Yoruma gerek yok içim boşalsın istiyorum

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Sevgilimle çok güzel bi gece geçirecektik.Önceki yorumlarımdan bilen bilir.Annesiyle kavgalıyım,beni sevmez ailesi.

Bugün gece sonunda çorba içmek için oturduk sevgilimin babası geldi ve babasının arkadaşı içmişler çok belli,sarhoşlar da.

Ya hadi bananeyse benim umrumda olan sevgilimin kişiliği,ama o halde benim karşıma çıkıp resmen sevgilimi küçük düşürdüler.Sevgilimin babası eşiyle olan kavgamızın konusunu açtı,ben elimden geldiğince pozitif davrandım,gülümsedim durdum.

Ama şuan gerçekten mutsuzum.Benim babam içip içip arkadaşıyla sevgilimin karşısına çıksa ben sinirden deli olurdum,eminim sevgilim de öyle hissediyordur.O eminim şuan çok üzgündür ve ben resmen şuan onun adına üzülüyorum.

Biliyorum ki ailem asla onun ailesini kabullenmeyecek.Hayat ne garip di mi,iki kişi birbirini gerçekten sevse de sonsuza kadar mutlu olma hayalini bile kuramıyor.Çünkü kimse kendi ailesini seçemiyor ve parasızlık gibi şeyler evliliğe mani olabiliyor.!

Yoruma gerek yok demişsin ama dayanamadım. Çok samimi buldum seni. Sana edilen saygısızlığı boşverip, sevdiğin kişinin düştüğü duruma üzülüyorsun, ne kadar çok sevdiğin belli oluyor. Dilerim ki bütün engellere rağmen, bir çıkar yol bulup mutlu olursunuz:31:

sevdigin insanın hissetikleri emin ol senin suan dusunduklerinden daha kötüdür sana karsı mahcup olmus ailesi konusunda uzuldum acıkcası ama eger sevgilinden ve onun sevgisinden eminsen yanında ol aynı durumda sende olabilirdin..

Kıskanclık
Ailelerin birbirinden nefret edercesine anlasamaması
Annesiyle kavgalı olmanız
Babasının icmesi
Babasının nişanlınızı sizin yanınızda kucuk dusurecek davranıslarda bulunması
Parasızlık yuzunden evlilik hayallerinizin alt ust olması

Benimi anlatıyorsunuz bilemedim
Bikac yorumdur dikkatimi cekti bu benzerlik:)

Ben cok seviyorum mecbur sabrediyorum
Ama iyi bişeymi yapıyorum yanlısmı yapıyorum bilmiyorum
Oyuzden tavsiyede bile bulunamıyorum ne kotu:)

Teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar,ama sevgilim de benim gibi biridir.Benim babam aynı şeyi yapsa ben sevdiğim halde sevgilimden uzaklaşırdım sırf o ailem yüzünden üzülmesin diye.

Tamam ben hiç bir şey belli etmedim,etmemek için elimden geleni yaptım ama biliyorum ki o şuan çok mutsuz.Daha onun babası gelmeden önce ailesi yüzünden bana dert yanıyordu.

Çok mutsuzum neden geldi ki babası,neden böyle güzel bir günü maffetti.

Gerçekten benim açımdan sorun yok,ama sevgilimin çok mutsuz olduğunu hissediyorum,biliyorum.

Sırf aileler yüzünden bi gün ister istemez biticez,bugün daha iyi farkına vardım ve bu daha çok koyuyor insana.Severken ayrılmak çok kötü çünkü.Ve ne benim ailem onunkini kaldırır ne de onunkiler benimkileri:/

Kıskanclık
Ailelerin birbirinden nefret edercesine anlasamaması
Annesiyle kavgalı olmanız
Babasının icmesi
Babasının nişanlınızı sizin yanınızda kucuk dusurecek davranıslarda bulunması
Parasızlık yuzunden evlilik hayallerinizin alt ust olması

