Rüya Yorumları yorumlarmisiniz...

smartieslidondurma

bir yangini sondurecek mucizeler elbet vardir
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
782
775
53
meraba... gerci burda fazla yorum yazan olmuyor ama sansimi deneyim dedim :)

Ben cok kalabalik bir okulun icersindeyim ve bir yerden bir yere gitmeye calisiyorum. Sonra bir sinif goruyorum. o sinifta megersem mezun olanlara veda konusmasi gibi bir sey yapiliyormus.neyse cok karisikti giren cikan falan. V e birden alakasiz bir yerde kardesimi goruyorum onunde bir suru et. Hic becerememis dogramayi falan ben oturdum yere ve basladim etleri ufak ufak dogramaya ve bir kadin vardi karsimda . kendisini tanimiyorum. bana yardim ediyordu gibi .
boyle bir ruya iste. kurban bayramida etlerdenmi etkilendim ne ? :) yorumlayabilirseniz sevinirm ...

meraba... gerci burda fazla yorum yazan olmuyor ama sansimi deneyim dedim :)

Ben cok kalabalik bir okulun icersindeyim ve bir yerden bir yere gitmeye calisiyorum. Sonra bir sinif goruyorum. o sinifta megersem mezun olanlara veda konusmasi gibi bir sey yapiliyormus.neyse cok karisikti giren cikan falan. V e birden alakasiz bir yerde kardesimi goruyorum onunde bir suru et. Hic becerememis dogramayi falan ben oturdum yere ve basladim etleri ufak ufak dogramaya ve bir kadin vardi karsimda . kendisini tanimiyorum. bana yardim ediyordu gibi .
boyle bir ruya iste. kurban bayramida etlerdenmi etkilendim ne ? :) yorumlayabilirseniz sevinirm ...

Meraba,

Rüyada kalabalık ve kalabalık içinde bulunan insanlar aynı amacı güden kişilerdir. Sınıfta gördüğün insanlara dikkat etmelisin çünkü onlarla aynı odada bulunmak aslında aynı hayatı yaşıyor olmanın simgesidir. Kısacası o sınıftakiler aslında senin içinde bulunduğun bir grubun bireyleridir. Kardeşin bir işle uğraşıyor ama henüz çok acemi yardıma ya da tavsiyeye ihtiyacı var. Senin onun etlerini doğraman gerçekte kardeşine bir konuda yardımcı olacağının simgesidir.

Meraba,

Rüyada kalabalık ve kalabalık içinde bulunan insanlar aynı amacı güden kişilerdir. Sınıfta gördüğün insanlara dikkat etmelisin çünkü onlarla aynı odada bulunmak aslında aynı hayatı yaşıyor olmanın simgesidir. Kısacası o sınıftaki er aslında senin içinde bulunduğun bir grubun bireyleridir. Kardeşin bir işle uğraşıyor ama henüz çok acemi yardıma ya da tavsiyeye ihtiyacı var. Senin onun etlerini doğraman gerçekte kardeşine bir konuda yardımcı olacağının simgesidir.
cok tesekkur ederim yorumladigin icin.... kardesim yeni universiteye basliyor. belki o benden bir seyler hakkinda yardim isteyecek :) ?

Back
X