öncelikle merhaba.benim aklımı karıştıran bir konu var.ben 20 yaşındayım, arkadaşlarımla sık sık gittiğimiz bir kafe var.arkadaşlarımla sürekli gittiğimiz için oraya sürekli gelen insanları, çalışanları tanıyoruz.oraya gelip giden bir adam vardı, hiç bir kıza bakmayan, yakışıklı, çekici biri.ben gerçekten uzaktan uzağa etkilendim ve göz göze gelmeye başladık.ve arkadaşlarım da farkındaydı, evet berfin bakıyo diye.sonra bu adam başka bir yerde gittiğimiz kafe tarzı bir kafe açtı.ben oraya çok güzel hazırlandım.biz oraya da gittik, ve tanımış gibiydi.gelip ilgilendi, hoşgeldiniz türünden şeyler söyledi.yani görse tanır beni diyelim.ben sadece hakkında bilgi almak için fake bir hesaptan onu ekledim.28 yaşında olduğunu, iyi bir işi olduğunu ama internetten biriyle tanışmaya kesinlikle karşı olduğunu söyledi.buna sevindim, çünkü tahminlerimde yanılmamıştım.aradan biraz zaman geçti, ben kendi hesabımdan istek gönderdim, kabul etmedi.isteği 2 gün falan beklettim, sonra kaldırdım.görmemiştir belki diye avuttum kendimi, ama ben çok etkilendim kızlar bu adamdan.aradan biraz daha zaman geçti, baktım yapacak bişey yok, dün gece o fake hesaptan ona merhaba gibi şeyler yazdım.o da gayet kibar bir biçimde bana dürüst olmadığım için, bu hesap fake olduğu için hiçbir şekilde iletişim kuramayacağımızı söyledi.ben de hazır şu an internette diye, aynı anda kendi hesabımdan istek gönderdim.benim o fake hesap olduğumu düşünüp az önce söyledim ya, yalanlar bitmedimi türünden şeyler söyledi.bende ne diyosun anlamıyorum, ben seni kafede gördüm tanıyorum ne yalanı falan dedim.o da ben seni hiç görmedim tanımıyorum dedi, bi süre daha böyle konuştuk, ben isteği geri çekip fake hesap olmadığımı, sadece tanıdığım için eklediğimi, ve artık tanışmak istemediğimi falan söyledim.o da kusura bakma, kalbini kırmak istemem, derslerinde başarılar falan yazdı.kızlar arkadaşlarımla da dalga geçiyorum bu konu hakkında, ben o kadar onun kafesi için hazırlanayım, bakışayım, artık konuşuyo diyeyim, ama bana ben seni görmedim desin, dünden beri gülüyorum ama bu muydu yani, onunla nasıl iletişime geçerim kızlar ben?hazırlanıp açtığı kafeye gideyim, bak beni gördünmü diyeyimmi?siz olsanız ne yapardınız?okuduğunuz için teşekkür ederim:)