Eşimle çok kötü birşekilde tartışma yaşadım.size kısaca anlatayım:3 senelik evliyim eşim bana ilk evlendiğimiz sene bir yalan söyledi ayrılma eşiğine gelmiştik ama ben kızıcam diye söylememiş ve de kötü niyetli olmadığı için affettim.ama arada bir soruyordum yani aynı konuyu.geçen gün yine sordum.bana yapmıyorum dedi bende ona ama daha öncelerde sorduğumda hatırladığım kadarıyla yapmıyorum senin ne kadar önem verdiğini biliyorum dedi.bende ilk önce yapmadım diyorsun sonra hatırladığım kadarıyla diyorsun bunlar farklı çelişkili dedim.bana ben yapmadım kendimden eminim ama sen hatırlamıyorum dedin diye senin demene göre konuşuyorum dedi.ve ben kurana el basınca inandığım için kuranan el bastı.ben eşimden hiç şüphe duymamıştım çünkü ayrılık derecesine gelmiştik ve gerçekten pişman olduğunu anlamıştım.fakat bana göre bişey hakkında yapmıyorum demekle hatırladığım kadarıyla demek farklı.ben kendim eşimin çok önem verdiği bir konuda yapmıyorum yada yapıyorum diye net konuşurum ama eşim farklı düşünceye sahip.ben daha sonra tartışma yaptım anneme anlattım annem ben onun kötü niyetli söylemediğini düşünüyorum kendini ifade edemiyor dedi.eşi ailesinden birşey görmemiş yani ben herşeyi öğretiyorum eşimle sürekli fikir ayrılığına düşüyorum acaba bende mi sorun var diyorum sizce doğrusu nedir.lütfen bana yardım edin hep ağladım ayrılmayı bile düşündüm sizin için ne doğru?