yorumlariniza ihtiyacim var kizlar ne hissedeyim bilemedim:-(

Kelebek2356

Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
25.788
73.562
598
35
Offfff bayanlar nerden basliyim onceki konumda bahsettim vajinismusluyken hamile kaldim mol gebelik oldu alindi bes ay oldu artik sukur vajinismus problemimi astim ama doktorum bir yil hamilelik yok dedi gelin gorun ki besinci aydayim be adet gecikmem var normalde hic gecikmez dun yada onceki gun olmam gerekiyordu hadi bugun diyelim yine yok napcam nasil hissedeyim bilmiyorum saskinim hamile olabilirim dogumm kontrol hapi kullanmadim ama dikkat ediyorfum simdi kafama takmadan yapamiyorum hamileysem bir yil dolmadi ya bisey olursa ya yine aynisi olursa sakincali olursaa diye ama hamile degilsem nicn gecikti ikilemde kaldim hastaneye gitmeye korkar oldum kafam cok karisik yine ayni hayal kirikligim olursa diye korkuyorum bi yandan Allahin takdiri nasibimde varsa ayniyi yasamak yasarim yoksa yasamam diyorum galiba desteginize ihtiyacim var kimsye anlatamiyorum cok canimm sikkin

Dogum kontrol yontemlerinin en az birini kullanmadan "ama dikkat ediyordum" anlamsiz olmus biraz. Icine bosalma olmasa bile oncesindeki sivi bile hamile birakabiliyor cok rahat, ki bu sekilde hamile kalan bir cok insan taniyorum.

ama boyle bi haber olmak daha kotu degil mi ?
bence yarin bi kan testi yapmalisiniz , varsa ona gore davranmali yoksa kafaya takmamalisiniz. uzatmanin manasi yokki...

Dkh: yan etkisi var
Kondom: kocam istemedi.
Doktor: 1 yıl bebek olmamalı dedi
Kızlar ben napayım?
Bu kadar önemli bir şeyi nasıl şansa bırakıyorsunuz hayret ediyorum. Madem bebekte sıkıntı olma ihtimali var ya eşiniz keyfinden feragat edecekti ya da dkh nın yan etkilerini göze alacaktınız.

Biz ne diyelim ki buradan?
Kocanız mı istemedi? Dr bir yıl gebe kalmayın diyor ve siz korunmuyorsunuz. İyi cesaret.
Eş istemedi diye prezervatif nasıl kullanılmaz, zevk mi almıyormuş?
Valla bana kalsa iki tane üst üste geçirecem, cocuk oyuncağımı hamilelik.
İnşallah değilsinizdir ne diyelim.

Nasil boyle riski goze alabildin anlamadim. Kadinlar icin birsuru korunma yontemi var. Kendini bos yere sıkıntıya sokmak niye?

Dkh: yan etkisi var
Kondom: kocam istemedi.
Doktor: 1 yıl bebek olmamalı dedi
Kızlar ben napayım?
Bu kadar önemli bir şeyi nasıl şansa bırakıyorsunuz hayret ediyorum. Madem bebekte sıkıntı olma ihtimali var ya eşiniz keyfinden feragat edecekti ya da dkh nın yan etkilerini göze alacaktınız.
Ben ne yapicam demiyorum sadece birileriyle bunu paylasmak istedim nasil hissedicem bilemedim dedim elbetteki varsa sonucu neyse katlanicam yani sadece paylasmk istedim

Yani hamile olmayadabilirim bu seferde kotu biseymi var diye tedirginim

Back
X