yorum yapın kızlar bekliyorum hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi notr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

notr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
151
0
66
İstanbul
kızlar bugün beta-hcg test sonucumu aldım8.4 doktor iki gün sonra tekrar edelim dedi ama ben sabırsızlanıyorum sizce hamile olma olasılığım ne lütfen bilgisi olan yazsın çok heyecanlıyım.

5'in üzeri hamileliktir, ama sanırım çok erken yaptırmışsın, adetine kaç gün var

evet arkadaşımın da dediği gibi adetine kaç gün var bu önemli?yada adetin geçti mi?bide mesela klomen çatlatma iğnesi vb tedavi gördün mü?adetlerin her ay düzenli mi?bunlara bağlı kandaki beta hcg değeri?
şöyle genel söylersem adete 4-5 gün kala kanda beta hcg 20-25 çıkar gebelik varsa..fakat düzenli yumurtluyorsan (belli bi günde yani)..geç yumurtlama geç döllenme bebeğin rahime geç tutunması vb değeri etkileyebilen şeylerdir..
benim mesela adete 5 gün kala değerim 25 ti..2 gün sonra 70 oldu vb..

benimde adete 4 gün kala 27di, 2 gün sonra 54 oldu. arkadaş muhtemelen gebe ama tabi değer çok düşük kimyasal bile olabilir, iki gün sonra iki katına çıkarsa herşey yolundadır

iki aydır korunmuyoruz zaten.adettime gelince düzensiz olur ama iki aydır çok gecikiyo geçen ay 12 gün geçti doktora gittim hotmon testi yaptı bişey çıkmadı temiz yani sonuçlar adet grmem için ilaç verdi.bu ayda 14 gün geçti doktor polikistik over var dedi kan testi böyle çıkınca umutlandım çok sabırsızlanıyorum hem umutluyum hemde korkuyorum yani şimdi hamilemiyim :))))))))))))))

iki aydır korunmuyoruz zaten.adettime gelince düzensiz olur ama iki aydır çok gecikiyo geçen ay 12 gün geçti doktora gittim hotmon testi yaptı bişey çıkmadı temiz yani sonuçlar adet grmem için ilaç verdi.bu ayda 14 gün geçti doktor polikistik over var dedi kan testi böyle çıkınca umutlandım çok sabırsızlanıyorum hem umutluyum hemde korkuyorum yani şimdi hamilemiyim :))))))))))))))

adetlerin düzensizse ben yorumda bulunmıyım canım ya..çünkü ümitlenip sonra hamile değilsin lafını duymak insanı fena dağıtıyor..tam tersi ümitlenmezsende gebeysen duygusal olumsuzluğun bebeği etkileyebilir..bana göre hamile olma şansın deneyimlerime göre şuan % 50 diyim..bende 14 ay her ay olmak üzere kanda beta hcg baktırdım..hamile olmadığım her ay istisnasız beta hcg m 0,5 çıkardı..hamile kaldığım ay adete 5 gün kala 25 di..sonra 2 günde 3 e katlayarak yükseldi..
normalde 5 in üstü pozitif fakat eğer değerin 8 se yumurtan yeni döllenmiş demektir (hamileysen yani)..değerin düşük yani..normalde bebek rahime tutununca 20-25 çıkıyor değer..ben adete 5 gün kala kanda beta hcg baktırmıştımda hamile kalmadan bi önceki ay değerim 4 çıktı..dr kesinlikle hamile değilsin dedi..yani adete 5 gün kala teşhis koyuluyor normalde (o ay tedavi görmüştüm ondan değerim 4 e yükselmişti)..dr bana değerin hamileysen 20-25 olmalıydı dedi..yıkılmıştım o ay..tedavimin ilk ayı çok ümitliydim çünkü..Ama Allaha şükür diğer ay fındık kurdum göbüşüme kondu..3,5 aydır da benimle..sende hamilesindir umarım..eğer gebelik varsa 2 gün sonra hatta yarın değerin yükselir..eğer değer düşer yada değişmezse malesef sorun var demektir..ne diyim hayırlısı olsun canım ya..

