Yorumlarınızı bekliyorum

hayat343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
79
79
3
31
Arkadaslar ben 3 aylık evliyim eşimle yeni tanistigimiz zamanlarda facesinin şifresini gizlice buldum ve aramalara baktım neredeyse hergün eski sevgilisini aramış birine mesajında da sadece onu sevdim diyordu sordum sevmiyorum dedi bende uzatmadım ama hep aklımda kaldı bu olay evlendik 1 ay da facebookta gene arama oldu dedim ki senmi aradin Hayır dedi yeminler etti yine bişey demedim geçen gün gene konusunu açtım insan sevmediği bir insanı aramaz diye doğru söyle dedim yemin ederim sevmedim felan dedi.. Bu düşünceler beynimi yiyip bitiriyor.. severek evlendik arkadaşlar mutlu bir evliliğim var... Yorumlarınızı bekliyorum.

Mesajlardan haberdar olduğunu bidirmekle hata yapmışsın.Kaç kere bu konuda hesap sormuşsun uzatmadım,birşey demedim diyorsun.Zorla aklına daha çok sokmaya çalışıyorsun.Evlenmeden öncede görmüşsün,madem duygularından emin değildin ,güven problemi vardı,hiç evlenmeyecektinOnu istese Onunla evlenirdi. Merak etmiş olabilir,sonuçta yaşanmışlıkları olmuş.Face de her takip edilenle ,bakılanla ilişkimiz olsa ,oooo.Kendini yiyip bitirme,eşini kendine bağlamaya bak.

sonucta evlenmıssın ...bu olayı kafanda kurgulamaya devam etmen cok yanlış.ama adamın evlıykende onu aratması çok çırkın
durduk yere konusunu acma....ne gerek var ..eşeğin aklına karpuz düşürme.....

Az önce tvde bir uzmandan dinledim hoşuma gitti.Aklımda kalanları yazayım.İnsan geçmişte yaşananları değiştiremez.İnsanın bir gözü geçmişte bir gözü gelecekte olursa bugüne şaşı bakar.Olaylar karşısında ben şimdi ne yaparım diye düşününmek yerine ben bunun üstesinden gelebilirim demeli,kendimize güvenmeliyiz.Böyle dediğimizde beynin ön lobu daha iyi çalışır ve mantıklı çözümler üretir.

Madem Eşinizin sizi sevdiğine eminsiniz hu konuyu buraya acmasaydiniz keşke. Çünkü aklınızda şüphe var, buraya yazılan yorumlar iyice kafanızı karıştıracak. Acaba sevmiyor mu beni acaba akli o kizda mi diye dusuneceksiniz. Bos yere kendinizi strese sokmayın iki de bir de hatirlatmayin esinize geçmişte yaşadığı olayları. Neden olmayan bi kadının hayaline mutlulugunuzu bozduruyorsunuz. Sizi sevmese akli onda olsa onunla evlenirdi. Ilk tanistiginizda belki size aşık degildi belki kafasi karisikti ama daha sonradan sizi sevdi ki sizinle evlendi. Kafasina silah dayamadiniz ya evlenmesi icin. O konuyu gündeme getirdikce iliskinizi yaralarsiniz ve zorla aklina düşünürsünüz eski sevgiliyi. Ben o konularda hic konusmamaktan yanayım yoksa esiniz eski sevgilisinin degerli olduğunu düşünecek, tartismaniza sebep olabilecek kadar degerli mi bu kadin? Bence değil. Arayıp konuşsa sohbet etse tamam ama öyle bi durum da yok. Belki merak etti o yüzden bakti ama siz böyle yapmaya devam ederseniz daha cok yapar baski altinda hissederek. Karismayin kendinizi daha cok sevdirin zaten evlenmissiniz adam size ait ne diye kafaniza takiyosunuz evliligin tadini çıkarın ben ciddi bi sorun olduğunu düşünmüyorum

keske evlenmeseydin. bastan beri belliymis. ama artik fazla irdeleme.
Adamın severek evlendiğine emin misin ?

Bile bile lades demek olmuş seninki adam söylememiş resmen bağırmış bu durumu ama sen anlamamazlıktan gelmişsin
katiliyorum

Hala face şifresi gizli mi eşiniz ?
Yani zaten ben bu saklayan insanlardan bir garip olmuşumdur neden saklar bir insan eşinden ?
Birde güven çok önemli bir mevzu yitirildiği zaman basitleşir ve artık devamlı kuşku duyarsın
Bunu belki zamanla aşabilirsin ,kolaylıklar

İnsanın içinde ukte kalan şeyler için malesef bazen geçmişine takılıp kalıyor. Seninle mutludur tabi seni seviyordur, ama kafasında bazı şeyleri bitirememiş demekki. Onu sevdiğini göstermez ama zaman zaman onu düşündüğü açık..

Sen ne yapmak istediğine karar vermen gerekiyor. Sert bir tutum sergilemeyeceksen (ki bunu nişanlıyken yapman gerekirdi) şimdi tekrar tekrar konuyu ortaya atmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Birbirinizi sevdiğinize inanıyorsan, onu tamamen unutmasını sağlaman gerekiyor...

Evlilikte güven çook önemlidir.
Keşke bu problemı halletmeden evlenmeseydınız.
İçinizdeki kuşku hep huzursuz edicek ..

Eşinizin eski sevgilisini arattığını bile bile evlenmişssiniz.
Evlenmişssiniz hâlâ arıyor.
Değişen bişey olmamışki..

O halde Neden evlendiniz, dicem ama...........
Bile bile lades olmuş malesef

Ya ben cidden anlamiyorum.
Kafanda suphe varsa evlenmezsin.
Evlenirsen de supheyi kafanda yok edersin.

Ne bekliyordunuz her gun arayip eski sevgilisini kontrol eden adam "aaa evlendim aramiyim artik" mi diyecekti?

Ortada olan seyi inkar etmeler de komik.

Buyuk ihtkmalle pesinden cok kostu ama kiz bunu sallamadi, o da seninle evlendi. Aldatma falan yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…