- 4 Nisan 2022
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 37
- 8
- 29
- Konu Sahibi Gamze seyhan
Kızlar ilk bebeğim riskliydi aldırdım 6. Ayda 2.side aynısı olur mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilk bebeğim riskliydi aldırdım 6. Ayda 2.side aynısı olur mu acaba. Korunma iğnesi vuruldum hep daha yeni bıraktım
risk durumu neydi ? Üzüldüm.Kızlar ilk bebeğim riskliydi aldırdım 6. Ayda 2.side aynısı olur mu acaba
Kafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar dediler alındıktan sonra genetikten geçtik sıkıntı yok dediler sıvıda normal çıktırisk durumu neydi ? Üzüldüm.
Ben anlamadım her doktor farklı konuşuyorKafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar dediler alındıktan sonra genetikten geçtik sıkıntı yok dediler sıvıda normal çıktı
İnşallah onu rabbim bilir tabikideBende üzüldüminşallah riskli olmaz ikincisi
hiç bir fikrim yok
Herşeyleri sağlıklı oluşmuş tek kafaydı işteİnşallah onu rabbim bilir tabikide
Şu an hamile misinİnşallah onu rabbim bilir tabikide
Şu an hamile misi4 aydır regl olmuyorum 1 hafta öncesi test yaptım negatif çıktı en son 3 aylık korunma iğnesi vuruldum o hormonları bozdu heralde
canım ya suan daha cok uzuldum. bebekte bır sorun yokmuymus dogru mu anladım?Kafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar dediler alındıktan sonra genetikten geçtik sıkıntı yok dediler sıvıda normal çıktı
Gittim ilgilenmedi folikasiti yazdı gönderdi yaptım negatif çıktıBu 4 ay sürede hastaneye gitmediniz mi hiç ya da test falan yapmadınız mı
İnşallahTek doktora bağlı kalmayın. Sakat denilen yüzlerce belki de binlerce bebeğin sağlam olduğu anlaşılıyor. Bir kaç doktor gezin mutlaka. Bir de gebelik tarihi son adet gününe göre belirleniyor ama aslında siz o zaman söylenilen haftalık hamile olmuyorsunuz. 2 hafta oynuyor aşağı yukarı. Biraz geriden gelme durumu, organ gelişimlerinin yavaş olması bir süreye göre normal kabul edilebiliyor. Umarım işinin ehli iyi bir doktora denk gelirsiniz.
Evet genetik doktoru normal dedicanım ya suan daha cok uzuldum. bebekte bır sorun yokmuymus dogru mu anladım?
Bence bir daha oraya gitmeyin. Ne kadar saçma davranışlar sergilemişler. Adet söktürücü falan verebilirlerdiGittim ilgilenmedi folikasiti yazdı gönderdi yaptım negatif çıktı
Aynen öyle bebej alındıktan sonra kontrole gittiğimde bakmadı direk korunma iğnesi verdi gönderdiBence bir daha oraya gitmeyin. Ne kadar saçma davranışlar sergilemişler. Adet söktürücü falan verebilirlerdi
bu durumlarda en az 3-5 doktorun bılıgısını almak lazım. Sizin adınıza cok uzuldum. Allahım sıze sabır versın ınsallah. folık asıt destegı alın. ve once kan testı verıp degerlerınıze baktırın. genetık bır sorun var mı onlarada baktırın.Evet genetik doktoru normal dedi
Genetik testlerimiz temiz çıktıbu durumlarda en az 3-5 doktorun bılıgısını almak lazım. Sizin adınıza cok uzuldum. Allahım sıze sabır versın ınsallah. folık asıt destegı alın. ve once kan testı verıp degerlerınıze baktırın. genetık bır sorun var mı onlarada baktırın.