Rüyalar bilinçaltınızdan çıkıyor.Ve o kişiyi siz oluşturmuşsunuz .Daha önce yaşadığınız duygulardan oluşturmuşsunuz.
Şöyle ki.Sarışınlardan hoşlanmam ama o bana huzur verdi demişsiniz.Bunu gerçek hayatınızla bağdaştırın. Şahış olarak değil tabiki.
Rüyalarda hissedilen duygular çok önemlidir.Ve huzur veren hiçbir rüya kötü değildir.Oluşan cinsel dürtüler de gayet normal.
Belkide bu rüya bir takım önyargılarınızdan arınmanız gerektiğini vurguluyordur..
Sarışınlardan hoşlanmam ama bu adam bana huzur veriyordu demek ...ben bu şekilde yorumladım
Ben de 8. sınıfın sonunda okurken rüyamda evimizin bahçesinde top oynayan erkekler görmüştüm . Benimle yaşıttılar . Bende camdan izliyorum içlerinde biri çok dikkatimi çekiyor . Liseye başladım yan sınıfımızda o çocuk
Kimseye anlatamamıştım . Bana bakıp duruyordu teneffüslerde hep . Resmen kaçtım çocuktan . Kaderimimi teptim ne
Lise 1'e giderken ben de boyle bir ruya gordum.
Unuttum gitti.Hic uzerinde durmamistim.
Ta ki esimi gorene kadar 😊
Su an yaklaşık 10 yillik evliyiz 😍
Bazen bende goruyorum seninkisi gibi ruyalar tanimadigim biriyle sevgiliyim yan yana oturuyoruz o anlattigin huzurun aynisini yasiyorum sanki simdiye kadar yarimmisimda o gelince tamamlanmisim gibi hissediyorum seninkiside oylemi bilmem gercek hayatalta oyle bir his yasamadim bi kac gun etkisinde kaliyorum ama sonra geciyor
rüya yorumlamak konusunda çok başarılı değilim ama rüyaların gelecekten haber verdiğine çok inanmam. Daha çok bilinç altınızı yansıtıyor bence.
İlişkinizle ilgili kafanızda soru işareti mi var? Başka alternatifler de değerlendirilebilir sanki.
14-15-16 yaş rüyalarım bu tarz romantik şeylerle doluydu
bene mutlu olurdum düşündükçe,pembe dizi gibi valla-romantik romantik.Kitabı çıksa okurum,o derece
bana şey gibi geldi..
3 yıl olmuş
aşkın büyüklüğü azalmasa da heyecanı kaçmıştır.Rüyanızdaki çocuk gibi sevgiliniz öpse öyle yanaklarınz yanmaz mesela,di mi??
böyle yani,eski günlere özlem duyuyo olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?