- 17 Ocak 2023
- 130
- -31
- 26
Hoşlandığım biriydi.oda benden hoşlandığını söyledi. Görüşmeye basladık.ama hersey çok hızlı gidiyodu. Hemen sevgili olalım istiyodu.Bana tuhaf gelen bisiyler vardı.görüşmeye balsadigimiz ilk günlerde elimden tutuo çalıştığı yere götürdü. Sanki gösteriş gibiydi. Aslinda sevilen iyi biri çevresinde. Ama güvenemiyorum cocuga.cunku çok rahat birisi.ben 28 yaşındayım o 25. Bana göre biraz çocuk ruhlu. Evlilik zaten düşünmüyor. Bende öyle. Ama insan ciddiyete gitsin istiyor belli bi yasa gelince. Bu çocukla sanki sonum yok gibi geliyo.bana karşı gerçekten samimi mi hala emin değilim.birde,bigun Bana,aslında çok güzel Bi kız olmamama rağmen,sen bana fazlasın, beklentimin ustundesin falan demişti. Bende sacma Bi düşünce demistim..geçmişte yaşadığım bazı kırılma anlatımı anlatmıştım ona.bilsin istedim.oda bigun beni bu sebeple çağırdı.kendimle ilgili bisey anlaticam dedi.bende dinliyorum rahat ol dedim.sey dedi,sen bana dokununca bazen seni iter gibi oluyorum ta hani dedi evet dedim o sırada biseyi görmeni istemiyorum çünkü dedi.nedir dedim aşağıya işaret etti.haa anladım dedim.sonra ben escinselim dedi.soyle Bi durdum sonra olabilir yani ne diyebilirim ki dedim,oda güldü şaka şaka dedi. Dedim olabilirde yani . Konu kapandi. Bunlarmiydi anlatacağım dediğin şey dedim evet dedi.gulumsedik . Aynı günün akşamı eve yürürken yine yolda bu sefer, biseksüel olsam ne düşünürsün dedi.bu sefer ama artık ne anlatmaya calisiyosun dedim.saka dedi. Dedim ama neden böyle şakalar yapardı insan dedim. Tam bisiy demedi.sonrasinda sabah telde konuştuk bunu hatırlattım dedim bisey ya vardır ya yoktur,neden şaka yapiyosun ki dedim ben sana böyle biisy desem şaka yaptım desem sen ne düşünürsün dedim.ne düşüncem dedi. Yani açıkçası 1 aydır görüşüyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bide benimle disardada görüşüyor ama evinde davet ediyor.sizce napmaliyim.