Yorumlariniza ihtiyacim var

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
307
100
33
29
bir kac konu actim ama malesef yorum gelmedi acaba biraz yardimci olsaniz 1 ay dogum kontrol hapi ictim 21. gununde birakmadigim halde adet oldum. 18 temmuzdu. Adetim bitince bir iki gun kullandim 24 temmuzda tamamen biraktim. 30 temmuzda yine adet oldum hap biraktim diye 5 gun surdu. Bebek istiyoruz 4 agustostan beri duzenli iliski yasiyoruz 17 agustosta evde yaptigim test silik pozitif cikti doktoruma gittim oda idrardan yapti ayni cikti iki gun sonra kendi doktoruma gittim aksine hamilelik yok enfeksiyon var dedi idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik ictim 5 gun. Simdi ne adet oluyorum nede bir daha pozitif gordum. Kasik agrim bel agrim bulantim var 24 agustosta lekelenme oldu cok hafif acik pembe kan vermek istiyorum ama avrupadayim kendi doktorum yok 1 hafta 10 gune gelir bekle dediler ama icim icimi yiyor ne olur biraz fikir yazsaniz olsa cikardi degil mi? Cok istiyorum ama negatif gormek artik gercekten asiri uzuyor beni

Canım benim üzülme stres olma eşin de sende ona odaklanmayın... ve kendi deneyimlerime dayanarak bir ka öneride bulunacağım araştırma hastanesinde prof.doktora git ve Rahim filmi çekil . Kanamanın nedeni vs.de araştırılsın . Hem de kafanız rahatlasın

Ama iste o pozitiflik cok umutlandirmisti bizi malesef yurtdisindayim burda cok zaman geciyor bakmalari kendi doktorum 10 gune gelecekte bakacakra o zamana kadar yipranacam baya

Negatif görmek üzücek kadar ne oldu onu anlamadım
Temmuz 24 de bırakmışsınız zaten doğum kontrol hapını 1 ay olmuş daha
Bu kadar sık adet yada kanama görmenin altında başka bi sebep olabilir hapın etkisidir belkide
Biraz sakinleşin bence odak noktanızı değiştirin çünkü gerçekten bu konuda sakin olmak çok önemli psikolojik olarak hazır olmanız lazım ilk negatife yıkılırsanız çok yorulursunuz
Hamilelik varsa 10 gün çok uzun değil zaten keseyi görmek kalp atışı vs. için en azından 8. Haftaları beklemeniz gerekicek kafanıza takmayın oylayın bi şekilde kendinizi
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama yeni evli iseniz ilk sene deneyin inş sağlıklı gebelikler nasip olur

Cok haklisiniz sadece o pozitiflik cok umutlandirdi 3 gun boyunca hamileyim modundaydim doktor tebrik etmisti sonrasin negatife donunce insan uzuluyor evet bir kadin doktoruna gorunmem lazim sanirim tesekkurler amin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…