ya benim beğendiğim biri var aslında farketmemiştim başta, o bana bir gün yürürken yolda hiç gözünü kırpmadan gözüme afederdin öküzün trene baktığı gibi baktı zamanla bende beğenmeye başladım.normalde pek muhabbetimiz yok çok sıkı meraba falan.bugün onun olduğu bi ortamdaydım.normalde saçım kıvırcık bugün fönlü ve uzundu saçımı yaptırdım.bana daha dün kıvırcık değilmiydi.valla bi gün tanıyamıcam seni dedi.acaba ben mi abartıyorum yoksa onda bana karşı bişeyler varmı?
Ama bikaç ay önce bakıyodu o şekilde.sonraları normalde neşeli biri benim olduğum yerlerde biraz durgun oluyodu.bi kere de benim geldiğimi görüp ben görmemiş gibi yaptım kafasını eğdi ve yüzünde aptal bi ifade vardı.bu saçıma laf sölemesi yeni oldu.ayrıca ismimi sölerken biraz kısık bi sesle söledi sonra bi gün seni tanıyamıcam dedi.???
Ama bikaç ay önce bakıyodu o şekilde.sonraları normalde neşeli biri benim olduğum yerlerde biraz durgun oluyodu.bi kere de benim geldiğimi görüp ben görmemiş gibi yaptım kafasını eğdi ve yüzünde aptal bi ifade vardı.bu saçıma laf sölemesi yeni oldu.ayrıca ismimi sölerken biraz kısık bi sesle söledi sonra bi gün seni tanıyamıcam dedi.???