yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım

ne kadar acımazsınız bir sözünüz yüzünden dakşkalarca ağlayacağım . sizin gibi aydın olmak yerine cahil kalayım daha iyi . ha aydın değilsenizde konusmayı kesin
Gerçekleri zaten biliyorsunuz karşınızdakilerden beklediğiniz şey size olumlu şeyler söylemek, bazı kişiler olumsuz cümlelerden daha çok etkilenip daha da dibe batıyor. Sizi anlıyorum ama şunu demek istiyorum o acımasız diye söylediğiniz yorumlar bazen canınızı çok yakar bunu çok iyi biliyorum ama gerçekleri görmemizi de sağlıyor bazen farketmesek de en azından bende böyle olmuştu.

Umarım kendi adınıza en doğru kararı verir ve iyi olursunuz.

Gerçekleri zaten biliyorsunuz karşınızdakilerden beklediğiniz şey size olumlu şeyler söylemek, bazı kişiler olumsuz cümlelerden daha çok etkilenip daha da dibe batıyor. Sizi anlıyorum ama şunu demek istiyorum o acımasız diye söylediğiniz yorumlar bazen canınızı çok yakar bunu çok iyi biliyorum ama gerçekleri görmemizi de sağlıyor bazen farketmesek de en azından bende böyle olmuştu.

Umarım kendi adınıza en doğru kararı verir ve iyi olursunuz.
teşekkür ederim umarım demeniz bile dua hükmünde oluyor çok tesekkür ederim

1) okulunu çalışmayacak olsan da bitir o diplomayı al. 2) İşi bırakacak olsan da bunu eşin istediği için değil kendin için yap. 3) Bu zamanda hayat kolay değil en azından düze çıkana kadar çalış bence gençken. Bölümünü sevmiyorsan bile hem çalışıp hem bikac yılda başka bir iş fikri düşünebilirsiniz. 4) Ben de okurken bölümü hiç sevemedim.kpssye çalışırken de sevemedim çalışırken de sevemiyorum.cok ağladım sizladim mutsuz oldum.Hala da oyleyim.ama şu an bırakamam.insanlarin çoğunun isteyeceği yere atandim. Evlenmeyi düşünüyorum.her gün işime giderken moralim bozuk gidiyorum.hic ama hiç mutlu değilim. ilerisi için işimi bırakıp başka biseyler yapmak istiyorum, farklı işler yani. Ama buna evleneceğim insan karar veremez. Şimdi tekrar ygsye gireceğim. Millet 37 38 yaşında atanıyor iş sahibi oluyor ben de 30 yaşında yeni işime kavusurum ne olacak diyorum. Ümit etmekten vazgecmiyorum. Ve evleneceğim kişinin maaşı çok çok iyi. Belki çift maaş çalışan çoğu kişiden yüksek alıyordur. Yilbaslarinda da ikramiye alıyor.ama ben ona rağmen şu an işi bırakma gibi biseye cesaret edemem. Çünkü yarının ne getireceğini bilemem. Ve şu an paramız olması bizim için tabiki rahatlık ama hayat tecrübemiz yok. O yüzden bir 4 yıl sevmediğim işte çalışacağım.sevdigim bir işim olursa zaten ömür boyu bile çalışır insan. 5) buradaki yorum yapanlara da kızma. Duygusal düşündüğün için yaralayıcı gelebilir sözleri. Ama hayatın gerçeklerini söylüyorlar.

gercekten vahim çünkü psikolojim her an çökmeye hazır

Bu vahim psikoloji ile özel harekatçı nişanlınızla evlenip doğuda bir terör bölgesinde ev hanımı olup çocuk doğurmak istiyorsunuz yani. Kendi şehrinizde, ailenizin yanında mis gibi güvenli evinizde yaşayıp yaşıtlarınız gibi okulunuza gitmek varken. Ailenize çok iş düşüyor. İnşallah sizi başıboş bırakmazlar. Yoksa çok hayati hatalar yapacaksınız. Az kalmış.

