- Konu Sahibi cerkessnurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünü ve yarını değerlendirmelisinBugün pik oldu ben 10. Gün kaciridm saniyordum. Silikleşince mi ilişki olmalı üst üste ilişki olursa ne olur ne yapmam lazim
Teşekkür ederim. Doktora sordum o da yönlendirdi insaAllah olur bakalımBugünü ve yarını değerlendirmelisin
İnşallah gönlünce olsun her şeyTeşekkür ederim. Doktora sordum o da yönlendirdi insaAllah olur bakalım
Yine ben ama bakar mısın tekrar testlere bugunde yaptim silikleşince mi catliyor yoksa catlama olunca mı koyu oluyorİnşallah gönlünce olsun her şey
Aynı gün sanirimBugün pik oldu ben 10. Gün kaciridm saniyordum. Silikleşince mi ilişki olmalı üst üste ilişki olursa ne olur ne yapmam lazim
Catlama olmuş mu siliklwsince mi catliyorPik sanırım
Benim daha koyu gibi duruyor daha yapmaya devam edin sizdeAynı gün sanirim
Onu bilemeyiz ama çift çizgi sonuçta yumurtlama olduğunu gösteriyor o günler öncesi sonrası devam et istersenCatlama olmuş mu siliklwsince mi catliyor
Tamamdır teşekkür ederim. Bi kaç gün daha devam edeceğim yapmayaOnu bilemeyiz ama çift çizgi sonuçta yumurtlama olduğunu gösteriyor o günler öncesi sonrası devam et istersen
Silikleştiği zaman çatlamış oluyor yumurta çatlaması için havuç yiyin diyorlar kolaylaştırıyormuş ben pik yaptıktan ertesi günü sabah havuç yiyorum 2 aydır çatlıyor ya da tesadüf bilmiyorum 24-36 saat sürüyormuşYine ben ama bakar mısın tekrar testlere bugunde yaptim silikleşince mi catliyor yoksa catlama olunca mı koyu oluyor
Herkes farklı farklı şeyler söylüyor. İncir dediler bana da. yarın da yapacağım silikleşirse bırakırım o ne çıkacak bakalımSilikleştiği zaman çatlamış oluyor yumurta çatlaması için havuç yiyin diyorlar kolaylaştırıyormuş ben pik yaptıktan ertesi günü sabah havuç yiyorum 2 aydır çatlıyor ya da tesadüf bilmiyorum 24-36 saat sürüyormuş
Ben kesin şu diyemem o kadarını bilmiyorum duyduğum bu sadece benimdeHerkes farklı farklı şeyler söylüyor. İncir dediler bana da. yarın da yapacağım silikleşirse bırakırım o ne çıkacak bakalım