yorumlarınızı bekliyorum

planck

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
13
0
16
Ankara
arkadaşlar üniverssitede okuyorum ve sınıfım çok hırslı bi sınıf bu yıl 3 tane arkadaşla bir arkadaş grubu olduk benim önceden onlarla fazla samimiyetim yoktu..bu güne kadar gözlemlediklerim.
*öss puanları hakkında yalan attılar zaten çok büyük bi okuldada okumuyoruz yalan atsalar ne olur atmasalar ne olur ama gözümün içine baka baka yalan atmalarına şaşırdım.keşke o günden sonra dikkatli davransaydım ama üniye gelene kadar bu kadar çeşit çeşit insan tanımadım tecrübesizim.

*2 dersin vize sorularının birinin sorularını ben biliyordum geçen yılki öğrencilerden almıştım tek tek anlattım onlara ama onlar bana diğer sınavın 4 sorusundan 3ünü yarım ağızla söylediler..ben eksik söylediklerini sonuçlar açıklanınca anladım.şöylede bişey var ben 3'ündende başarılıyım hocalarla laba falan giriyorum birininde asistanlığını yapıyorum.onların hesabına göre 75 almalıydım 90 aldıım.eksik söylemelerinin benim için not açısından bi önemi yok ben sınavlara geçmiş yılların sorularına güvenerek girmedim hiç ama onların eksik söylemesi bana karşı çok ta iyi şeyler düşünmedikleri anlamına gelir bence

*3 haftalığına bi arkadaşımın yanına gitmiştim, gitmez olaydım yurt dışına çıkçam ilk defa diye hemen atladım, benim yerime imza atmalarını istedim, benim önceden 2 hafta devamsızlığım olan bir dersti.ilk hafta imza atmışlar sadece.hatta başka bi arkadaş sormuş denizin yerine imza atmıyormusunuz diye o yurt dışında atarsak sorun olur falan demişler.ama bir sorun olmaz.ben onların yerine defalarca imza attım.ayrıca ilk hafta bu dersin sınav sonuçları açıklanmıştı benim notumla aralarında en az 15 puan vardı ben imza atmamalarını onlardan daha yüksek not almama bağlıyorum.ayrıca bana hiç ödev var da demediler tesadüfen öğrendim.

*bitirme tezlerinin konularını bulamadılar kendilerine danışman bile bulamadılar onlara hep ben ayarladım hocanın asistanlığını yaptığım için,onları da hocanın grubuna dahil etmeye çalıştım falan ama bu 3 hafta sürede hocanın bizlere dağıttığı tez konularından benim olanı ki konuları hoca vermişti.deniz derse gelmeyecekmiş falan filan diye kendilerine almışlar benim ki deneyseldi labda çalışıp sonra bitirme tezini yazacaktım onlarınki araştırma ödevi gibiydi bu uyanıklarında bile gözümü açılmadı

*bu yazdıklarım zaten şu iki günde düşünürken anladım bugünde ders kitabının fotokopisi çektirmek istemiştim onlardan vermek istemedi gibi oldular bende bırakıp gittim masadan,çaldırmışlar açmadım.
neyse sizinde yorumlarınızı bekliyorum naasıl davranmalıyım bundan sonra benim sosyal yanım çok zayıftır :44: kendi yorumum ise bence ben aptalım.beraber otururken falan yaptıkları davranışları düşününce keşke daha önce gitseydim diyorum.

Son düzenleme:
Tipik üniversite ortamı.. Belki de bunları çok yaşadığım için artık hiç umursamıyorum bence sende öyle yap canım.. Gereksiz muhabbetlere girme sen kaçla girdin vs gibi çünkü kimse gerçek puanını söylemiyor. Bol keseden atarlar bir güzel.. İmza olayına da hiç bulaşma derim. Bölümümde devam mecburiyeti yok ama bazı hocalar yoklama alıyor. Zamanında bir kıza yerime imza attırmıştım resmen musallat olmuştu ayy canııım bu hafta gelemeyeceğim basım agrıyo imza atar mısın, ayy canım uyuyakalmışım, ayy canım servisi kaçırdım:37::37: Üstelik yakın arkadaş da değiliz anca işi düşüp de imza attırmak için mesaj atıyor. Bütün dönem onun yerine imza attığımı sansa da çok yanıldı :27: O olaydan sonra ne kimsenin yerine imza atarım ne de onlara o fırsatı veririm:34:

Back