Bence nolur bu adamla evlenin instagram a da kocişinin karişi, eymenhan ve melisasultan ın annesi yazın. Çeyizlerinizi orada da sergileyin, sonra buraya gelip eşinizle olan sorunlarınızı, işiniz ve paranız olsaydı nasıl da boşanacağınızı, kayınvalidenizle ilgili sorunları yazın. Ama lütfen çalışmayın, kendi çocuğunuzu kendiniz yetiştirin. Lütfen.

Merhaba kızlar şimdiden tüm yorurmlarınız için tesekkur ederim . öncelikle kendimi tanıtayım 23 yasıma yeni girdim , ünide okuyorum türk dili ve edebiyatı bölümü . daha doğrusu okuyamıyorum. başta hayalim olan bu meslek ızdırabım oldu resmen, yapamıyorum çünkü istemiyorum bu bölümü . nişanlım var yeni nişanlandık onun öncesinde de 1 yıl 3aylık bir sevgililik dönemimiz vardı . Allah korkusu olan ahlaklı biri . tek kötü değil ama baskın yanı diyim maçoluk. yani şimdi özel hareket polisliğine basvurdu kazanırsa seneye evleneceğiz .Ama çalısmamı istemiyor evimde onu beklememi ve çocuğuma bakmamı istiyor . ben çalısmak isterim ama onun söylediği de kötü bir sey değil çünkü bir çocuk doğuruyorsunuz bakıcının ya da annenizin eline veriyorsunuz istediğiniz gibi yetiştiremiorsunuz kokusuna hasret kalıp maaş için idea liçin çalısıyorsunuz . kimse yanlıs anlamasın lütfen temsilde bulunuyorum sadece . o yuzden bana da matntıklı geliyor bu .konudan konuya atlıyorum farkındayım ama içim1i dökmek istiyorum . insanlar zaferden zafere kosuyor . ben nişanlımla görüşmediğim zaman nefret ettiğim evlenme programalrını izliyorum 24 saat . 50 kilodan 60a çıktım . zaten boyum 155 . kitap okuma alışkanlığım sıfırlandı . diikat dağınıklığım var . zaten 1 yıl öncesinde okb hastalığına yakalnmıştım yani takıntı . 1 yıldır tedavi görüyorum Allaha şükür gecti ama korunma amaçlı ilaçlarımı kullanıyorum . sanırım yıne depresyondayım siz ne dersiniz . yani hayatımdaki tek gaye evlenmek çocuk sahibi olmak . bu da çok guzel bir gaye ama sizcede baska hedeflerimin de olması gerekmez mi .nereye gittiğimi bilmşyorum önümü göremiyorum . benliğimi yitirmiş gibiyim . param yok pulum yok nişanlımla gezmem dısında ki zaten aynı okuldayız bir aktıvıtem yok . dağınık biriyım . şu an oda feci durumda. sinirliyim . kendimde artık tek olumlu yan göremiyorum ya da gururlanacak bir yan . mutsuz hissediyorum .
nasılsa çalıştırmayacakmış sevgilin evlenince boşver okuma başkalarınında hakkını gasp etme

Hayallar ve hayatlar diyorum. Cebine harclik koymasi 50 verip paranin ustunu ne yaptigini sorması zoruna gitmez mi.

