Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün ben de tarot falıma bakın dedim kimse bakmadı canım ben fal bakmayı bilmiyorum bilseydim bakardım ...
gördğüm kadarıyla söleyeyim bir bebek haberi alacaksın bir de düşman görüyorum sanki onla el sıkışıyorsun..ama buı iyi niyetli olmayan biri de olabilir..[/
el sıkıştığm kişi erkek olmalı herhalde:S çevremde yakınımdan birisi mi acep ee başkaa ne gördünn :) kısmet aşk felan![]()
ahh ahh :) şu aşkk falalrda hep o aranız ben de hep o söylensin isterim ama nerdee:)
ben simdilik görffüklerimi aktarayım cok iyi bilmem ama hissederim cıktıgını da söylerler..ne adar dogru bilinmez..:)
neyse ben sunu görüyorum genel olarrak iyi niyetlisin yi birisin ama cevrende kötü niyetli insanlar var sanki seni sarmıs..
ama sen de bunlarla birliktesin aynı ortamdasın seninle olan ama senin esasen içini bilmediğin insanlar..
yapcağın şey basit sadece kimseye hemen güvenme.. tabi bunu diyorum ama ben bile uygulayamıyorum öyle olmamız lazım.. en güvenip dost sandıklarımız aslında öylesine kuyumuzu kazan bizim kötülüğümüzü düşünen insanlar olabiliyor kii.. ben bunu son bir hafta içinde daha iyi anladım.. bunu dene benim önerim.. fala istinaden demedim sakın yanlıs anlama:)