YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Ecenazz_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
143
37
13
30
Arkadaşlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Normalde 14ü regl olmam gerekiyordu ama olmadım 4 gün gecikincede test almak istedim. Bugün eczaneye gittiğimde gecikmiş olsa bile erken gebelik testi alsam daha mı net olur diye sordum ne kadar gecikti dedi 4 gün dedim 14 ü olmam gerekti dedim o da gecikmemiş ki seninki 24ünden sonra olmazsan gecikmiş oluyor şuan normal süresi dedi ve almadım test. Zaten kimyasaldan sonra bu ayda negatif görmek istemedim bekliyorum acaba gelecek mi diye belirtim de yok sadece kasıklarımda ince sızı oluyor

Erken gebelik testi al yap çıkan sonuç pozitifse sevin negatifse umudunu yitirme gecikince yaparsın birde ama yaptır için içini yemesin stres iyi gelmiyo çünkü

Erken gebelik testi al yap çıkan sonuç pozitifse sevin negatifse umudunu yitirme gecikince yaparsın birde ama yaptır için içini yemesin stres iyi gelmiyo çünkü
Bugün halen olmadım acaba kimyasaldan sonra gecikiyor mu diye düşündüm normal kaset test yaptım negatif çıktı maalesef

Bugün halen olmadım acaba kimyasaldan sonra gecikiyor mu diye düşündüm normal kaset test yaptım negatif çıktı maalesef
Olsun bozma moralini rabbim en kısa zamanda yüzümüze gülsün bnde kimyasal gebelik geçirdim 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bide bende pcos vardı ve kçk değerle öğrendim değerim 39 du dua et bol bol kuran biliyosan meryem suresini oku bol bol allaha emanet ol.

Olsun bozma moralini rabbim en kısa zamanda yüzümüze gülsün bnde kimyasal gebelik geçirdim 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bide bende pcos vardı ve kçk değerle öğrendim değerim 39 du dua et bol bol kuran biliyosan meryem suresini oku bol bol allaha emanet ol.
İnşallah teşekkür ederim. Yok moralimi bozmuyorum ya Allah büyük hayırlısıyla verir ğünü gelince inşallah🤗 sizinde hayırlısıyla büyüsün inşallah

Back
X