yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

berfin93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
136
31
48
İstanbul
öncelikle merhaba.benim aklımı karıştıran bir konu var.ben 20 yaşındayım, arkadaşlarımla sık sık gittiğimiz bir kafe var.arkadaşlarımla sürekli gittiğimiz için oraya sürekli gelen insanları, çalışanları tanıyoruz.oraya gelip giden bir adam vardı, hiç bir kıza bakmayan, yakışıklı, çekici biri.ben gerçekten uzaktan uzağa etkilendim ve göz göze gelmeye başladık.ve arkadaşlarım da farkındaydı, evet berfin bakıyo diye.sonra bu adam başka bir yerde gittiğimiz kafe tarzı bir kafe açtı.ben oraya çok güzel hazırlandım.biz oraya da gittik, ve tanımış gibiydi.gelip ilgilendi, hoşgeldiniz türünden şeyler söyledi.yani görse tanır beni diyelim.ben sadece hakkında bilgi almak için fake bir hesaptan onu ekledim.28 yaşında olduğunu, iyi bir işi olduğunu ama internetten biriyle tanışmaya kesinlikle karşı olduğunu söyledi.buna sevindim, çünkü tahminlerimde yanılmamıştım.aradan biraz zaman geçti, ben kendi hesabımdan istek gönderdim, kabul etmedi.isteği 2 gün falan beklettim, sonra kaldırdım.görmemiştir belki diye avuttum kendimi, ama ben çok etkilendim kızlar bu adamdan.aradan biraz daha zaman geçti, baktım yapacak bişey yok, dün gece o fake hesaptan ona merhaba gibi şeyler yazdım.o da gayet kibar bir biçimde bana dürüst olmadığım için, bu hesap fake olduğu için hiçbir şekilde iletişim kuramayacağımızı söyledi.ben de hazır şu an internette diye, aynı anda kendi hesabımdan istek gönderdim.benim o fake hesap olduğumu düşünüp az önce söyledim ya, yalanlar bitmedimi türünden şeyler söyledi.bende ne diyosun anlamıyorum, ben seni kafede gördüm tanıyorum ne yalanı falan dedim.o da ben seni hiç görmedim tanımıyorum dedi, bi süre daha böyle konuştuk, ben isteği geri çekip fake hesap olmadığımı, sadece tanıdığım için eklediğimi, ve artık tanışmak istemediğimi falan söyledim.o da kusura bakma, kalbini kırmak istemem, derslerinde başarılar falan yazdı.kızlar arkadaşlarımla da dalga geçiyorum bu konu hakkında, ben o kadar onun kafesi için hazırlanayım, bakışayım, artık konuşuyo diyeyim, ama bana ben seni görmedim desin, dünden beri gülüyorum ama bu muydu yani, onunla nasıl iletişime geçerim kızlar ben?hazırlanıp açtığı kafeye gideyim, bak beni gördünmü diyeyimmi?siz olsanız ne yapardınız?okuduğunuz için teşekkür ederim:)

Ben olsam inat yapar kendimi gösterirdim heralde ama dediğin şekilde değil tabi :) yine de umutsu vaka gibi

Ben olsam inat yapar kendimi gösterirdim heralde ama dediğin şekilde değil tabi :) yine de umutsu vaka gibi

yorumun için teşekkür ederim:)evet, umutsuz vaka gerçekten.ama benim hazmedemediğim nasıl olur da beni görmez, acaba bu doğrumu gerçekten?evet, belki görürüm, görünce de anlasın beni tanıdığını

Yani bana çok anlam yuklemissin gibi geldi.Bir de karakter itibariyle baskinsin da sanırım illa seninle ilgilensin istiyorsun ama facebook falan işleri bana saçma geldi.Bisiler yapmak istiyorsan sık sık açtığı cafeye gidip iletişim ortamı oluşturmaya calisabilirdin.Cafeden,günlük işlerden vs.bahsederek.

Yok artık daha neler.
Adam hoşlanmamış demek ki hoşlanmış olsa atlardı, resmen terslemiş ki fake hesabın senin olduğundan da emindir nezaketen he pardon yanlışlık oldu demekki moduna girmiş.
Bu kadar küçültmeyin kendinizi bi'de hala gidecek misin gerçekten ben olsam utanır gidemezdim.

yorumun için teşekkür ederim öncelikle:)o kafeye evet gittim ama gittiğimde gayet gelip konuşuyordu, zaten baktım başka türlü hiç iletişime geçemiyorum dedim ekleyeyim bari.çünkü başka yol yoktu.ama gerçekten kendim mi uydurdum, aşırımı anlam yükledim bilmiyorum, olabilir.sadece onunla ilk ve son konuşmam buydu sanırım, ve çok saçma bir biçimde oldu, bu kısmı kötü

Face olayını şuanlık rafa kaldır o seni görmüyormu gözüne sok kendini nasıl mı sakar olcaksın bakan körün gözünü açmak için yanından geçerken kaza süsü vererek çarp ve Can'ın yansın sarsıl düş yada ayağına bas bak nasıl görüyor seni 😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yorumun için teşekkürler, evet durum çok saçma farkındayım.ama onunla iletişime geçmemin başka yolu da yoktu bende ekledim.aklımdaki tek soru işareti acaba yalanmı hiç görmedimi yani, hiçmi hatırlamıyo

:)yorumun için teşekkürler, evet isteği geri çektim artık face den birşey olamaz.ama kendi kendime bu kadarmı gelin güvey oldum diyorum, aylardır uzaktan uzağa görüyorum o da benim en azından farkımda diyorum, sonra hem rezil oluyorum hem diyoki ben seni hiç görmedim.bu muydu yani

