yorumlarınıza ihtiyacım var

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle çok kötü birşekilde tartışma yaşadım.size kısaca anlatayım:3 senelik evliyim eşim bana ilk evlendiğimiz sene bir yalan söyledi ayrılma eşiğine gelmiştik ama ben kızıcam diye söylememiş ve de kötü niyetli olmadığı için affettim.ama arada bir soruyordum yani aynı konuyu.geçen gün yine sordum.bana yapmıyorum dedi bende ona ama daha öncelerde sorduğumda hatırladığım kadarıyla yapmıyorum senin ne kadar önem verdiğini biliyorum dedi.bende ilk önce yapmadım diyorsun sonra hatırladığım kadarıyla diyorsun bunlar farklı çelişkili dedim.bana ben yapmadım kendimden eminim ama sen hatırlamıyorum dedin diye senin demene göre konuşuyorum dedi.ve ben kurana el basınca inandığım için kuranan el bastı.ben eşimden hiç şüphe duymamıştım çünkü ayrılık derecesine gelmiştik ve gerçekten pişman olduğunu anlamıştım.fakat bana göre bişey hakkında yapmıyorum demekle hatırladığım kadarıyla demek farklı.ben kendim eşimin çok önem verdiği bir konuda yapmıyorum yada yapıyorum diye net konuşurum ama eşim farklı düşünceye sahip.ben daha sonra tartışma yaptım anneme anlattım annem ben onun kötü niyetli söylemediğini düşünüyorum kendini ifade edemiyor dedi.eşi ailesinden birşey görmemiş yani ben herşeyi öğretiyorum eşimle sürekli fikir ayrılığına düşüyorum acaba bende mi sorun var diyorum sizce doğrusu nedir.lütfen bana yardım edin hep ağladım ayrılmayı bile düşündüm sizin için ne doğru?

İçindeki sese kulak ver.herkes yaşadığını kendi bilir ama annenin söylediği bana mantıklı geldi.Genel olarak mutluysanız çok üstünde durma bence.Yeni yıl mutluluk getirsin.Affetmişsin bir kere aynı konuyu tekrar tekrar açıp birbirinizi yıpratmayın derim.

belli ki senin için önemli olan bişey hakkında yalan söylemiş.
ama bu kötü bir alışkanlık falan değilse yıpratma kendini.
insan konusma sırasında bazen ince ince düşünmeden konusabiliyor.
annenin söylediği bana da çok mantıklı geldi.

ben pek bisey anlamadim ama bu tartismayi il evlendiginizde yasamissiniz, 3sene gecmis ve tekrar bu konuyu acmaniz bence pek iyi olmamis. kocaniz bukadar zaman aradan sonra hala bunu sormanizdan rahatsiz olmustr oyle cevap vermisttir. lutfen biraz kocaniza guvenmeyi ogrenin yoksa cekilmez bu hayat)))

zaten ben araştırıyorum eşim yine aynı şeyi yapıyor mu diye güvenim sarsılmıştı ama eşimden çok memnunum herşeyiyle istediğim bir eş hep yanımda ama bende güven problemi oluştu ve eşim in net olmasını istiyorum ben hayır yapmıyorum demesini ama eşim ilk önce yapmıyorum deuip daha sonra hatırladığım kadarıyla deyince bende ya hatırlamadığın olursa diye söyledim istiyorum ki unutmasın zaten tartışmıştık ama ben anlamıyrum siz olsanız napardınız bazen işin içinden çıkamıyorum kafayı yicek gibi oluyorum iki farklı insan ve iki farklı düşünce aynı konu hakkında ikimizde farklı şey söylüyoruz ve ben çelişkili olduğunu düşünüyorum sizce normal mi bende mi yanlış anlama var

bukadar buyuk bi olay mi yasadiniz? yani neyden suphe ediyorsunuz?? MERAK ETTIM ACIKCASI)))

Canım benim zaten adamla başka sorunların olsa bunu bu kadar büyütmezdin.dert arama kendine :)üzülme boş yere.Yapacak olduktan sonra kesinlikle yapmıyorum deyip yapsa da ruhun duymaz.Allaha havale et.Ananem iki ayaklı ... güdülmez derdi.kusura bakmayın arkadaşlar bu söz için ama çok doğru cidden.üzme kendini.

eşimin işyerinde çalıştığı bayan çok bende ona işyerinde bayanlarla iş dışında muhabbet ettiğin zaman bana söyleki başkasından duyduğumda kızmiyim demiştim ama bende ona söylüyordum yani böyleydi ilişkimiz önem veriyorduk.sonra ben eşimin çalıştığı yere işe başladım ve ordan bi kaç bayan gelip bana işte sen ....nın eşimisin eşin senden bize bahsetti falan bir sürü şeydedi ben onları tanımıyordum ama onlar beni çok iyi tanımış ben şok olmuştum çünkü eşim konuşmuyorum demişti ordaki bir kaç bayana hep benden bahsetmiş ama benimle ilgili konuşmuş beni anlatmış övmüş öyle yani ordaki bayanlar bunu duymuştu bana gelip eşin seni çok seviyor ama yalan söylemeseydi daha iyi olurmuş filan dediler.tabi ben eşimle çok büyük tartışmalar yaşadım ayrılmaya karar vermiştim ailemle konuştum ama babam dahil hepsi eşime çok güveniyorlar kötü niyetlideğil bir insanın eşini özmesi güzel birşey sen kızarsın diye söylememiştir dediler bende pişman olduğunu anlamıştım affettim.ama yalan olduğu için güven eks,kliğim oldu.belki bana dersiniz ne var arkadaşalarıyla konuşmasında diye herkes farklı düşünür belki saçma olabilir yaptığım zaten kendimi değiştirmeye çalışıyorum ama ortada bir yalan var ve her ne şekilde olursa olsun ondan bekelemezdim arada bir aklıma geliyor soruyorum.aslında aldatma değil bu ama dışarıdan bir bayan olsun söylesin istiyorum ben bazen evliliği nasıl yürütüceğimi bilmiyorum herkes evliliğinde nasıl yapıyor bilmiyorum beni aydınlatır mısınız aile terapistine gitmeye karar verdim eşimde mi sorun bende mi diye