Son düzenleme:
benimde adete 4 gün kala 27di, 2 gün sonra 54 oldu. arkadaş muhtemelen gebe ama tabi değer çok düşük kimyasal bile olabilir, iki gün sonra iki katına çıkarsa herşey yolundadır

canım seninde hamileliğin hayırlı olsun..sanırım 6 hafta..bu haftalarda çok dikkat et..gerçi zaten biliyosundur da yükseğe uzanma,kendini yorma,yarım saat yorulursan 1 saat yat dinlen..düşüğün en yüksek riskli olduğu haftalardasın..ben düşük riskinden 3 ay yattım..önemli olan ilk 3 ay..

canlarım çok sağolun inşallah hamileyimdir bir kızım var zaten rabbim inşallah ikinciyide nasip eder isteyen herkese.senin adına çooook sevindim canımallah sağlıkla doğurmayı ve yaşamayı nasip etsin.

ben daha önce topiklerden değeri 8 olan bir arkadaş hatırlıyorum, iki günde bir ölçtürmeye devam etti ve değer katlanarak arttı. ben açıkçası senin hamile olduğunu düşünüyorum, muhtemelen geç döllenme ve çok yeni bir gebelik. tabi bazen laborutarlarda yanlış sonuç verebiliyor, ama değer düşükse tekrar çalışmışlardır teyit etmek için. umarım tekrar kan testi yaptırınca sonucunu yazar bizi sevindirirsin:49:

amin arkadaşım saol..çok zor hamile kalan kadının bebeği çok kıymetli oluyor..ben hapşırmaktan bile korktum 3 ay boyunca..çünkü bi kere grip oldum günde en az 40-50 defa hapşırdım akşam kanamam oldu..hassas bi gebelik geçiriyorum..Allah herkese,özellikle zor hamile kalanlara,gözyaşlarından sonra gelen bebeklere sağlık versin inş..Annelerin kucağınca sağlıklı sağlıklı gelsinler inş..çünkü hamile kalamamanın acısı çok büyük..kolay hamile kalan nasılsa bu ay olmazsa diğer ay kalabiliyor..sende dert ertme..umarım hamilesindir ama değilsen de bak evladın varmış..o duyguyu tatmışsın..diğeri de olur inş nasılsa..:49:

canım seninde hamileliğin hayırlı olsun..sanırım 6 hafta..bu haftalarda çok dikkat et..gerçi zaten biliyosundur da yükseğe uzanma,kendini yorma,yarım saat yorulursan 1 saat yat dinlen..düşüğün en yüksek riskli olduğu haftalardasın..ben düşük riskinden 3 ay yattım..önemli olan ilk 3 ay..

sağol canım, benim işim rahat sürekli, oturuyorum zaten ağır bişey yapmamaya çalışıyorum, bende senin gibi 12 haftayı atlatsam çok rahatlıyacam. seninde hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına:nazar:

sağol canım, benim işim rahat sürekli, oturuyorum zaten ağır bişey yapmamaya çalışıyorum, bende senin gibi 12 haftayı atlatsam çok rahatlıyacam. seninde hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına:nazar:

Aminnnn..tşk ederim..

dayanamadım gittim eczaneden test aldım negatif kafam iyice karıştı hamilemiyim değilmiyim?:((((((((((

canım daha degerlerin cok dusuk idrarda belli olmazki doktorun dedigi zaman git kan testi yaptır buyuk ihtimal hamilesin :1: darısı tüm isteyenlerin basına:1:

canımmkendini boyle strese sokma allah esirgesin varsa cok etkılıyo ben kendimi cok strese soktum ve daha ogrendigimin 3 . gunu bebegimi kaybettım:59:

çok üzgünüm adet oldumm:((((((((((((((((testi yaptırsam mı şimdi kızlar gerek varmı sizce nolur bişey söyleyin bana.

canım adet olmana çok üzüldüm..ama hakkında hayırlısı diyelim elden bişey gelmez belki hayırlısı böyledir..bidahaki aya olur inş..
kanamana gelince kanda beta hcg n 8 çıkmıştı..bence sende döllenme oldu..çünkü 5 in üstü pozitif demek ama herhalde bebek tutunamadı..kimyasal gebelik herhalde..benim aklıma durumunla ilgili şu geldi acaba şuan yaşadığın adet kanaması mı kimyasal gebeliğin yani bi bakıma düşüğün kanaması mı :44: çünkü hamile olmayan kadında kanda gebelik 8 i vermez..durumun tuhaf aslında bi dr a görünsen durumu anlatsan fayda var..en azından kanamanın nedenini öğrenirsin..kimyasal gebelik mi yoksa adet mi onu sorarsın ama sen bilirsin ne diyim canım ya :50:

Back
X