Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok sağol canım aslında bende aynı senin gibi düşündüm düşük mü acaba diye en iyisi yarın doktora gitmek.aynen dediğin gibi çok üzüldüm ama Allahın takdiri elden bişey gelmiyo.
üzülme bak 1 evladın varmış Allah bağışlasın..hep senden daha kötü durumdakileri düşün..7 defa tüp bebek deneyip 1 bebeği olamayan insan var..benim eşimin arkadaşının eşi 7 defa tüp bebek denedi 20 milyar para harcadılar tutmadı hiçbiri..bebek konusu yüzünden ayrılcaklardı aileleri araya girdi..kadın diyomuş bidaha denemiycem..çok üzücü çok üzülüyorum ben öyle insanlara..
bide şöyle bişey var bi kadın hamile kaldığında bünye hamileliği yaşadığında onun ardı zaten gelir derler..senin de bu ay olmazsa bidahaki aya olur inş..en fazla bikaç ay kaybetmiş olursun..insan ömrü allah sağlık sıhhat verirse uzun,dert etme..olur inş..
doktora gittim hcg testi tekrarladım gebelik yokpolikistik over olduğu için önümzdeki ay adetin ikinci günü yumurtaların çatlaması için iğne yapılıcak.eğer gebelik olmazsa ağustos gibi rahim filmi çekeriz dedi doktor.ağrılı oluyomuş biraz sanırım bilgisi olan varmı?