Hadi diyelim ki calismak istemiyorsun anlarim ( amlamamda neyse) NIYE uni ye gittin
niye zaman harciyorsun bitirmeye evlen yap cocugunu utuyu temizligi yapar acarsin tv ohhhh ya keyfine bakarsin. Hem calisip hem ev cocuk senin harcin hic degil deneme bile herkes yapamaz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar şimdiden tüm yorurmlarınız için tesekkur ederim . öncelikle kendimi tanıtayım 23 yasıma yeni girdim , ünide okuyorum türk dili ve edebiyatı bölümü . daha doğrusu okuyamıyorum. başta hayalim olan bu meslek ızdırabım oldu resmen, yapamıyorum çünkü istemiyorum bu bölümü . nişanlım var yeni nişanlandık onun öncesinde de 1 yıl 3aylık bir sevgililik dönemimiz vardı . Allah korkusu olan ahlaklı biri . tek kötü değil ama baskın yanı diyim maçoluk. yani şimdi özel hareket polisliğine basvurdu kazanırsa seneye evleneceğiz .Ama çalısmamı istemiyor evimde onu beklememi ve çocuğuma bakmamı istiyor . ben çalısmak isterim ama onun söylediği de kötü bir sey değil çünkü bir çocuk doğuruyorsunuz bakıcının ya da annenizin eline veriyorsunuz istediğiniz gibi yetiştiremiorsunuz kokusuna hasret kalıp maaş için idea liçin çalısıyorsunuz . kimse yanlıs anlamasın lütfen temsilde bulunuyorum sadece . o yuzden bana da matntıklı geliyor bu .konudan konuya atlıyorum farkındayım ama içim1i dökmek istiyorum . insanlar zaferden zafere kosuyor . ben nişanlımla görüşmediğim zaman nefret ettiğim evlenme programalrını izliyorum 24 saat . 50 kilodan 60a çıktım . zaten boyum 155 . kitap okuma alışkanlığım sıfırlandı . diikat dağınıklığım var . zaten 1 yıl öncesinde okb hastalığına yakalnmıştım yani takıntı . 1 yıldır tedavi görüyorum Allaha şükür gecti ama korunma amaçlı ilaçlarımı kullanıyorum . sanırım yıne depresyondayım siz ne dersiniz . yani hayatımdaki tek gaye evlenmek çocuk sahibi olmak . bu da çok guzel bir gaye ama sizcede baska hedeflerimin de olması gerekmez mi .nereye gittiğimi bilmşyorum önümü göremiyorum . benliğimi yitirmiş gibiyim . param yok pulum yok nişanlımla gezmem dısında ki zaten aynı okuldayız bir aktıvıtem yok . dağınık biriyım . şu an oda feci durumda. sinirliyim . kendimde artık tek olumlu yan göremiyorum ya da gururlanacak bir yan . mutsuz hissediyorum .
Peki çalışmayacak olabilirsin tercihtir ama bu nişanlının tercihi seninki gibi durmuyo onu da geçtim anne olmayı hedefliyosun allah nasip ederse tabi peki her konusa bilgisi olan kendini geliştirmiş pek çok kitap okumuş ve kendi yorumlarını yapabilen kimbilir bundan yola çıkıp kitap yazan biri olursun belki ve bunu evinde de yapabilirsin blog yazarsın yazmak dünyanın en güzel işi ki edebiyatçısın al sana hedef çalışmak demek illa devlette olmak ya da ne bileyim çalışmamamk evde boş oturmak demek değil ki bende şu ara çalışmıyorum öğretmenim ama tvyi hiç açmıorum diyebilirim çümkü ıyuşturuo ve işlerimi yapmıyorum tvyi kapatıp işleri toparlıorum yürüyüş yapıorum bol bol okuyorum resim elişi yapıyorum ve gün yetmio bile

Bişey daha söyleyeyim bu hayatta ne olacagı da belli olmaz adam özel harekata başvurdu diosun dünyanın durumu belli yarın ne getieeceğini bilmioruz kısacası yarın eşin yanında mı bilmiyorsun o nedenle sen bu hayata karşı kendin için donanımlı olmak zorundasın çocuk istiosan da şu soruya cvp ver bu hayattta annen. Baban eşin kardeşin kimse kalmasa dahi o bebeğe bakbilir misin cevabın gerçek bi evet oldugunda dogur lütfen

Bu vahim psikoloji ile özel harekatçı nişanlınızla evlenip doğuda bir terör bölgesinde ev hanımı olup çocuk doğurmak istiyorsunuz yani. Kendi şehrinizde, ailenizin yanında mis gibi güvenli evinizde yaşayıp yaşıtlarınız gibi okulunuza gitmek varken. Ailenize çok iş düşüyor. İnşallah sizi başıboş bırakmazlar. Yoksa çok hayati hatalar yapacaksınız. Az kalmış.

Dünkü konusunda arkadas fazlasiyla anlatmis. Ailesi yok gibi davraniyor zaten arkadas. Tanisma isteme nisan islerini bile kendi kendine konusmus zorla yaptırmış.

Dünkü konusunda arkadas fazlasiyla anlatmis. Ailesi yok gibi davraniyor zaten arkadas. Tanisma isteme nisan islerini bile kendi kendine konusmus zorla yaptırmış.

