1,5 yıllık sevgilim artık birlikte olmamamız gerektiğini söyledi sebep ise benim iliskiye onun gibi ciddi bakmıyor olmammis duygularımızı çok karşılıklı saniyormuş ama değilmiş. Ciddi bakma olayı ise soz nisan ileride yaşayacağımız yer gibi seyleri henüz düşünmemiş olmam ikimiz de üniversitede okuyoruz aynı siniftayiz hatta yani bunları istemediğimden değil zamanı gelince birlikte dusunulup karar verilecek seyler olduğunu düşündüğümden iliskimizin de gayet iyi gittiğini onu gercekten çok sevdiğimi ve ayrılmak istemediğimi söylememe rağmen "her zaman kalbimde olacak ama hayatımda olmaması gereken bir insansın" dedi! Çok hassasmis saka olarak söylediğim seylere bile çok uzulup alınıyormuş sonuc olarak uzuyormuşum onu çok. Lakin kendisi benden beterdir bu konuşa ama ben niyete önem veren biri oldugum için kötü niyeti olmadıgını bildiğimden takmam yani. Neyse terketti tamam ama dediğim gibi sürekli birlikteyiz okulda hayatından çıkartmak istemiyormuş beni yine normal konuşuyoruz hatta yemeğe gidiyoruz vs. Bana ben yine eninde sonunda sana döneceğim gibi geliyor ama umutlanmani istemiyorum beni arkadasın olarak gor duygusal olarak ilerlemek istemiyorum sen çok değerlisinde asla incitmem seni diyor. Şimdi kendi düşüncelerim dısında sizin yorumlarınızı da merak ediyorum. Lütfen açık olun.