Yorumlarınızı bekliyorum anne adayı kardeşlerim

Okanzelis4442

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
142
93
298
35
Bodrum
Arkadaşlar bugün hastanede yatışımın 4 günü dünden bu yana kanamam durdu zaten ilk geldiğim gün hafif bel ağrım vardı başka ağrım olmadı kanamam ara ara lekelenir gibi ara arada yoğun oldu 2 buçuk gün 3 sürdü bu dünden bu yana kanama durdu ilk geldiğimden bu yana 3 öğün Protestan içirdiler hemşireler düşük devam etseydi kanama durur muydu acaba sizlerin nasıl geçti kanama durumları

Arkadaşlar bugün hastanede yatışımın 4 günü dünden bu yana kanamam durdu zaten ilk geldiğim gün hafif bel ağrım vardı başka ağrım olmadı kanamam ara ara lekelenir gibi ara arada yoğun oldu 2 buçuk gün 3 sürdü bu dünden bu yana kanama durdu ilk geldiğimden bu yana 3 öğün Protestan içirdiler hemşireler düşük devam etseydi kanama durur muydu acaba sizlerin nasıl geçti kanama durumları
Çok geçmiş olsun kaç haftalıksın

Bana da öyle olmuştu normal ama günde 2 defa progestan fitil koyuyordum her kanama da vıjanal ultrason a giriyordum elhamdülillah geçti şimdi Doğuma aylar kaldı
Yanlız kanama da beta baktılar beta düşmüştü kanama oluyordu ama şimdi kanama vs hiçbir şey kalmadı ben en son düşüğü m'de 9 10 gün ağrılı kanamalı çok kötü geçirdim o yüzden onun gibi birşey yok bende kanma anormal adetten daha az

Şuan nasıl canım sordun mu hemşirelere doktora
Doktoru bulamafım hiç hafta sonuna geldi yatışım iki kere usg Doppler baktılar bir tanesi kese görünüyor ama 5 mm falan dedi tekrar detaylı usg Doppler bakılmalı dedi cuma günü öğleden sonrada detaylı dedikleri usg dopplerden baktılar bakan tekrar takip edilmen lazım dedi ama bebeğe dair hiçbir şey söylemedi

Son düzenleme:
Doktoru bulamafım hiç hafta sonuna geldi yatışım iki kere usg Doppler baktılar bir tanesi kese görünüyor ama 5 mm falan dedi tekrar detaylı usg Doppler bakılmalı dedi cuma günü öğleden sonrada detaylı dedikleri usg dopplerden baktılar bakan tekrar takip edilmen lazım dedi ama bebeğe dair hiçbir şey söylemedi
Hafta ya göre az olunca bebiş hemen görünmez anca kese görünür sonra dan kalp atışı duyulur öyle
Şuan erken olduğu için görmemişşındır büyük ihtimalle gidince bu sefer görürsün
Gerekirse acile git randovu şart değil ben öyle yaptım direk gittım aldılar vijanal ultrasomdan gördüler karından erken oldugu ıcın gözükmüyor bide kanama olunca Alttan muayane şart oluyor elhamdülillah atlattık sende öyle yapabilirsin acil kadın doğum bölümüne gıt sıkayetını söyle anında bakıyorlar

Hafta ya göre az olunca bebiş hemen görünmez anca kese görünür sonra dan kalp atışı duyulur öyle
Şuan erken olduğu için görmemişşındır büyük ihtimalle gidince bu sefer görürsün
Gerekirse acile git randovu şart değil ben öyle yaptım direk gittım aldılar vijanal ultrasomdan gördüler karından erken oldugu ıcın gözükmüyor bide kanama olunca Alttan muayane şart oluyor elhamdülillah atlattık sende öyle yapabilirsin acil kadın doğum bölümüne gıt sıkayetını söyle anında bakıyorlar
Ben hastanedeyim 4 gündür yatıstatım vajinal ultrason burda yokmuş

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Gebeliğimin 6. haftasında yaşadığım yoğun ve pıhtılı kanamadan dolayı 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri günde iki kere Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 18+6’dayım. Allah’tan ümit kesilmez. Stres yapmayın. Su tüketiminize, beslenmenize dikkat edin. Bol bol dinlenin. Umarım bebeğiniz size tutunur. Dualarım sizinle 🤲🏻

Back
X