Yorumlarınız çok önemli lütfen yorumlayın..

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
İlk kez başıma böyle bir şey geldi yorumlarınız önemli benim için.. Bugüne kadar ne gördüğüm rüyalar etki etmiştir ne de etkisinde kalıp bir şeye yormuşumdur hayırlısı der geçerdim hep.. 2 gün önce bir rüya gördüm ve etkisinden kurtulamıyorum sürekli gözümün önüne geliyor..
Birisi vardı ne hayatımda gördüğüm ne de gerçek hayatta severim diyeceğim bir tipi vardı sarışın biriydi çünkü sarışınlardan pek hoşlanmam gerçek hayatta.
Rüyamda evleneceğim sırada karşıma çıkan birisiydi ve şuan bile gözümün önünde o kadar huzurla doluyor ki içim anlatırken bile. Rüyanın sonunda ben onunla birlikte olmaya karar veriyorum ve beyaz gelinlikle onun yanında oluyorum kulağıma bir şey söylerken yanağımdan öpüyor ve o kadar gerçek hissediyorum ki bunu hala hissediyorum bir türlü ne yüzü gözümün önünden gidiyor ne de o rüyada yaşadığım huzur gitmiyor içimden o yüz gözümün önüne gelince çok huzurlu olup gülümsüyorum istemsizce..
Ve benim 4 senelik bir ilişkim var gayet yolunda giden sevdiğim bir adam var hayatımda.. Bu rüyadan sonra çok tuhaflaştım sürekli o yüzü görüyorum ve istemsiz bir huzur kaplıyor içimi. Sanki erkek arkadaşıma ihanet ediyorum gibi ama ben istemiyorum düşünmeyi ya da böyle o yüzü görünce huzurlu olmayı ama gitmiyor gözümün önünden.. Sizce bu durum nedir bir şeye yormak gerekir mi? İlk kez bir rüyadan böyle etkilendim hayatıma yansıdı kimseye anlatmadım.

Rüyalar bilinçaltınızdan çıkıyor.Ve o kişiyi siz oluşturmuşsunuz .Daha önce yaşadığınız duygulardan oluşturmuşsunuz.
Şöyle ki.Sarışınlardan hoşlanmam ama o bana huzur verdi demişsiniz.Bunu gerçek hayatınızla bağdaştırın. Şahış olarak değil tabiki.
Rüyalarda hissedilen duygular çok önemlidir.Ve huzur veren hiçbir rüya kötü değildir.Oluşan cinsel dürtüler de gayet normal.

Belkide bu rüya bir takım önyargılarınızdan arınmanız gerektiğini vurguluyordur..
Sarışınlardan hoşlanmam ama bu adam bana huzur veriyordu demek ...ben bu şekilde yorumladım

Son düzenleme:
Ben de 8. sınıfın sonunda okurken rüyamda evimizin bahçesinde top oynayan erkekler görmüştüm . Benimle yaşıttılar . Bende camdan izliyorum içlerinde biri çok dikkatimi çekiyor . Liseye başladım yan sınıfımızda o çocuk
Kimseye anlatamamıştım . Bana bakıp duruyordu teneffüslerde hep . Resmen kaçtım çocuktan . Kaderimimi teptim ne

Lise 1'e giderken ben de boyle bir ruya gordum.
Unuttum gitti.Hic uzerinde durmamistim.
Ta ki esimi gorene kadar 😊
Su an yaklaşık 10 yillik evliyiz 😍

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben zaten iyi ya da kötü bir rüya görsem hayırlısı der uyanırım pek kimseye de anlatmam ve etkilenmem de.. Bu çok farklıydı işte hiç bir şekilde onun öpmesinden cinsel anlamda değil de çok farklı bir huzur hissediyorum.. Böyle çok sevildiğimi güvende olduğumu hissettiren bir şeydi.. Öyle ki sanki gerçek gibi hala hissediyorum.. Yüzü çok güzeldi sanki karşımda olsa hiç bıkmadan usanmadan ona bakarım öyle huzur vericiydi ki anlatamam..

