Yorumlarınızı bekliyorum...

GuzelOlanHersey

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
95
0
16
Samsun
Merhaba.Bu üyelik sayfası annemin bende bu sayfayı ele geçirdim :) aklıma takılan bir konuyu sizlere sormak istiyorum..Konu şu ki,bir daha ki yıl liseyi bitirip üniversite sınavına girip Türkçe öğretmenliğini istiyordum.Fakat çevremdeki kişiler ve internetteki araştırmalarım sonucu Türkçe öğretmenlerinin atamasının zor olduğunu öğrendim çünkü çok yoğunluk varmış.Bu sebeple vazgeçtim,şimdide polis meslek yüksek okulunu okuyup polis olmak istiyorum.Hem 2 yıllık hemde hemen polis oluyorsun maaşıda iyi (Türkiye şartlarına göre.) :)
Sizin çevrenizde bu okulu okuyan veya polis olan bayanlar var mı? Merak ediyorum bayan polis olmak zor mu ? Veya bu polis okulu zor mu ? Bana bu konu da bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?Türkçe öğretmenliğini okuyup kpss çilesini mi çekeyim.Polis okuluna gidip 2 yıl sonra polis mi olayım .?

annenden izin almışsındır umarım, izinsiz onun üyeliğini kullanman hoş olmaz
onun daha önce burda paylaşımı olmuştu, belki senin bilmeni istemeyebilir

Annenizin üyeliğini kullanırken kendisinden onay almanız güzel lakin site kurallarına göre anneniz bile olsa kimsenin üyeliğini kullanamazsınız, kendinize üyelik almak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…