Aile durumunu bilmiyorum. Kızlarını sahiplenmiyorlarsa hiçbir şeyde de söz hakları yok demektir. Kız göz göre göre okulunu bırakacak, evlenip doğuda bir terör şehrine gidip oturacak. Sahipsiz bir kız çocuğu. Çok hayati bir hata yapmak üzere. Yazık.

Aile durumunu bilmiyorum. Kızlarını sahiplenmiyorlarsa hiçbir şeyde de söz hakları yok demektir. Kız göz göre göre okulunu bırakacak, evlenip doğuda bir terör şehrine gidip oturacak. Sahipsiz bir kız çocuğu. Çok hayati bir hata yapmak üzere. Yazık.

Öyle yazik gercekten.
Empati kuruyorum yok olmuyor.
Arkadas bir an evvel aklini basina almali.
Bir an evvel.
Yoksa yasayacaklari bugününden daha da agir olacak.

Ben de 24 yasindayim. Yas olarak bir farkimiz yok.
Hatta bende okulumu uzattim sevmedigim bir fakültede okudugum icin cok zorlandim. Ne annem babam ne nisanlim mümkün değil izin vermez okulu birakmak gibi bir hata yapmama. En cokta nisanlim kizar geleceginin teminati der. Kizimizi kimse düşünmüyor, kizimiz da kendini düşünmüyor.
Acilen aklını basina almali.
Dünden beri sinir harbi yasiyorum.

Aklim almıyor gercekten. Böylesi bir evlilik sart mi?
Asksa ask, sevgiyse sevgi.
Neyin acelesi gercekten..
Tamam insan sever, evlenmek ister, yasi küçük degil. Ancak akil yasta degil bastadir.

bu kadar gururu ve gelecegi ayaklar altina alarak yükselemeyecek bu arkadas.

Öyle yazik gercekten.
Empati kuruyorum yok olmuyor.
Arkadas bir an evvel aklini basina almali.
Bir an evvel.
Yoksa yasayacaklari bugününden daha da agir olacak.

Ben de 24 yasindayim. Yas olarak bir farkimiz yok.
Hatta bende okulumu uzattim sevmedigim bir fakültede okudugum icin cok zorlandim. Ne annem babam ne nisanlim mümkün değil izin vermez okulu birakmak gibi bir hata yapmama. En cokta nisanlim kizar geleceginin teminati der. Kizimizi kimse düşünmüyor, kizimiz da kendini düşünmüyor.
Acilen aklını basina almali.
Dünden beri sinir harbi yasiyorum.

Aklim almıyor gercekten. Böylesi bir evlilik sart mi?
Asksa ask, sevgiyse sevgi.
Neyin acelesi gercekten..
Tamam insan sever, evlenmek ister, yasi küçük degil. Ancak akil yasta degil bastadir.

bu kadar gururu ve gelecegi ayaklar altina alarak yükselemeyecek bu arkadas.

Aile ile iletişimi yok, okulunu da sevmiyor, bırakmaya yer arıyor. Eeee nolacak peki? Çözüm evlilik! Kurtuluş olarak gördüğü şeye bakın! Hadi bu kızcağız daha genç, çocuk. Böyle hayaller kurabilir, kafasına esmiş olabilir. Peki buna dur, sus diyecek kimse yok mu? Arkadaş bile arkadaşına göz kulak olur, peşine düşer, kolundan tutup çeker, ne yapıyorsun sen delirdin mi der. Kaldı ki aile! Kızım senin derdin ne, niye böyle yapıyorsun, izin vermiyoruz, müsaade etmiyoruz, geleceğin herşeyden önemli diyecek kimse yok mu? Hep böyle sağa sola mı savrulacak bu kız? Evlense ne olur arkasında ailesi olmadıktan sonra? Bir kızın kocasına karşı gücüdür aile. Adam bakacak ki sahipsiz, belki dövecek, belki aldatacak. Çünkü sahipsiz! Allahın bilmediği bir şehrinde ne idüğü belirsiz bir kocayla kuş gibi tek başına! Kaderine terk edilmiş! Tek sorumlu aile, aile, aile!

Back
X