Belkide bu rüya bir takım önyargılarınızdan arınmanız gerektiğini vurguluyordur..
Sarışınlardan hoşlanmam ama bu adam bana huzur veriyordu demek ...ben bu şekilde yorumladım

Bilmiyorum ki canım olabilir aslında ilk kez böyle etkilendiğim için sizlere danışmak istedim. Bunu da düşüneceğim ama yüzünü ve içimi kaplayan huzuru atamıyorum içimden..

Vallahi böyle gerçekte görür müyüm bilmiyorum pek bu tür şeyler olmaz hayatımda ama bende unutamıyorum yüzünü belki bende görürüm :) Ama görsem bile çok sevdiğim bi sevgilim var görsem ne olacak ama onun yüzündeki huzur bambaşkaydı..

Lise 1'e giderken ben de boyle bir ruya gordum.
Unuttum gitti.Hic uzerinde durmamistim.
Ta ki esimi gorene kadar 😊
Su an yaklaşık 10 yillik evliyiz 😍

Rüyanızda eşinizi mi görmüştünüz yani ?
Bu arada toplu olarak cevap vermeyi bilmiyorum böyle tek tek alıntıyla cevapladım yer kirliliği oluşturduysam özür dilerim..

Bazen bende goruyorum seninkisi gibi ruyalar tanimadigim biriyle sevgiliyim yan yana oturuyoruz o anlattigin huzurun aynisini yasiyorum sanki simdiye kadar yarimmisimda o gelince tamamlanmisim gibi hissediyorum seninkiside oylemi bilmem gercek hayatalta oyle bir his yasamadim bi kac gun etkisinde kaliyorum ama sonra geciyor

rüya yorumlamak konusunda çok başarılı değilim ama rüyaların gelecekten haber verdiğine çok inanmam. Daha çok bilinç altınızı yansıtıyor bence.

İlişkinizle ilgili kafanızda soru işareti mi var? Başka alternatifler de değerlendirilebilir sanki.

evet aynen onları hissediyorum ama bu ilk defa başıma geldi ve iki gündür unutamıyorum yani hep gözümün önüne geliyor aptalca gülümseyip mutlu oluyorum..

Geçen yıllarda vardı ama artık yok hele ki bu son zamanlarda çok iyiyiz zaten bu yüzden içim kötü oluyor bir hayal görüyorum ve onunla mutlu oluyorum.. Sanki sevgilime ihanet gibi.. Bazı arkadaşlar karşılaştığını ifade etmiş şuan öyle bir şey olsa ne olacak ki sevgilim ar ve çok seviyorum ama o rüyamdaki kişi gözümün önüne gelince istemsizce mutlu oluyorum huzurlu oluyorum..

14-15-16 yaş rüyalarım bu tarz romantik şeylerle doluydu
bene mutlu olurdum düşündükçe,pembe dizi gibi valla-romantik romantik.Kitabı çıksa okurum,o derece
bana şey gibi geldi..
3 yıl olmuş
aşkın büyüklüğü azalmasa da heyecanı kaçmıştır.Rüyanızdaki çocuk gibi sevgiliniz öpse öyle yanaklarınz yanmaz mesela,di mi??
böyle yani,eski günlere özlem duyuyo olabilirsiniz

Yaş 23 oldu valla :) haklı da olabilirsin aslında bi ara monotonluk evresi geçirmiştik ama şu son zamanlarda ki bu 5 6 aylık süreçte baya iyiyiz ama tabi alışkanlık oluşuyor ister istemez öpmesi hoşuna gitse de o ilk heyecan gibi olamaz her ilişkide olduğu gibi.. ama hiç yüzünü unutamıyorum o tuhafıma gitti bir de üstünde durmazdım bir rüyadan bu kadar etkilenmek tuhaflaştırdı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…