Sen dediğimi yap dikkatini kendi üstüne çekmeyi becerirsen senindir denenmiş ve uygulanmıştır 😃😃

kesnlikle gitme derim canım.zaten senden etkilenseydi hafızasına alırdı merak etme.kendinden pay biç,birinden etkilensen onu tanımazmısın.eğer gidersen kendini küçük düşürmekle kalmaz gözündende düşersin.seninle ilgilenir belki ama her zaman onun gözünde faceden sürekli ekleyen,tanışmaya çalısan,onun peşinden koşan bi kız olarak kalırsın.yinede sen bilirsin.bizimki tavsiye,doğrusunu sen bilicen artık

Sen dediğimi yap dikkatini kendi üstüne çekmeyi becerirsen senindir denenmiş ve uygulanmıştır 😃😃

:)çok teşekkür ederim tavsiyen için, ama aylardır ben kafamdan üretmişim demekki bana bakıyo diye, artık nasıl çekebilirsem, yapmaya çalışırım

yorumun için çok teşekkür ederim:)evet, eğer etkilenseydi tanırdı, ama o tanımıyo bile.evet, gitmicem kafesine onun, zaten yaz tatili geliyo 3 ay görmem de o da unutur rezilliği:)

Gördüm dese ne değişecek? İllaki görmüştür ama demek ki umursamıyo seni. Gözgöze gelmiş olsanız anlattığın gibi illaki fotoğraflarını görünce hatırlardı. Misal ben mezun olmadan önce tramvay durağında bi'çocuk gördüm iki saat düşündüm nerden tanıdık geliyo diye meğersem hep gittiğim kafede çalışıyomuş. Bilinçaltı denilen bi'şey var anlattığın kadarıyla muhakkak hatırlar yani. Demek ki istemiyo.

Bunun üstüne hala çabalarsan kendi değerini düşürürsün -bence-. Yalnız anlamadım bi'yorumda daha gitmem diyosun, başka yorumda tam tersi:44:

yok, ben konuyu yazarken dedim gidip beni görmesinimi sağlasam diye hani der ya insan bunumu yapayım diye.evet, resmime bakınca tanıması gerekirdi, ben bu derece kendi kendime gelin güvey olduğuma üzülüyorum, şaşırıyorum daha doğrusu.kafamdaki soru işeretlerinden biri, isteği kabul etse ne eksilecektiki ondan, ben ne zarar vericem ona yani?yorumun için tekrar teşekkür ederim:)

yorumun için çok teşekkür ederim:)evet, eğer etkilenseydi tanırdı, ama o tanımıyo bile.evet, gitmicem kafesine onun, zaten yaz tatili geliyo 3 ay görmem de o da unutur rezilliği:)

Bir kız vardı bundan 3 yıl yada 4 yıl önce gelmişti bana tabiri caizse oda kendi kendine gelin güvey olmuştu oda baktığını kendince onu nerde görse kestiğini söylüyordu bu bakışmalar sonunda aşık olmuş ve bunalıma girmişti destek almak için hastanedeydi fake bir hesapla çocukla konuşmuş ve dikkatini çekmeyi başarmış ve sonunda itirafda bulunmuş fake hesaptan yazıyorum kendine hiç fes açmamış hesabı yokmuş çocukla konuşmak için yakınlaşmak için fake hesaba baş vurmuş demiş bakışıyoruz tanıyorsun beni tarif etmiş o gün için gördün beni karşındaydım demiş çocuk tarif etmiş onu giydiği kıyafeti kız ne bilsin başkasıda aynı renk kıyafet giymiş çocuk başkasından bahsediyor garibimden be haber kız cesaretlenmiş işte ben oyum demiş çocuk bir şey soracağım demiş çok güzel bir bayansın neden bu kadar çok makyaj yapıyorsun demiş birde eklemiş kırmızı rujun çok dikkat çekiyor demiş kızın jeton düşmüş garip makyaj nedir bilmiyor hayatında ta o güne kadar yapmamış demiş kız o ben değilim ama çocuk demiş o renk kıyafet var dedin üstümde dalgamı geçiyorsun benimle demiş kimsin sen diyip kızı silmiş arkadaşlıktan sabah olmuş kız küçük kağıda bir not yazmış şişşt korkma benim diye avucunun içine koymuş çocuk okumuş ve karşısında dikilen kıza uzunca bakmış kız eve gelmiş fake hesabını açmış ve direk şu mesajla karşılaşmış çok şaşırdım çok güzel bir tanışmaydı bu arada o bayanla seni karşılaştırma yaptığım için özür dilerim çok güzelsin diye eklemiş kız gerçekten çok güzeldi makyaj sıfır yüzü tertemiz ve bunlar buluşmuş bir altı yada bir yıl sürmüş ilişkileri sonra ayrılmışlar kız açık ve net anlatmış herşeyini ama aşamayacağı engelleri vardı kızın sonra bitmiş kız feste şiir sayfası açmış çocuğa hitaben çokta güzel yazıyormuş okudumda sonra tedaviye hiç cevap vermedi unutamadıda gelmiyorda artık ama başarmıştı elde etmişti 😃😉

hımm ne güzelmiş:)insan umutlanıor böyle şeyler okuduğunda, ,inşallah zaman geçtikçe toparlar kendini.ben arkadaşlarımla bahsettiğim kafeye gidiyorum, belki oraya gelir bi gün, vakit ayırdığın ve yorum yaptığın için tekrar teşekkür ederim:)

Önemli değil canım bir farklılık olursa haberdar et bizide😃😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…