Yorumlar mısınız?

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim...Hepinize dua ediyorum, inanın maddi konuda zorlananlara ve yaşı ileri olanlara kendimden önce dua ediyorum...a.s.
.Allah hepimizin yardımcısı olsun...:emir_bebek:

Sorma muallim ben çok kötü üşüttüm...Boğazım bile değil, direk ciğerlerim hasta; hırıltı , öksürük, geniz akıntısı var...Antibiyotiksiz nasıl atlatacağım acaba? Burda havalar hala serin, yaz gelmedi bi türlü, üşüttüm...Sıcak süt, bal, portaka suyu falan içeceğim az sonra...mafoldumbenmafoldumben
Sen nasılsın canım?

canım yaaaaaaa gecmış olssa..................ıyı bak kendıne...buralar sıcacıkk...........eşin nasıl mutlu dımı...........ıyı baksın sana............ınş canım ya ıyıym keselerı bı gorsek ınş............senle aynı gorecez dımı..........inş bakalım ............. karnımızda kaç tane var...............

Eşimi çözemedim...Mutlu bazen...Bazen çok gergin...Hasta olmamın sebebi biraz da o...Terliyorum deyip camı açıyo, sigaraya da devam...Her zamanki dağınıklığı devam ediyo...Dün yemeği hazırlayıp mutfağı topladı neyse ki...Genelde düşüncesizliği ile beni germeye devam ediyo....

canm öncelikle gözün aydın benm 15. gün değerim 924. senn kesin çoğul gebelik. tebriklerrrrkaydirigubbakcemile5

Umudumsun evet canım okudum önceki msjlarını.... Neye göre seçtiler indirgeyecekleri bebekleri? 8. haftada oldu sanırım, genelde 12. haftayı bekliyorlar sanıyordum...2 bebeğine Allah uzuuun hayırlı ömür versin inşallah...
Nazlı çok teşekkür ederim canım...a.s.

feraye cim
sen şimdi üç mü iki mi düşünmemeye çalış..
ben üç olabilir diye 2 hafta bekledim biraz da korkarak açıkçası.. redüksiyon yaptırıcaz deyip duruyoduk eşimle.. sonra öğrendik ki ikizmiş.. ay ne sevindim anlatamam.. 1 hafta sonra çaaaatttt rabbim birini aldı , hastanelerde yattım kaç gün .. o zaman ödüm koptu ya bu bebiş de giderse diye .. belki ben abartıyorum ama rabbim vermiş vereceğini ben 2 hafta ya üç ise birini ne yaparım nasıl taşırım diye endişelendim.. yapmamak lazım. allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermesin , sen hayırlısı ne ise o olsun diye dua et, daha çok başındasın hamileliğin kendine iyi bak stres yapma lütfen..

Back
X