Yorumlarınıza ıhtıyacım var!:(

Ne büyüsü ya?? Asla bunu düşünme
Büyü ile mi sana gelsin istiyorsun ?
Dinimizcede günah bu..
Birbirinize hayırlı olacağınız ne malum?
Onunla konuşabilirsin duygularını anlatmayı denersin..
Olmuyorsa zorlama
Bence dikkatini eğitimine ver ..
Bu en güzeli derim..
Hayırlısı ise kaderinde o varsa seni bulur zaten ...

Canim bak oncelikle kendin dedigin gibi sen bu kisiyi sadece dis guzelligi ve distan gorulen davranislari icin hoslaniyorsun, ama burda sevgi segilde daha cok hoslanti var gibime geliyor. Hoslanmak ve sevmek ayni sey degildir bunu zamanla ogreneceksin. Ikincisi, bazi arkadaslarin dedigi gibi, sen onu tanimiyorsun ve tanimadan hemen onunla olma fikrin cok yanlis, cunku gorundugu kadar ici guzel olmaya bilir, belki olabilirde ama tanimadan aklinda birlikte olma fikrine yer verme. Bu sozum kullagina kupe olsun ve ister arkadas cevrende ister hoslandigin birileri ile bunu iyi dusun ve ona gore hareket et. Benim fikrim hemen ona acilmanin iyi bir fikir oldugunu dusunmuyorum ama belki siradan tek bir merhaba demenle ve verecegi tepki ile fikirlerin daha net olabilir.
Birde, buyu gibi sacma seyler ile ugrasma cunku bunlar sadece seni korlestirir. Eger inancli biri isen, bunu ztn dusunmezdin! Buyuye basvurmaktan Allaha dua edebilirdin mesela, inancimizda Allahtan baska bilen yoktur degilmi? madem oyle, ona dua etmende zarar da yoktur. Hem sacma seyler ile birine kendine baglarsan, sadece kendi istegin ile bir birliktelige baslamis olursun, ve bunun ne kadar sagliksiz oldugunu ileriki yaslarinda ogrenirsin. Madem bizlere basvurdun, soylediklerimizi dikkatte alirsin herhalde:49:

Ask iki kisi ile olusur, tek tarafli degil :-)

Allah kimseyi size düşman etmesin diyelim ozaman.
Sırf kendine karşılık verilsin diye büyü yaptıran , heralde birine çok kızınca da süründürme/öldürme büyüsü yapar.
Etme eyleme kardeşim şaka mı yapıyorsun?

Yorumlariniz icin tesekkur ederim hepinizi dikkate alicam:)
Buarada buyu yaptirmayi bile dusundum derken o duruma kadar geldigimi soylemek icindi aslinda inancli biriyimdir ama bian onu dusunmedim degil,neyse tesekkurler iyi aksamlar

Merhaba arkadaslarim,ablalarim yorumlariniza cok ihtiyacim var utandigim icin kimseye derdimi anlatamiyorum oyuzden burda beni tanimayan insanlara derdimi acmak daha kolay geliyor. Ben lise3 ogrencisiyim dersaneye gidiyorum ve dersanenin en basindan beri benden bir yas buyuk birinden hoslaniyorum ama toplasan en fazla 10kere falan gormusumdur ama gercekten cok hoslaniyorum onu gordugum nadir anlardan birinde gizlice fotografini cektim ozleyince bakiyorum surekli surekli onunden gecmeme onun girdigi yere girmeme ragmn beni hic farketmiyo takmiyo,ilgisini cekemiyorum ve cok kisitli bi zamanim var unv. Sinavina girecek ve belkide hicbizaman goremiycm onu bugun en kisa yoldan elde etmek icin buyu yaptirma fikri geldi aklima ama dinden cikmaktan korkuyorum nekadar seversem seveyim bierkek icin bunu yapmak pek icime sinmiyor simdi size cok cocuksu gelicek bunlar biliyorum ama yinede paylasmak fikirlerinizi almak istedim cok kisitli zamanim var ve biseyler yapmaliyim daha oncede baskalarindan hoslanmistim ama hicbirinin karakterlerini sevmemistim gorunuslerini sevmistim ama simdi hoslandigim kisinin hem karakterini hem gorunusunu seviyorum cok agir basli efendi birisi onunla olmayi cok istiyorum simdi size zamane abaza kizlari gibi gelebilirim ama daha once kimseyle cikmadim kimsenin eline elim degmedi ilk defa birisini bukadar cok istiyorum simdiden yorumlariniz icin tesekkurler..

Oooooooooooooof çığlık atmak istiyorum şuan:20::20::20::20::20::20:

sen zaten çözümü bulmuşsun nıye bıze soruyorsun

haa tanıdığınız iyi buyucu varmı dıyorsan benım yok

birincisi büyü yaptırmak çok büyük günah ikincisi biri sana gelecekse seni sevdiği istediği için gelsin seni olduğun gibi kabul etsin diğer türlüsü çok sçma bir erkeği ömür boyu büyü ile elinde tutamazsın:19:ayrıca yaşın çok küçük yazdıklarından toy olduğun belli sen bırak aşkı meşki derslerine yoğunlaş zira ilerde daha çok aşık olursun emin ol:34:

Büyü gibi saçmalıklara kapılma boşu boşunda paranı büyücülere yedirme derim
her şeyin hayırlısını allahtan iste kısmetinde varsa o gelir seni bulur zaten
büyü yapanda yaptıranda çok büyük günah işler

Maşallah..
Türk halkı entrikaya harcadığı hayal gücünü biraz ülke kalkındırmasına harcasa vallaha hiçbir ülke bize yetişemezdi
Şaka mısın acaba sen
10 kere gördüğün tanımadığın adamın karakterini nasıl çözdün
Belaya nereye gidiyorsun demişler sahibime demiş
Yaptığın şey döner dolaşır yine seni bulur

Son düzenleme:
Back
X