Biraz büyütmüşsünüz bence.
Sizden bir bayan iş arkadaşına bahsetmiş olabilir, bunda da saklanacak bir durum yok,
bu konuda size neden yalan söylemiş onuda anlamadım.
Aldatma olayı da yok, o yüzden çok güven kaybı yaşatacak bir durum ve yalan yok bana göre ortada.
Sizde heralde, bayanlara birşey anlatıyor musun, samimisiniz diye soruyorsunuz.
Devamlı bunu sormanız eşinizi de sıkar.
Ayrıca erkekler, bizim kadar kelimelere dikkat etmez, ayrıntısını düşünmez.
Hatırladığım kadar demekle, yapmadım demek arasında, bir erkeğe göre pek fark olmayabilir.
Bence ortada birşey yokken bu kadar yüklenmeyin, yüklenmeniz için
elinizde cidden size birşey hissettirecek birşeyler olmalı ki, aynı konuları açasınız.
Ben pek güven sarsıntısı yaratacak bir hata ve yalan göremedim, yanlış anlamadıysam konuyu eğer.

3 sene önce ayrilma noktasina gelmissiniz aff etmisin evlenmissin yeni sayfa actigina göre bu konuyuda onunla berbaer kapatman gerekiyordu.Geriye dönüp bakma ve hala daha ara ara bu konuyu gereksiz yere uzatip irdelemek cok yanlis
kaldiki ortada sorun edilcek bir husus da göremedim ailende o seni övgü dolu bahsetigi bayanlarda sen dahil nasil biri oldugunu biliyorsun bosa güvensizlik cok gereksiz yere üsütünde duruyorsun canim
baska erkek olsa bozulur madem güvenmiyordun neden o zaman evlendin diye

açıkcası ben burda kötü bir durum,ayrılma konusunun açılmasına neden olacak herhangi bir şey göremedim,ne mutlu işte size ki eşiniz sizi anlatmış övmüş,yanlış bir davranış yapmamış,hem işyerinde konuştuklarını,her şeyi kelimesi kelimesine size anlatmasını nasıl bekliyosunuz??rapor verir gibi,evlilik bu değildir bu konularda şart koşmamalısınız,yani işyerindeki kızlara çok özür dilerim belki yanlış olacak ama sarksa,sizi saklasa onlardan, gözü dışarda olsa anlayacamda.ayrıca ortada yalan da görmedim ben;siz bu konuda çok fevri davrandığınız için eşiniz de anlatmaya gerek duymamış olablir.benimde eşimin işyerinde tabiki var bayanlar,bende sizin gibi yapsam bu evlilik her iki taraf içinde çekilmez olur,yapmayın,herşey elinizde....

bende eşime hep sorarım bugün bayanlarla konuştun mu diye? sizin ki de böyle birşey sanıyorum. ama benim eşimin iş yerin de hiç bayan yok. gelen hususi geliyor yani..

3 sene önce yaşadığınız şey aldatma kadar büyük değil ise üzerinde durmayın bence.
zaten aynı yerde çalışıyorsunuz artık daha rahat kontrol edersiniz.
ayrıca birileri anlatınca birşey bozuntuya vermeyin eşim benden bahsettiğini söyledi ama sizden hiç bahsetmedi de geç.. üzme kendini..

yani yapmıyorumkonuşmadı deyip dahasonra konuştuğunu duymak beni çok üzdü bazen gerçekten nasıl davranıcağımı bilmiyorum bazı şeylerde gerçekten üzerine gittiğimin farkındayım ama geniş olmam gerektiğinin farkındayım ama bana göre bu yalan olmuş oluyor ayrıca eşimle bir konu hakkında fikir söylüyoruz ama ben onun ne demek istediğini nasıl algıladığını bilmiyorum.bana birşey söylüyor onun herkesin anladığı bir anlamı var ben öyle anlıyorum ama eşim ben o anlamda demedim diyor kafasında belli bir düşünceyle söylüyor ve ben onu anlayamıyorum biribirimizin ne demek istediğini algılayamıyoruz bu çok problem yaratıyor ve sürekli tartışma sıkılıyorum artık birbirimizi çok seviyoruz ama ben ona kendimi ifade edemiyorum o da bana.

bence eşinizin üzerine fazla gitmeyin.bu kadar abartılacak bir olay değil.
adamın niyeti kötü değil belli ama üstüne giderseniz daha çok aklına getirirsiniz öyle şeyleri.bu sefer inadına yapar çıkmaza girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…