Yorumlarınıza ihtiyacım var

Gamzenr6323_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
62
9
1
27
Kimyasal gebelikte 5. Haftada kürtaj yaşayan oldu mu ? Kürtaja gerek kalmadan kanama şeklinde atılıyo diye biliyorum ben haksız mıyım yaşayan var mı?

Olmaz demi ben de öyle biliyorum biri canımı sıktı eğer kanamayla atamazsan kürtaj olman gerekir dendi o yüzden kötü oldum
Çok biliyor herkes ya boşverin.
Kimyasal gebelik yaşıyorsanız eğer o kanamayla atıyor. Dış gebelik, boş gebelik vs. gibi durumlar da var onlarda Farklı işlem yapılıyordur elbet muhtemelen öyle bir şeyle karıştırmıştır o kişi ama siz betanızı 2 günde bir takip edip 0 olmasını bekleyeceksiniz

Evet haklısınız ben de hemşireyim böyle olduğjnh biliyorum ama iş insanın kendisi olunca düşünmeyi unutuyo algıları kapanıyo

Olmaz demi ben de öyle biliyorum biri canımı sıktı eğer kanamayla atamazsan kürtaj olman gerekir dendi o yüzden kötü oldum
Hangi üniversite de uzmanlık yapmış acaba arkadaşınız, saçmalamış ve boşuna sıkıntıya düşürmüş sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…