yorumlariniza ihtiyac var hanimlar..

karamelii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
62
0
28
Arkadsmm yeni bosandigi eşine bos ev resimlerini atayimmi diyor sebep diyorum o hcbiseyi esyalarin evden gidişini görmedi görsün de içi yansin diyor sizceee

Pek etkisi olmaz.
İçi yanacak adam/kadın boşanmaz...

içi yanacak olsaydı hakim boşadığında içi yanardı... eşyayla fotoğrafla olmaz

Arkadsmm yeni bosandigi eşine bos ev resimlerini atayimmi diyor sebep diyorum o hcbiseyi esyalarin evden gidişini görmedi görsün de içi yansin diyor sizceee

gereksiz bu saatten sonra herkes kendi yoluna baksın..

ne gerek var yapsa ne gecıcek elıne yanacak olan ınsan evlılıgıne sahıp cıkar... kendını kucuk dusurur cok banel hareketler bunlar hıııccc geregı yok

Kendisinin içi yandığı gibi zannediyor arkadaşınız.
Ama gururunu düşünsün biraz.
Allah arkadaşınıza sabır versin.
İnşallah kolay atlatır..

Ne saçmalık yahu içi yanacak olsa zaten boşanmazdı, eşyaların gidişini görmemiş de boş ev resimi atacakmış da içi yanacakmış neden yansın kendini küçük düşürmekten öteye gitmez ne alaka der herhalde karşı tarafta eşyaların gidişini görmese de boş evi görmüştür. Boşanırken canı yanmayacak da şimdi mi yanacak böyle ayrıldığından sürekli onu yapayım canı yansın bunu yazayım rahatsız olsun durumlarını hiç sevmem bitmişse bitmiştir herkes kendi yoluna yani.

çook basiit bi konu kesinlikle böyle bişey yapmamalı ağırlığını koysun arkadaşınız

Böyle adamı geri döndüremez gereksiz şeyler bunlar.

Geri döndürmek için değil adam boşanma davasi dahi acmadn bavulunu alip gitmiş...daha 1.5 senelik evlilikte bavulunu alip giden erkek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…