gördğüm kadarıyla söleyeyim bir bebek haberi alacaksın bir de düşman görüyorum sanki onla el sıkışıyorsun..ama buı iyi niyetli olmayan biri de olabilir..
gördğüm kadarıyla söleyeyim bir bebek haberi alacaksın bir de düşman görüyorum sanki onla el sıkışıyorsun..ama buı iyi niyetli olmayan biri de olabilir..[/
el sıkıştığm kişi erkek olmalı herhalde:S çevremde yakınımdan birisi mi acep ee başkaa ne gördünn :) kısmet aşk felan
yapcağın şey basit sadece kimseye hemen güvenme.. tabi bunu diyorum ama ben bile uygulayamıyorum öyle olmamız lazım.. en güvenip dost sandıklarımız aslında öylesine kuyumuzu kazan bizim kötülüğümüzü düşünen insanlar olabiliyor kii.. ben bunu son bir hafta içinde daha iyi anladım.. bunu dene benim önerim.. fala istinaden demedim sakın yanlıs anlama:)
yapcağın şey basit sadece kimseye hemen güvenme.. tabi bunu diyorum ama ben bile uygulayamıyorum öyle olmamız lazım.. en güvenip dost sandıklarımız aslında öylesine kuyumuzu kazan bizim kötülüğümüzü düşünen insanlar olabiliyor kii.. ben bunu son bir hafta içinde daha iyi anladım.. bunu dene benim önerim.. fala istinaden demedim sakın yanlıs anlama:)
canm kimseye güvenmiyorum zaten çevremde doğru düzgün insan yok çok bunaldım çok ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorm konuşmasamda olmaz içime kapanıp bunalmakta istemiyorum