Merhaba arkadaslarim,ablalarim yorumlariniza cok ihtiyacim var utandigim icin kimseye derdimi anlatamiyorum oyuzden burda beni tanimayan insanlara derdimi acmak daha kolay geliyor. Ben lise3 ogrencisiyim dersaneye gidiyorum ve dersanenin en basindan beri benden bir yas buyuk birinden hoslaniyorum ama toplasan en fazla 10kere falan gormusumdur ama gercekten cok hoslaniyorum onu gordugum nadir anlardan birinde gizlice fotografini cektim ozleyince bakiyorum surekli surekli onunden gecmeme onun girdigi yere girmeme ragmn beni hic farketmiyo takmiyo,ilgisini cekemiyorum ve cok kisitli bi zamanim var unv. Sinavina girecek ve belkide hicbizaman goremiycm onu bugun en kisa yoldan elde etmek icin buyu yaptirma fikri geldi aklima ama dinden cikmaktan korkuyorum nekadar seversem seveyim bierkek icin bunu yapmak pek icime sinmiyor simdi size cok cocuksu gelicek bunlar biliyorum ama yinede paylasmak fikirlerinizi almak istedim cok kisitli zamanim var ve biseyler yapmaliyim daha oncede baskalarindan hoslanmistim ama hicbirinin karakterlerini sevmemistim gorunuslerini sevmistim ama simdi hoslandigim kisinin hem karakterini hem gorunusunu seviyorum cok agir basli efendi birisi onunla olmayi cok istiyorum simdi size zamane abaza kizlari gibi gelebilirim ama daha once kimseyle cikmadim kimsenin eline elim degmedi ilk defa birisini bukadar cok istiyorum simdiden yorumlariniz icin tesekkurler..