Rüya Yorumları yorumlayamiyorum :-\

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
Slm kzlar ck kisa bi sorum olacak aranizda bana yardmci olacak biri mutlaka vardr

bugun ruyamda silahla vuruldugumu gordum ama bicak yarasida vardi kan gelmiodu esimle acil hastaneye gidiyoduk ama doktor mudahale etmiodu bende kendi pansumanimi kendim yapyodum.sizce tabiri ne olabilir acaba son gulerdeki olaylar bilin alti mi yaptrdi bna bilmiorum ama ruyalara ck anlam yukleyen bi insanim

İyide cnm burda kmse yk ki yardmci olack
üzgünüm ama kurallar böyle. yani bölümlerine göre açılıyor konular
[h=2]BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz...[/h]
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737655

Back
X