Benimi anlatıyorsunuz bilemedim
Bikac yorumdur dikkatimi cekti bu benzerlik:)

Ben cok seviyorum mecbur sabrediyorum
Ama iyi bişeymi yapıyorum yanlısmı yapıyorum bilmiyorum
Oyuzden tavsiyede bile bulunamıyorum ne kotu:)

Sen de benim ki gibi şeyler yaşıyorsan ve devam ediyorsan gerçekten çok seviyorsundur arkadaşım,bunu gözüm kapalı söyleyebilirim.Çünkü ben kimsenin karşısında onun ailesinin karşısında olduğum kadar aciz hissetmedim.

Çok sevsem bile ilk kez gelecek hayalleri kuramadım.Boşuna kürek çekiyor gibiyim.Ama umarım ben yanılıyorumdur sen de ben de sevdiğimiz insanlarla mutlu olabiliriz

Sen de benim ki gibi şeyler yaşıyorsan ve devam ediyorsan gerçekten çok seviyorsundur arkadaşım,bunu gözüm kapalı söyleyebilirim.Çünkü ben kimsenin karşısında onun ailesinin karşısında olduğum kadar aciz hissetmedim.

Çok sevsem bile ilk kez gelecek hayalleri kuramadım.Boşuna kürek çekiyor gibiyim.Ama umarım ben yanılıyorumdur sen de ben de sevdiğimiz insanlarla mutlu olabiliriz

İnsallah canım
Gercekten ailesine katlanmak en zoru
Hadi ben artık kıskanclıgını kabullenebiliyorum cunku o sevdiğim adamın onu o yapan ozelliklerinden biri
Kendimi teselli edebiliyorum tamam kıskanc ama boyle boyle cok guzel huyları var diye

Ama iş ailesine gelince oyle zor geliyorki
Babasının benim yanımda ona bagırması, dahada kavga buyumesin iyice rezil olmayım diye sevdiğimin susması.. İçim acıyor kendimi onun yerine koydugumda. Nefret ediyorum onlardan ama arada kalan yine o oluyor diye biseyde yapamıyorsun.

Umarım sizin icinde her sey cok guzel olur.
Sıkıntıların sadece bukadarla kalır..

İnsallah canım
Gercekten ailesine katlanmak en zoru
Hadi ben artık kıskanclıgını kabullenebiliyorum cunku o sevdiğim adamın onu o yapan ozelliklerinden biri
Kendimi teselli edebiliyorum tamam kıskanc ama boyle boyle cok guzel huyları var diye

Ama iş ailesine gelince oyle zor geliyorki
Babasının benim yanımda ona bagırması, dahada kavga buyumesin iyice rezil olmayım diye sevdiğimin susması.. İçim acıyor kendimi onun yerine koydugumda. Nefret ediyorum onlardan ama arada kalan yine o oluyor diye biseyde yapamıyorsun.

Umarım sizin icinde her sey cok guzel olur.
Sıkıntıların sadece bukadarla kalır..

Çok saol canım,ben de kıskançlığını ve okumamasını kabullendim.

Ama gerçekten dediğin gibi aileler çok daha karmaşık bişey.Ve ben ailemin istemediği birisiyle evlenmek istemiyorum.

Ama eminim gün gelicek benim ailem sırf onun ailesi yüzünden evliliğimizi kabullenmeyecek.

İnşallah senin de benim de sorunlarımız çözülür.Çünkü iki kişi birbirini seviyorsa mutlu olmalıdır bence.Keşke aileler böyle sıkıntı çıkarmasalar.

böyle durumlar kişilerin birbirlerine olan gerçek sevgilerini gösterir, ne mutlu size ki birbirinizi bulmuşsunuz. eskiden tek başına çekilen sorunlara artık iki kişi göğüs gereceksiniz bu da sizi daha bir yıkılmaz yapar. sevgilinizle konuşun, onu anladığınızı anlatın. eminim bir gün sizin için çok güzel günler başlamış olacak.

Back
X